Philadelphia – New Jersey 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:1 (kon.)
Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Florida 4:5 (kon.)
Nashville – Dallas 1:0 (po pr.) | Arizona – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 4:1 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 6:2 (kon.) | Detroit – Tampa 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
Los Angeles Kings
Neděle 02.05.2021, 04:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Tobias BJÖRNFOT - 6:2
     
    58:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Máme zde první trefu v NHL! Adrian Kempe přihrál mezi kruhy, kde se nacházel mladíček TOBIAS BJÖRNFOT, který zamířil přesně do pravé šibenice! Ryan Miller se snažil přesunout, ale tady rozhodně nemohl být. Asistence: Adrian Kempe a Andreas Athanasiou.
     
    56:56
    Po zakončení z levé strany zůstal kotouč ležet v brankovišti, kam rychle mířil Rickard Rakell. Ovšem Cal Petersen zaregistroval, že černou gumu nemá pod kontrolou a schoval ji pod lapačku.
    51:10 Maxime COMTOIS - 6:1
     
    51:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To už je demolice Králů z Los Angeles! za brankou se nacházel Trevor Zegras, který kolem první tyče našel osamoceného MAXIMEA COMTOISE, jenž přesně zamířil ke vzdálenější tyči – 6:1. Asistence: Trevor Zegras a Troy Terry.
     
    50:15
    U pravé tyče se nacházel Nicolas Deslauriers, který okamžitě vystřelil. Ovšem výborný zákrok vytáhl Cal Petersen, jenž se stihl přesunout.
     
    48:25
    Další přečíslení Kings končí zákrokem čtyřicetiletého maskovaného muže! Kevin Shattenkirk prohodil posledního soupeře a střelou se prezentoval Adrian Kempe, jemuž tentokrát asi není přáno!
    45:14 Jacob LARSSON - 5:1
     
    45:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři jsou při chuti a přidávají další vstřelenou branku! Od modré čáry vystřelil JACOB LARSSON, jehož pokus zamířil za bezmocného brankáře, jelikož mu výborně clonil Sam Carrick. Asistence: Haydn Fleury.
    43:52 Brendan LEMIEUX - 4:1
     
    43:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak jsem asi předchozím příspěvkem odčaroval kouzlo domácího brankáře. Sean Walker nahazoval puk od mantinelu před branku, kde se nacházel osamocený BRENDAN LEMIEUX, jenž nastavil bok a poslal černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Sean Walker.
     
    43:37
    Ryan Miller je dnes nepřekonatelný! Z pravého kruhu si dlouho střelu chystal Jaret Anderson-Dolan, jenž si vybral bližší šibenici, ovšem čtyřicetiletý brankář Ducks zasáhl lapačkou!
    41:48 Max JONES - 4:0
     
    41:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Také při hře ve čtyřech se Ducks prosazují, čímž navyšují své vedení! Z pravého kruhu vystřelil MAX JONES, jehož snažení brankářovi vypadlo, a tak přišel prostor na přesnou dorážku – 4:0! Asistence: Danton Heinen a Jamie Drysdale.
     
    40:41
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Maxime Comtois – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Mikey Anderson – 2 min., hrubost).
     
    40:41
    Los Angeles se hnalo do přečíslení a situaci na sebe vzal Gabriel Vilardi, jehož pokus z pravé strany vytěsnil nad branku Cal Petersen. V přerušené hře se Maxime Comtois a Mikey Anderson do sebe pustili!
     
    37:15
    Simon Benoit nezvládl přihrávku do středního pásma a najednou se Kings hnali do přečíslení. Celou situaci na sebe vzal Adrian Kempe, jenž trefil pouze brankářův beton.
    33:09 Nicolas DESLAURIERS - 3:0
     
    33:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A další rychlá kombinace Ducks končí třetím gólem! Danton Heinen přihrál doleva, odkud puk na druhou stranu vrátil Derek Grant. NICOLAS DESLAURIERS na nic nečekal a trefil odkrytou část branky – 3:0. Asistence: Derek Grant a Danton Heinen.
    32:33 Danton HEINEN - 2:0
     
    32:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš se znovu potvrdilo! DANTON HEINEN vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a zamířil přesně mezi brankářovu ruku a tělo. Cal Petersen toho moc neviděl, a tak nestihl reagovat! Asistence: Jacob Larsson a Cam Fowler.
     
    31:57
    Krásnou přihrávku před odkrytou branku dostal Trevor Moore, jenž okamžitě zakončoval. Ovšem v posledním momentu skočil do střely Haydn Fleury!
     
    26:11
    Po přihrávce z rohu kluziště se mezi kruhy ocitl osamocený Adrian Kempe, jenž selhal v jasné pozici. Hostující útočník mířil mezi ruku a tělo brankáře, ovšem Ryan Miller povyjel a kotouč skvěle zastavil. Připomínám, že tomuto borci už je čtyřicet let!
     
    20:44
    Kotouč mezi kruhy dostal Trevor Zegras, jenž mířil do levé části branky. Ovšem Cal Petersen byl výborně postaven a kotouč zastavil lapačkou!
     
    13:11
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Tobias Björnfot – 2 min., podrážení).
     
    10:39
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., sekání).
     
    10:23
    Čtyřicetiletý Ryan Miller se musel pořádně otáčet, zakončení vyrazil vedle branky, kde se nacházel Lias Andersson. Domácí brankář se už válel na ledové ploše, ale další pokus Kings nepřišel.
    07:44 Trevor ZEGRAS - 1:0
     
    07:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Od modré čáry nahodil kotouč proti brance Kevin Shattenkirk, jehož snažení bylo brankářem vyraženo. Puk se následně za beton snažil uklidit Maxime Comtois, jenž nejprve ztroskotal, ale v pádu přihrál zpoza brány k levé tyči, kde se nacházel pohotový TREVOR ZEGRAS, jenž otevírá stav zápasu. Asistence: Maxime Comtois a Kevin Shattenkirk.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Zegras (Comtois, Shattenkirk), 33. Heinen (Ja. Larsson, Fowler), 34. Deslauriers (D. Grant, Heinen), 42. Jones (Heinen, Drysdale), 46. Ja. Larsson (H. Fleury), 52. Comtois (Zegras, Terry) – 44. Lemieux (S. Walker), 59. Björnfot (A. Kempe, Athanasiou)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Stolarz) – Ja. Larsson, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Drysdale, H. Fleury – Carrick, Getzlaf (C), Jones – Rakell (A), Lundeström, Volkov – Terry, Zegras, Comtois – Heinen, D. Grant, Deslauriers.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Björnfot, Roy, M. Anderson, S. Walker, Määttä – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – T. Moore, Byfield, A. Kempe – Athanasiou, Anderson-Dolan, L. Andersson – Wagner, Vilardi, Lemieux.

    Rozhodčí: Anderson, Lee – Knorr, Sericolo

    Diváci: 1 717
    bahis siteleri