Sokolov – Povltavská 0:4 (kon.) | Benešov – Vyšehrad 2:3 (kon.) | Vltavín – Rakovník 5:2 (kon.)
Domažlice – Slavia B 4:0 (kon.)
konec
Loko Vltavín
5:2 (4:0)
SK Rakovník
Sobota 14.08.2021, 10:25Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Petr PEJŠA - 5:2
     
    69
    Vltavín právě vstřelil branku!
    PETR PEJŠA kompletuje hat-trick! K domácímu snajprovi se míč dostal po prodlouženém centru ze standardky, v nepřehledné skrumáži před brankou Bolšakov nedokázal zasáhnout.
    62. Mohamed Kysse Hajezy Na Nbantche - 4:2
     
    62
    Rakovník právě vstřelil branku!
    První vstřelený gól hosty povzbudil natolik, že dokázali zmobilizovat síly a přidat další. Propast ve skóre snížil MOHAMED KYSSE HAJEZY NA NBANTCHE, když si zaběhl za vltavínskou obranu a skvěle přeloboval vyběhnuvšího brankáře. Najednou má Rakovník opět o co hrát.
    57. Ainca JR. - 4:1
     
    57
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Nedorozumění mezi brankářem Štorcem a jedním z obránců vyšlo pražský celek draho! Štorc trefil odkopem svého statického spoluhráče, odražený balon ihned sebral AGOSTINHO AINCA JR. a pohodlně ho dopravil do úplně prázdné branky.
    45. Petr PEJŠA - 4:0
     
    45
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Rakovník je zralý na ručník, naopak Vltavín jede jako parní válec! Pražané to skvěle vykombinovali na pravé straně, odkud rozběhnutý křídelník naservíroval před bránu nízký pas. Na ten si s obráncem za zády naběhl PETR PEJŠA a ve skluzu zvýšil už na 4:0.
    40. Petr PEJŠA - 3:0
     
    40
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Pražský klub dál drtí už tak rozloženou obranu soupeře! Parádní míč za záda defenzivních hráčů získal PETR PEJŠA, posunul si ho směrem k bráně a ve vysoké rychlosti dokázal tváří v tvář přehodit padajícího Bolšakovova. Poslední šestiminutovka je pro Vltavínské jako z říše snů.
    36. Carlo Maria Maione - 2:0
     
    36
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tohle je zkrat rakovnické defenzivy! Za tu se po spoluhráčově přihrávce do uličky v signalizované výhodě dostal CARLO MARIA MAIONE a nekompromisním způsobem prostřelil Bolšakovova. Vltavín vede během dvou minut 2:0.
    34. David MATĚJKA - 1:0
     
    34
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A v navazující akci také roh. Na chirurgicky přesný centr si pak naskočil DAVID MATĚJKA, jenž zavěsil míč pod břevno. Bolšakov se natahoval marně.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 34. Matějka, 36. Maione, 40. Pejša, 45. Pejša, 69. Pejša – 57. Ainca Jr., 62. Nbantche

    Karty:   64. Matějka (VLT), 69. Veselý (VLT) – 34. Šindler (RAK), 43. Hamouz (RAK)


    Loko Vltavín: Štorc – Podzimek, Veselý, Trávníček, Šípek (80. Jaroš), Klimenda, Matějka, Pejša (C), Maione (88. Freisler), Kokeš (74. Kühnel), Tichý.
    Náhradníci: Pospíšil – Kühnel, Mysliveček, Jaroš, Kuchař, Freisler.

    SK Rakovník: Bolšakov – Ahmin (45. Mašek), Rendla (C), Na Nbantche, Hradecký, Novotný (46. Doucoure), Ainca Jr., Šindler (84. Moreira), Traore (84. Lachheb), Duchoň, Hamouz (71. Červený).
    Náhradníci: Zach – Mašek, Červený, Doucoure, Moreira, Lachheb.

    Rozhodčí: Tesař – Tupý, Vychodil

    Diváci: 150
    bahis siteleri