Prešov – Pustertal 1:5 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Čtvrtek 19.08.2021, 19:00 • Zimný štadión Poprad • Tatranský pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:02
    Poprad dal gól!
    Kamzíci odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov. Svitana napriahol medzi kruhmi a posunul Skokanovi na pravý kruh. Skokan si počkal na správny moment, pred bránku k opačnej žrdi mu nakorčuľoval ADAM DRGOŇ a ten už z prvej poľahky zakončil túto peknú akciu.
    Asistencia: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    44:25
    Poprad dal gól!
    Domáci tím ide po druhý raz v zápase do vedenia. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si na útočnej modrej čiare spracoval prihrávku, zbavil sa obrancu, prekorčuľoval pred bránu a ponad Surákovu lapačku strelou rozvlnil sieť.
    Asistencia: River Rymsha.
     
    31:15
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci vyrovnávajú stav stretnutia. Poza bránku prekorčuľoval s pukom Džugan, ktorý to z úrovne bránkovej čiary posunul pred bránkovisko na hokejku MALA VILLEHO a ten šikovne z prvej dorazil ponad Tomekov betón.
    Asistencia: Róbert Džugan.
     
    28:30
    Poprad dal gól!
    Kamzíci túto presilovú hru využívajú a dostávajú sa do vedenia v zápase. Po vyhratom buly Mešár krížom preniesol puk za pravý kruh na hokejku Svitanu, ktorý výbornou strieľanou prihrávkou našiel pred bránkoviskom hokejku DÁVIDA SKOKANA a ten len jemne usmernil puk tečom do brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Filip Mešár.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Skokan (Svitana, Mešár), 45. Handlovský (Rymsha), 53. Drgoň (Skokan, Svitana) – 32. Ville (Džugan)


    HK Poprad: Čiliak (21. Tomek) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Rymsha, Dalhuisen, Demo, Hudec, Novajovský – Svitana, Skokan, Mešár – Vandas, Bjalončík, Basaraba – Šišovský, Bortňák, Handlovský – Livingston, Jevoš, Matej Paločko
    HK Spišská Nová Ves: Surák (Jančura) – Beaudry, Kuru, Česánek, Zekucia, Romaňák, Ordzovenský, Malina, Chovan – Ville, Vartovník, Tyczynski, Vrábeľ, Giľak, B. Rapáč, Hamráček, Novák, Ščurko, Džugan, G. Olejník, Štrauch

    Rozhodčí: Smerek, Snášel – Šoltés, Ščurka
    bahis siteleri