Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 4:3 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
Akademici Plzeň
Pátek 27.08.2021, 17:30Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je za námi. Akademici se sice v závěru snažili ze všech sil, vyrovnání se ale nakonec nedočkali. Black Dogs tak společně se svými příznivci oslavují výhru. A zřejmě po zásluze. V utkání byli aktivnější, soupeřovu svatyni ohrožovali poměrně často. Utkání nabídlo určitě zajímavou podívanou. (19:43:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Bude se vhazovat před domácím brankářem, hosté to přitom zkoušejí v šesti. Uvidíme, zda se dočkají vyrovnávací branky!
    59:48 PRACHAŘ - 4:3
     
    59:48
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Akademici se radují ze vstřelené branky! DAVID PRACHAŘ se dostal do zakončení zblízka a rychlou střelou se nezmýlil! Asistence: Štěpán Říha.
     
    59:06
    Miroslav Tejko najel do pásma z pravého křídla. Následně to zkusil ze zápěstí do horního růžku. Jonáš Štekr máchl lapačkou a kotouč v ní ukázkově podržel. Následuje tedy další vhazování.
     
    58:35
    Po Vochozkově akci se domácí dostávají k vhazování po levé ruce Jonáše Štekra.
     
    58:12
    Radek Sitter si klepl o kotouč kousek před modrou. Jeho následná střela nebyla vůbec špatná, mířila do odkryté části branky. Štekr se nicméně stačil přemístit a vyrážečkou dostal kotouč až do ochranné sítě.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Prachař – 2 min., hrubost).
    57:06 ŠEFL - 4:2
     
    57:06
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Akademici snižují na rozdíl dvou branek, otevírá se tak prostor minimálně pro hru bez brankáře! Jakub Švec dobře podržel kotouč před brankou, načež jej poslal na JANA ŠEFLA, a ten zakončuje neomylně. Asistence: Jakub Švec, Jan Sulan.
     
    56:02
    Přesilovka je z půlky za námi. Zatím není vůbec špatná, domácí pálí na Štekra, seč to jde, ovšem pátou branku zatím nepřidávají. To i kvůli úspěšným zákrokům gólmana.
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Jankovský – 2 min., sekání).
    54:17 VOCHOZKA - 4:1
     
    54:17
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Další branka v hostující sítí a s nadějemi hostů to začíná vypadat bledě. Koupal dostal kotouč na Vochozku, který najel až do prostoru pro zakončení. TOMÁŠ VOCHOZKA pak přehodil kotouč na bekhend a z něho zakončuje přesně pod tyčku. Asistence: Martin Koupal.
     
    53:20
    Prachař dostal nabito na modrou čáru, jeho střelecký pokus neměl ovšem potřebnou razanci. Prachařův pokus bez větších problémů schoval Dvořák v lapačce.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Kubeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:43
    Hostující útočník Šefl dostal přihrávku na pravý kruh z gólmanova pohledu. Odtud do zkoušel na vzdálenější tyč, k jeho smůle ale kotouč zablokovali bránící hráči.
     
    51:47
    Radek Rolínek byl tísněn hned dvěma dotírajícími hráči. Kotouč tak raději jen nahodil do útočného pásma, kde o něj oba týmy nyní bojují.
     
    50:51
    Zatím se ale k finálnímu náporu neschyluje. Domácí se drží v útočném pásmu, nicméně žádné z nebezpečných střel neprodukují. Před chvíli se kotouč doklouzal až na brankoviště, kde jej plzeňský brankář drží pod rukavicí.
     
    50:15
    Do konce zápasu zbývá něco málo pod deset minut. Uvidíme, zda Akademici ještě utkání zdramatizují. Čas na to ještě rozhodně mají.
     
    49:35
    Třetí branka domácích jakoby Akademiky nepříjemně zarazila. První útočná formace Black Dogs se drží v pásmu a obstřeluje svatyni Jonáše Štekra.
    48:01 PRÁŠEK - 3:1
     
    48:01
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka pro domácí. Ta může přinést potřebný klid na českobudějovické hole. Radek Rolínek vystřelil kousek od modré čáry. Do jeho pokusu pak ještě sáhl LUKÁŠ PRÁŠEK, jehož teč končí za Štekrovými zády. Asistence: Radek Rolínek.
     
    47:35
    Tak až nyní se do pásma dostali domácí, kteří ihned poslali puk na Jonáše Štekra. Právě hostující brankář puk bez větších problému kryje a zařizuje vhazování.
     
    47:28
    Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. Ani jeden z celků se nemůže usadit v pásmu, ba ani na kotouči.
     
    45:29
    Jan Rejzek je dnes v hostujícím dresu velmi aktivní. Nyní se dobře přes bránícího hráče dostal ke kotouči. Rejzkův pokus pak šel do protipohybu gólmana Dvořáka. Domácí brankář ale na poslední chvíli zasáhl.
     
    44:20
    Jakub Šuhaj poslal rychlou vzdušnou přihrávku na svého spoluhráče. Ten však těžký pas nezpracoval a Šuhaj tak de facto pouze nahazuje do pásma hostí. Akademici se tak znovu musí bránit.
     
    43:10
    Hostující útočník se ujal trestného střílení, ale před brankovištěm mu kotouč utekl z hole, tudíž se ani nedostal do zakončení. Dvořák tak zasahovat proti nájezdu nemusel.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Bouška – trestné střílení, nedovolené bránění).
     
    42:21
    Nezbývalo mnoho a Lukáš Prášek se málem zapsal mezi přesné střelce. Jeho pokus z většího úhlu ale orazítkoval jen tyč, od které se pak puk vrací do rohu ledové plochy.
     
    41:28
    Domácí se vrátili do plného počtu, Jonáš Kronus se vrátil zpět na ledovou plochu.
     
    40:47
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Šucha – 2 min., hákování).
     
    40:32
    Jan Rejzek pálil z levého kruhu, kotouč mu ale v pravý moment sjel z hole, načež se puk ocitá v rohu ledové plochy, kde o něj oba týmy bojují.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední perioda už byla na goly o něco bohatější. Domácí si vybudovali dvojnásobný náskok, Akademici pak byli úspěšní v zakončení jedno. Ovšem do dalšího dějství půjdou v početní výhodě, uvidíme, zda ji promění ve vyrovnávací trefu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Kronus – 2 min., držení).
     
    38:53
    Black Dogs již nejsou v přesilové hře, přesto se drží v útočném pásmu a obstřelují hostující klec. Štekr ale potřetí v tomto utkání zatím nekapituluje.
     
    37:28
    Aleš Krtek zkoušel štěstí od modré čáry, ale nebyl úspěšný. Jeho pokus klouzal po ledu, ovšem až k brance si cestu nenašel. Blokující val hráčů jej totiž srazil do rohu ledové plochy.
     
    36:28
    Tak uvidíme početní výhodu také na opačné straně. Uvidíme, zda budou Black Dogs úspěšní a vezmou si zpět dovubrankové vedení.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Koco – 2 min., podrážení).
     
    35:43
    Domácí tým se vrátil do plného počtu a momentálně se snaží přejít do útočného pásma. Akademici se zatím brání.
    33:59 MARKOV - 2:1
     
    33:59
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak i hostující tým se raduje z branky, když proměnil dvojnásobnou přesilovku. DAVID MARKOV dostal kotouč na brankoviště, kde jej také aktivně docpal až za brankovou čáru. Je to tedy o jedinou branku. Asistence: Jan Rejzek.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Bahula – 2 min., podrážení).
     
    32:51
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Dvořák – 2 min., zdržování hry / brankář). Trest odpyká Šuhaj.
     
    32:37
    Na opačné straně se hosté prezentují únikem v počtu dva na jednoho. Únik je ale poznamenán nepřesnou přihrávkou, která tak Plzeň nepustila ani k plnohodnotnému zakončení.
     
    31:49
    Radek SItter dostal pohotovou přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal pořádnou dělovku. Tu ale Štekr s vypětím všech sil zastavil ještě před brankovou čárou.
     
    31:15
    Plzeňští hokejisté se osvobodili. Ale jen za cenu, že kotouč končí mimo hřiště. Následně budeme svědky vyloučení, domácí čeká další přesilová hra.
     
    30:12
    Po dvou úspěšných trefách domácího celku se hra poněkud zklidnila. Akademici budou mít logicky co dohánět. Uvidíme, zda právě předešlé okamžiky budou v zápasu ty klíčové.
    29:13 ŠAFÁŘ - 2:0
     
    29:13
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí se radují vzápětí z druhé přesné trefy! JAKUB ŠAFÁŘ byl pohotový nedaleko brankoviště hostí, odkud docpal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Matyáš Welser.
    28:56 TEJKO - 1:0
     
    28:56
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku, z níž se radují domácí hráči! Po individuální akci se prosazuje MIROSLAV TEJKO. Domácí hráč obral soupeřovu obranu o kotouč a v následném úniku byl úspěšný. Bez asistence.
     
    28:43
    Dvořák si pohlídal nebezpečnou střelu od modré čáry. Tu vyslal Martin Straka. Jeho pokus si našel cestu až na branku, kde ji však domácí brankář krotí.
     
    27:34
    Akademici se drželi v útočném pásmu, na obranu domácího týmu si ale zatím nepřišli. Svěřenci Davida Oulíka se osvobozují a mohou jít vystřídat.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Bouška – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:34
    Radek Rolínek dostal parádní křižnou přihrávku do útoku. S kotoučem přejel modrou čáru a ihned vypálil. Jeho pokus končí jen mimo tyč, když zaduněl o zadní mantinel.
     
    24:34
    Oba týmy právě vystřídaly, načež se ke střeleckému pokusu dostává Jakub Švec. Jeho pokus ale nebyl z těch přesných. Končí jen výrazně mimo horní tyčku. Dvořák tak mohl být klidný.
     
    23:28
    Radek Sitter, hrající dnes poslední utkání za Black Dogs, pálil od modré čáry. Jeho pokus byl velmi rychlý i přesný. Hostující brankář ovšem zaklekl včas a střelu vyráží betony mimo.
     
    22:20
    Aleš Krtek poslal od modré čáry svižný pokus. S ním si ale Štekr stačil poradit, když ho vyrážečkou udržel před brankovou čárou. Akademici se následně osvobozují.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Šefl – 2 min., hákování).
     
    21:17
    O chvíli později domácí maskovaný muž zapisuej další zákrok. Tentokrát drží kotouč pod rukavicí. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    21:05
    Prachař na modré útočné čáře vrátil kotouč až před branku. Domácí gólman Svoboda pak musel rychle zareagovat. vše stihl včas a odvrátil tak potenciální nebezpečí.
     
    20:23
    Tomáš Vochozka v krásné sólo akci! Sebral puk v obranném pásmu a probojoval se až do zakončení. Z levého kruhu z brankářova pohledu pak tahem zamiřil jen do tyče, od které se vrací kotouč zpět do hry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, v ní byli aktivnější domácí hokejisté, kteří ale žádnou ze svých šancí neproměnili v kýženou branku. Akademici vyráželi do útoku spíše sporadicky, žádnou nebezpečnou situaci pro Dvořáka v domácí brance nepřipravili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Třetina se dohraje v obranném pásmu domácích hráčů Ti drží kotouč na holi, ale už nikam nechvátají.
     
    18:25
    Lukáš Prášek dobře zabojoval o kotouč a sebral ho dvěma dotírajícím protihráčům. Black Dogs následně přecházejí do útoku, nicméně sudímu neuniklo jejich postavení mimo hru. Ofsajd vrací hru do středního pásma.
     
    17:42
    Jonáš Kronus přejel z modré čáry až hlouběji do útočného pásma. Domácí hráč tak udržel kotouč pro svůj tým v pásmu, Black Dogs se tak stále pokouší o první branku. Čas z první periody se jim krátí.
     
    16:10
    Svoboda v útočném pásmu vypálil dělovku od modré čáry. Jeho pokus ale jen těsně na Štekrovu svatyni neprošel. Zastavil se až o posledního bránícího hráče.
     
    15:32
    Domácí jsou v plném počtu. Při konci přesilové hry se dokonce dostali ke střeleckému pokusu, ten ale Štekr drží bezpečně ve výstroji. Welser se v ten samý moment vrací na ledovou plochu.
     
    14:59
    David Svoboda teď udržel pro domácí celek kotouč v útočném pásmu. Budějovičtí se ale do žádné útočné akce neženou, spíše drží kotouč v pásmu a drží cenné sekundy z oslabení.
     
    14:28
    Akademici jsou nastěhováni v útočném pásmu, žádný z nebezpečných pokusů na gólmana ale ještě nevyslali. Obrana Black Dogs zatím úspěšná.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Welser – 2 min., krosček).
     
    13:20
    V posledních okamžicích, přesilovce navzdory, nejsme svědky mnoha šancí. Oba brankáři teď mohou být relativně klidní, byť ten plzeňský musí dávat pozor o něco více.
     
    12:40
    Dominik Beer se vrací na ledovou plochu. První přesilová hra tohoto zápasu nepřinesla žádnou výraznou šanci. Beer se rovnou zapojuje do obranné činnosti svého týmu.
     
    12:05
    Plzeňští hokejisté jsou v oslabení zatím úspěšní. Domácí zatím nepouští do pásma a napodruhé se také osvobozují.
     
    11:20
    První přesilová hra domácích zatím žádnou nebezpečnou šanci nepřinesla. Tomáš Vochozka sice zavezl kotouč do pásma, Akademici se ale vzápětí osvobozují a mohou jít vystřídat.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Beer – 2 min., vražení na hrazení).
     
    10:05
    Domácí dvojice útočníků se chopila puku v obranném pásmu a vydala se až ke hostující svatyni. Štekr je však i tentokrát neomylný. Hra se záhy přesouvá na opačnou stranu kluziště.
     
    09:10
    David Svoboda se prezentoval dalším pokusem na opačné straně kluziště. Jeho střelu hostující gólman kontroloval a vyrážečkou ji vytěsnil mimo nebezpečný prostor.
     
    08:23
    Jan Rejzek se chopil kotouče ve středním pásmu, načež nabruslil až do prostoru mezi oba kruhy. Odtud pak vypálil na domácí svatyni, nicméně jeho střela neprošla.
     
    07:55
    Českobudějovičtí hokejisté jsou v posledních okamžicích o něco lepším týmem, stále se drží v útoku. Proti prvnímu gólu je ale Jonáš Štekr, který pohlídal i následující střelu, která šla těsně po vhazování.
     
    07:31
    A následně si hostující brankář připisuje další dobrý zákrok. I tentokrát zasáhl včas a jistě.
     
    06:47
    Pavel Grauer vjel s kotoučem na holi do útočného pásma. Tam si jej dobře pohlídal, následnou jeho střelu ale Štekr drží bezpečně ve výstroji. Akademici stále odolávají domácím.
     
    06:11
    Poprvé musel předvést dobrý zákrok také domácí gólman Dvořák. Pohlídal si rychlou střelu z protiútoku, když proti ni včas nastavil svou vyrážečku.
     
    05:20
    Miroslav Tejko opět v akci. Tentokrát zkoušel přihrát na spoluhráče, který si najížděl do prostoru mezi oba kruhy. Jeho přihrávku nyní ale nebyla z těch nejpřesnějších, přesto Black Dogs stále v pásmu tlačí na soupeře.
     
    04:20
    Aleš Krtek obral jednoho z protihráčů o kotouč. Krtek následně vyjel s kotoučem až do útočného pásma, odkud zkusil pokus z bekhendu. Jeho střela ale letí jen těsně mimo, přesto Štekrovi nadělala problémy. Domácí se pak stále drží v útoku.
     
    03:31
    Vochozka bojoval o kotouč ve středním pásmu. Odtud se pak puk odráží až k domácímu brankáři, který jej ukrývá pod lapačku. Uvidíme tak vhazování také na opačné straně kluziště.
     
    03:13
    Hostující gólman Štekr si připisuje první zákrok, po kterém drží kotouč v lapačce. Střelu domácích vychytal bez větších problémů. Bude se tedy vhazovat v pásmu hostí.
     
    02:32
    Miroslav Tejko rozjel dobrou akci domácího celku, která skončila nebezpečnou střelou. Tejko vjel na pravý kruh, odkud poslal nebezpečnou přihrávku do tandemu. Jeho spoluhráč pak trefil jen těsně mimo.
     
    01:42
    Rozhodčí zdvihli pravici na znamení výhody pro domácí tým. Ovšem přesilovka se konat nebude, jeden z domácích totiž férově přiznal, že faulován nebyl.
     
    01:34
    Akademici se dokázali oprostit od tlaku jejich soupeře a už to jsou oni, kdo má kotouč na holi. Zatím ovšem pouze ve středním pásmu, přes modrou čáru se jim zatím probojovat nedaří.
     
    00:10
    Jako první se do útoku dostávají domácí hokejisté, kteří už kombinují. Uvidíme, zda z jejich prvního snažení vznikne něajaká nebezpečná situace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na modré čáře, zápas za malý moment začíná!
     
    Úvodní sestavy:

    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Krtek, Kubeš, Grauer, Bouška, Svoboda, Prášek, Šafář, Dvořák, Tejko, Rolínek, Kronus, Vochozka, Koupal, Kaisler, Welser, Pinkas, Šuhaj, Sitter, Bahula.

    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Prachař, Jankovský, Koco, Šimůnek, Zelenka, Beer, Markov, Hřebík, Šiška, Říha, Straka, Janda, Rejzek, Sulan, Švec, Šefl, Šucha

    Rozhodčí: Matoušek – Bělohlav, Lukáš
     
    Hezký páteční podvečer! V Hokejovém centru Pouzar se dnes utkají univerzitní týmy Black Dogs Budweis a Akademici Plzeň, a to v rámci Tipsport UNI CUPU. Mírnými favority jsou domácí českobudějovičtí hokejisté. Potvrdí tuto roli?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 29. Tejko, 30. Šafář (Welser), 49. Prášek (Rolínek), 55. Vochozka (Koupal) – 34. Markov (Rejzek), 58. Šefl (Švec, Sulan), 60. Prachař (Říha)


    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Krtek, Kubeš, Grauer, Bouška, Svoboda, Prášek, Šafář, Dvořák, Tejko, Rolínek, Kronus, Vochozka, Koupal, Kaisler, Welser, Pinkas, Šuhaj, Sitter, Bahula.
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Prachař, Jankovský, Koco, Šimůnek, Zelenka, Beer, Markov, Hřebík, Šiška, Říha, Straka, Janda, Rejzek, Sulan, Švec, Šefl, Šucha

    Rozhodčí: Matoušek – Bělohlav, Lukáš
    bahis siteleri