Litvínov – Litoměřice 6:2 (kon.) | K. Vary – Zvolen 3:1 (kon.) | Krefeld – Pardubice 0:6 (kon.)
Kobra – Řisuty 5:2 (kon.) | Kometa Brno B – SHK Hodonín 5:4 (po pr.) | Písek – Salzburg 4:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:2 (0:1, 2:1, 4:0)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 27.08.2021, 11:00 • ZS Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilová hra. MATÚŠ SUKEL zůstal v pravém kruhu, kam dostal nahrávku a hbitou střelu upravit skóre na 6:2. Asistence: Marek Hrbas, Matěj Stříteský.
     
    57:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tentokrát tato souhra vyšla a Litvínov využívá přesilovou hru. Stříteský si znovu našel volného FRANTIŠKA LUKEŠE, kterému se podařilo poslal kotouč do litoměřické brány. Asistence: Matěj Stříteský.
     
    50:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici navýšují gólový náskok. Verva vstoupila do závěrečné třetiny s plnou Vervou, což nese svůj užitek. PATRIK ZDRÁHAL z pravého kruhu poslal Litvínov do dvoubrankového vedení v zápase. Asistence: Andrej Kudrna.
     
    47:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neutichající tlak přinesl Litvínovu další branku a chmici otáčejí skóre zápasu. Střelou od modré čáry se prosadil PETR STRAKA po Jarůškově nabídce. Asistence: Richard Jarůšek, Matúš Sukel.
     
    38:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vervě srovnáná. Po neustupujícím tlaku se nakonec domácí radují. Nejdříve pálil František Lukeš, ale jeho střela nesměřovala za záda hostujícího brankáře. Ke kotouči přijel TOMÁŠ POSPÍŠIL, který zvedl kotouč a poslal jej pod horní víko litoměřické brány. Asistence: František Lukeš, Viktor Hübl.
     
    35:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po dlouhém úsilí se Verva podařilo snížit gólové manko na rozdíl jedné branky. Po nabídce Matějě Stříteského se střelecky prosadil RICHARD JARŮŠEK z mezikruží. Asistence: Matěj Stříteský.
     
    32:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Odražený kotouč v obranném pásmu hostí se dostal až do útočné třetiny, kam jej zavezl Kylnar. Zvolil přihrávku na JANA SMOLU, který z mezikruží propálil litvínovského brankáře. Asistence: Jakub Kylnar.
     
    06:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci otevírají skóre zápasu poté, co se kotouče zmocnil MARTIN HAVELKA a nekompromisní střelou nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Jan Holý, František Gerhát.

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 36. Jarůšek (Stříteský), 39. Pospíšil (Lukeš, Hübl), 48. Straka (Jarůšek, Sukel), 51. Zdráhal (Kudrna), 58. Lukeš (Stříteský), 60. Sukel (Hrbas, Stříteský) – 7. Havelka (Holý, Gerhát), 33. Smola (Kylnar)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Demel, Irving, Stříteský, Hrbas, Kolář, Klikorka, Strejček – Pospíšil, Hübl "C", Lukeš "A", Kudrna, Estephan, Zdráhal, Straka, Sukel, Jarůšek
    HC Stadion Litoměřice: Král (Sklíba) – Baláž, Zeman, Marcel, Černohorský, Holý, Jebavý, Háva – Svoboda, Gerhát, Havelka, Berka, Sihvonen, Procházka, Jícha, Roucha, Kylnar, Smola, Daniel

    Rozhodčí: Petružálek – Hlinka, Goltsch – Klika

    Diváci: 498
    bahis siteleri