Česko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Slovensko
Pátek 27.08.2021, 17:00 • Györ • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
    50:25 PLOSOVÁ - 3:2
     
    50:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další obrat ve skóre, tentokrát se o něj postaraly české reprezentantky! Příhodová našla od pravého mantinelu TEREZU PLOSOVOU, na jejíž první pokus ještě Cengelová stačila. Dorážkou už ale česká hráčka uspěla. Asistence: Nicol Příhodová, Adriana Dubová.
    39:36 BARTÁKOVÁ - 2:2
     
    39:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    V závěru druhé třetiny je srovnáno! Adéla Šapovalivová předvedla hezkou akci po pravé straně a vystřelila. Puk se odrazil na hůl BARBORY BARTÁKOVÉ a ta jej pohotově dorazila za záda Cengelové. Asistence: Adéla Šapovalivová.
    31:05 KUČEROVÁ - 1:2
     
    31:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To se ovšem nakonec stalo při propadnutí obrany Česka. Přečíslení tři na jednoho se rozhodla zakončit sama VIKTORIA KUČEROVÁ trefila se přesně mezi betony brankářky Dalecké. Asistence: Nina Hudáková.
    15:40 ZIVČÁKOVÁ - 1:1
     
    15:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky přesilovou hru využívají a opravdu tak rychle vyrovnávají stav zápasu. EMMA BLANKA ZIVČÁKOVÁ nahodila puk od modré čáry a ten nejspíš čistým průstřelem proletěl za záda Dalecké. Asistence: Barbora Kapičáková.
    14:31 PIŠTĚKOVÁ - 1:0
     
    14:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to ovšem naším reprezentantkám vyšlo a ujímají se tak vedení. Adéla Šapovalivová přihrávala zpoza brány, Cengelová svou holí ztečovala puk k TEREZE PIŠTĚKOVÉ, která rychlým pokusem zaskočila slovenskou gólmanku. Asistence: Adéla Šapovalivová.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 15. Pištěková (Šapovalivová), 40. Bartáková (Šapovalivová), 51. Plosová (Příhodová, Dubová) – 16. Zivčáková (Kapičáková), 32. Kučerová (Hudáková)


    Česko: Dalecká (Prouzová) – Hotová, Vaníčková, Mašková, Narovcová, Hračová, Vališová, Černá, Veverková – Bartáková, Gruntová, Šapovalivová, Mazancová, Pištěková, Trnková, Dubová, Plosová, Příhodová, Brichová, Juříčková, Malická
    Slovensko: Cengelová (Latková) – Nilabovičová, Plankenauerová, Stern, Zivčáková, Gališová, Štrbáková – Glosíková, Kapičáková, Štetiarová, Fančovičová, Hudáková, Kučerová, Blichová, Čornáková, Jancsóová, Benáková, Donovalová, Paulinyová
    bahis siteleri