Lucembursko – Irsko 1:1 (kon.) | S. Makedonie – Srbsko 0:0 (kon.) | Kazachstán – Dánsko 0:1 (kon.)
Bosna – Švédsko 1:1 (kon.) | Finsko – Chorvatsko 0:2 (kon.) | Litva – Španělsko 0:2 (kon.)
Bulharsko – Wales 0:4 (kon.) | Itálie – Černá Hora 1:0 (kon.) | Rakousko – Ázerbájdžán 6:0 (kon.)
Rusko – Malta 6:0 (kon.) | Kypr – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.) | Gibraltar – Švýcarsko 0:4 (kon.)
Ukrajina – Arménie 2:1 (kon.) | Lotyšsko – Německo 1:3 (kon.) | Turecko – Skotsko 1:1 (kon.)
Estonsko – Norsko 0:5 (kon.) | Nizozemsko – Moldavsko 3:0 (kon.) | Island – Řecko 1:1 (kon.)
Polsko – Izrael 1:2 (kon.) | Anglie – Kosovo 2:0 (kon.) | San Marino – Maďarsko 0:4 (kon.)
Sev. Irsko – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (3:0)
Malta
Úterý 07.09.2021, 18:00 • Arena Chimki • Kvalifikace ME U21 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:00:10)
     
    Ruští mladíci splnili povinnost a v kvalifikačním utkání o postup na evropský šampionát deklasovali Maltu vysoko 6:0. Papírové předpoklady se potvrzovaly od prvních minut. Domácí byli jasně lepším týmem, což vyplynulo v šest gólů, které rozložili rovnoměrně po třech do každého z poločasů. Dva góly vsítili Daniil Chlusevič a Hamid Agalarov, spoluhráče doplnili Kirill Boženov a Kirill Kravcov. Skóre mohlo být ještě daleko vyšší, ale Maltu podržel několika skvělými zákroky gólman Formosa.

    Svěřenci kouče Galaktionova dali zapomenout na nevydařený zápas se Španělskem a ve skupině C se vyšvihli na druhou příčku. Malta po úspěchu se Severním Irskem další senzaci nezpůsobila, Rusové byli přeci jen ještě o třídu lepším týmem.
     
    Držení míče: 83 % : 17 %.
    Střely na branku: 19:0. Střely mimo: 7:0. Rohy: 17:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:6.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Ayrton Attard, přichází Jean Paul Attard.
    Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Alejandro Garzia, přichází Andreas Vella.
     
    90+2
    Centr z pravé strany nevyšel podle představ. Danila Prochin vystartoval za míčem příliš pozdě, míč doskákal až do autu.
     
    90+1
    V závěru utkání si ještě vysloužil kartónek žluté barvy maltský stoper Carlo Lonardelli za skluz, jímž zasáhl protihráče Klimova, nikoliv míč.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
    90. Formosa vytáhl parádní zákrok proti technické střele Karapuzova
     
    90
    Parádní zákrok Caina Formosy drží manko Malty na šesti gólech. Vladislav Karapuzov se kličkou do středu zbavil protihráče a technický pokus mířil do levé šibenice, gólman vytáhl míč na břevno.
     
    89
    Útočný faul odpískán Litvinovovi. Po špatném zpracování chtěl středopolař rychle získat balón zpět, ale místo toho nataženou nohou trefil Ellula na pravé lýtko.
     
    88
    Chvíli po šesté brance přichází šance vstřelit sedmou. Těsně za pokutovým územím Carlo Lonardelli nedovoleným způsobem poslal k zemi Karapuzova.
    86. Kirill KRAVCOV - 6:0
     
    86
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové už góly neslaví. Šestý přidal střídající KIRILL KRAVCOV, jenž se středem prohnal do vápna a křižnou střelou k pravé tyči překonal bezmocného brankáře.
     
    85
    Spíše propagační střelu vyprodukoval z pětadvaceti metrů Danila Prochin. Postrádala razanci i přesnost, Formosa mohl zůstat klidným.
     
    84
    Hra může pokračovat, ošetřovaný fotbalista odešel za postranní čáru po svých. Danil Stěpanov sportovně vrátil balón soupeři.
     
    83
    Na trávníku zůstává sedět Jake Engerer, vypadá to na problémy s levým kotníkem. K hráči přiběhl zdravotník, který mu bolestivé místo obstřikuje.
     
    82
    Domácí zvesela pokračují v útočení, zatímco soupeři evidentně docházejí fyzické síly. Hlavním cílem je ubránit vlastní vápno a nedostat další góly.
    80. Kirill BOŽENOV - 5:0
     
    80
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Populárního „bůra“ završil stoper KIRILL BOŽENOV parádním způsobem. Odražený balón si zpracoval na stehna a skákající míč pak napálil nártem na bránu. Hrací předmět před Formosou nepříjemně zaplaval, gólman za ním natahoval levou ruku marně.
     
    79
    Ruská aktivita neutuchá. Po zmatku v pokutovém území Malty střílel Nnail Umjarov, houf hráčů před sebou ale neprostřelil.
     
    78
    Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Bradley Sciberras, přichází Jeremy Micallef.
     
    77
    Danil Stěpanov si nedělal těžkou hlavu se Sciberrasem. V rychlostním souboji soupeři nestačil, tak ho zastavil nedovoleně, a sice zatažením za dres.
     
    75
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Hamid Agalarov, přichází Kirill Klimov.
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Konstantin Maradišvili, přichází Michail Ignatov.
    74. Hamid AGALAROV - 4:0
     
    74
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové pokračovali v aktivitě a výsledkem je zasloužený čtvrtý gól. Iosifov svým centrem našel hlavu HAMIDA AGALAROVA, jehož vysoký pokus dokonale zaskočil Formosu, gólman vůbec nereagoval.
     
    73
    Hodně odvážný průnik Konstantina Maradašviliho se nesetkal s úspěchem. Přes tři protihráče se středopolař protáhl, čtvrtý Ellul mu již míč sebral.
     
    72
    Nově příchozí Jamie Sixsmith se omlouvá Garziu, protože si jej všiml příliš pozdě, pod tlakem pouze odpálil balón do zámezí.
     
    71
    Karla Mohnaniho ve snaze odkopnout míč zastavil Danila Prochin, který soka atakoval šlapákem. Může být rád, že za tento přečin neinkasoval žlutou kartu.
     
    70
    Není to poprvé, co se jeden z ruských fotbalistů domáhal penalty. Nyní se jednalo o Agalarova, ani jemu nebylo vyhověno. Hra pokračuje rohovým kopem.
     
    69
    Formosa je evidentně v pořádku. Nejprve výborně vyboxoval proti centru Umjarova a míč vyboxoval, následný míč z kopačky Karapuzova schoval v náruči.
     
    68
    Tvrdou ránu do hlavy inkasoval brankář Cain Formosa od vlastního spoluhráče. Carlo Lonardelli chtěl balón odkopnout, jenže jej netrefil ideálně a trefil právě gólmana.
     
    67
    Střídající Kirill Kravcov se chtěl také zapsat mezi střelce. Kousek za velkým pokutovým územím vyzkoušel technický projektil, jenž doletěl do boční sítě.
     
    66
    Druhý kousek v utkání mohl přidat Hami Agalarov. Přízemní střelu na zadní tyč nemířil vůbec zle, ale znovu zaúřadoval Formosa a jeho pro změnu levá ruka.
     
    65
    Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Jamie Carbone, přichází Jamie Sixsmith.
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Daniil Chlusevič, přichází Nikita Iosifov.
     
    64
    Rusko pokračovalo v útočení rohovým kopem. Na hranici penalty přiletěl balón, do nějž se položil Stěpanov, za gólmana tentokráte odvedl práci dobře postavený Ellul.
     
    63
    Po levé straně zkusil štěstí Nail Umjarov. Prodral se do vnitra velkého vápna, ale při snaze o centr trefil skluzujícího Garziu.
     
    62
    Ruslan Litvinov si posunul míč do šestnáctky, pak vystřelil k levé tyči. Cain Formosa reagoval v posledním momentu, pravou rukou zabránil čtvrtému gólu.
     
    61
    Hlavní rozhodčí by nejspíše odpískal penaltu po zákroku na Agalarova, jenže situaci předcházel ofsajd, takže odkopávat bude gólman.
     
    60
    Hodina z utkání je pryč, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Rusko stále vede pohodlným tříbrankovým rozdílem, k dramatu ve zbývajícím průběhu s velkou pravděpodobností nedojde.
     
    59
    Centr se Ruslanu Litvinovovi vůbec nepovedl. Míč poslal na přední tyč, kam nenaběhl žádný ze spoluhráčů, bezpečně zasáhl brankář.
     
    58
    S těžkým balónem si Danil Prucev poradil. Nedělal si potíže se zpracováním, prostě napálil Mohnaniho a získal rohový kop.
     
    57
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Danil Prucev, přichází Kirill Kravcov.
     
    56
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Edgar Sevikjan, přichází Vladislav Karapuzov.
     
    55
    Ofenzivu podpořil kromě Chluseviče i další stoper Kirill Boženov. Kličkou proti Overendovi neuspěl, soka následně za dres stáhl k zemi. Jasný faul.
     
    54
    Cain Formosa zapisuje další zákrok. Proti technickému projektilu Umjarova šel už napřed k pravé tyči, míč vyrazil.
     
    53
    V ofsajdovém postavení se nacházel Hamid Agalarov. A protože na jeho osobu poslal Maradišvili nahrávku, musel arbitr Kučin přerušit hru.
     
    52
    Stoper Daniil Chlusevič se ze stopera posunul na pozici útočníka, protože má na kontě dva góly, může tak pomýšlet na hattrick. Nyní se k němu míč zajímavě odrazil, ale střela levačkou postrádala přesnost.
     
    51
    Zajímavý dalekonosný projektil vyprodukoval Ruslan Litvinov. Balón padal ideálně do břevna, ale Formosa se vyšvihl do vzduchu a míč vyškrábl nad horní tyč.
     
    50
    První žlutou kartu zápasu obdržel domácí útočník Danil Prucev. Ten podcenil rychlostní schopnosti Elluly a místo míče trefil ve skluzu jeho pravou nohu.
     
    49
    Nelze očekávat, že by se obrázek druhého poločasu výrazně lišil od toho prvního. Domácí to také potvrzují, když jsou nastěhováni u vápna soupeře.
     
    48
    Carlo Lonardelli se hodně diví rozhodnutí pomezního, který přisoudil rohový kop Rusku. Stoper měl pocit, že e jako poslední míče dotkl Prucev.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračuje ve stejném rozložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:03.
     
    Rusko zatím potvrzuje roli favorita a po prvním poločase vede nad Maltou tříbrankovým rozdílem. Domácí vstřelili všechny góly v prvních dvaceti minutách. Dvakrát se nejprve prosadil stoper Daniil Chlusevič, jehož doplnil útočník Hamid Agalarov. Svěřenci kouče Galaktionova i nadále útočili a usilovali o další branky, těm ale zatím zabránil skvěle chytající Cain Formosa.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Konstantin Maradišvili adresoval Agalarovi nahrávku příliš pozdě. Útočník sice podstoupil úspěšný souboj s brankářem, jenže krátce před zakončením arbitr Kučin přerušil akci pro ofsajd.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Cain Formosa zaslouží za svůj výkon v první půli velkou pochvalu. Sice tři góly inkasoval, ale dalším minimálně pěti zabránil.
     
    43
    Domácí usilují o vstřelení ještě jednoho gólu před odchodem do kabin. Blízko němu měl Agalarov, střelu z otočky vyrazil Formosa reflexivně pravou rukou.
     
    42
    Danil Stěpanov se zbavil dvou protihráčů a dlouhou nahrávkou našel na středu hřiště a hranici šestnáctky Umjarova. Střela nártem proletěla o pár čísel nad horní tyčkou.
     
    41
    Tohle se nepovedlo. Hamid Agalarov chtěl nahrávku do nohy, ale Maradišvili spoluhráče špatně pochopil a vyslal průnikový pas za obranu.
     
    40
    Dění se bleskově přeneslo zpátky na útočnou polovinu Rusů. Zde si Agalarov posunul míč až moc před sebe, ukázkovým skluzem mu hrací předmět sebral Matthew Ellul.
     
    39
    Agiusova družina se již delší dobu drží na útočné polovině, ale ke střele zatím nedošlo. Po zblokovaném centru Sciberrase budou hosté vhazovat.
     
    38
    Dobrou práci s balónem ukázal Marcus Grima. Povedenou stahovačkou se zbavil Prochina, tentýž hráč ho vzápětí zezadu fauloval.
     
    37
    Daniil Chlusevič určitě neočekával, že jej Attard ještě dostihne a bude jej atakovat tělem. Rozhozený stoper skončil i s míčem v autu.
     
    36
    Narážečka mezi Umjarovem a Prucevem nevyšla. Patička druhého jmenovaného se nesetkala s přesností, čehož využil Mohnani k odkopu do bezpečí.
     
    35
    Fotbalisté Malty mohou děkovat Formosovi, že prohrávají jenom tříbrankovým rozdílem. Gólman předvedl již několikátý velmi dobrý zákrok, nyní si poradil s pokusem Maradišviliho.
     
    34
    Hamid Agalarov si došel pro faul. Tělo postavil před balón a počkal si na kontakt od Ellula, který skutečně přišel a byl nedovolený.
     
    33
    Postavení mimo hru odpískáno Daniilu Prucevovi. Nahrávku od Litvinova očekával dříve, v době jejího provedení již byl na útočné polovině, stejně tak za posledním obráncem.
     
    32
    Už to vypadalo, že si Danil Prucev obhodí míč kolem Lonardelliho a bude zakončovat sám před gólmanem. Jenže při kličce na moment ztratil stabilitu, čehož Formosa využil a pro míč si doběhl.
     
    31
    Už to vypadalo, že se hostující defenziva nedomluví a přenechá míč soupeři, avšak nakonec se do balónu opřel Adam Magri Overend, kulatý nesmysl odpálil k brankáři soupeře.
     
    30
    Dvacet metrů od brány vypálil Nail Umjarov. Rána nabrala solidní rychlost, ale Formosa na ni od začátku velmi dobře viděl a levou rukou míč vyrazil nad břevno.
     
    29
    Daniil Chlusevič zabojoval, ale ani ve skluzu nezvládl balón udržet na hrací ploše. Tento stoper určitě pomýšlí na hattrick, ačkoli proti silnějšímu soupeři jsou jeho úlohy úplně jiné.
     
    28
    Hosté kombinovali, ale jen pár vteřin. Po zpětné Ellulově nahrávce Formosovi zpracoval jeho nákop nikým neatakovaný Boženov.
     
    27
    Signál z rohového kopu tentokráte domácím nevyšel. Sevijkan měl za úkol prodloužit míč za sebe, jenže trefil Garziu, od nějž se míč odrazil do zámezí.
     
    26
    Cain Formosa si na nudu zatím rozhodně stěžovat nemůže. Střelou z úhlu jej zaměstnal Maradišvili, gólman pravou rukou vytěsnil míč mimo hrací plochu.
    25. Prucev trefil tyčku, Litvinov z dorážky přestřelil
     
    25
    Čtvrtý gól visel ve vzduchu. Prucev nejprve z malého vápna i s přispěním gólmana trefil tyčku, dorážející Litvinov následně trestuhodně přestřelil.
     
    24
    Šance střídá šanci. Znovu o sobě dal vědět Hamid Agalarov, který se skryl obranné řadě, nártem ovšem vypálil nepřesně.
     
    23
    Hráči v červeném ale na míči zůstali. Litvinov rozběhl po levé lajně Sevikjana, na jehož střílenou nahrávku Agalarov jen těsně nedosáhl.
     
    22
    Carlo Lonardelli se vyhoupl nad Agalarova, v hlavičkovém souboji nedal soupeři šanci. Míč poslal ven z pokutového území.
     
    21
    Rusko upět zvolilo rozehrávku na krátkou vzdálenost. Na konci pohledné akce stál Konstantin Maradišvili a jeho střela do středu brány.
     
    20
    Ústního varování se dostalo Lonardelliu, jenž u lajny tvrdě dohrál rozběhnutého Umjarova. Z boku mu bolestivě šlápl na lýtko.
     
    19
    Zahrál si dokonce i ruský gólman Maksim Borisko. Malou domů jej oslovil Prochin, brankář z první přenesl hru doleva na Sevikjana.
    17. Hamid AGALAROV - 3:0
     
    17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A třetí kousek v síti Malty. Postaral se o něj HAMID AGALAROV, který si pohybem řekl o míč a od Litvinova dostal parádní průnikovou nahrávku. Padajícího gólmana posléze zkušeně přeloboval.
     
    16
    Fotbalisté v červených dresech hrají v obrovské pohodě. Kombinaci s klidem přesunuli na polovinu hřiště, aby si zahráli i stopeři.
     
    15
    Netrvalo dlouho a Rusko je znovu nastěhované na polovině soupeře. Z velké dálky vyzkoušel štěstí Ruslan Litvinov, úspěšný zákrok si připsal Formosa.
    13. Daniil CHLUSEVIČ - 2:0
     
    13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové zřejmě našli nového kanonýra. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu se domácí dostali do pokutového území, odkud vyslal Agalarov střílenou nahrávku před bránu a byl to znovu DANIIL CHLUSEVIĆ, kdo uklidil kulatý nesmysl do sítě.
     
    12
    Pokračuje kombinace hráčů v červených dresech. Outsider běhá bez míče, což jej musí oproti konkurentovi stát výrazně větší množství fyzických sil.
     
    11
    Více volného prostoru využil k centru do vnitra pokutového území Konstantin Maradišvili. Před adresátem Prucevem odhlavičkoval balón do autu Ellul.
     
    10
    Hra po kratším brejku potvrzuje, hosté mají na pár vteřin o jednoho hráče méně. Lonardelli už se ale za postranní čárou vehementně hlásí o návrat.
     
    9
    V hlavičkovém souboji inkasoval tvrdou ránu loktem do obličeje Carlo Lonardelli. Vypadá to však, že bude moci pokračovat v utkání.
     
    8
    Papírové předpoklady se tak naplňují od prvních minut. Účastník posledního EURA ukazuje, že někdo jako Malta pro něj není soupeřem.
    6. Daniil CHLUSEVIČ - 1:0
     
    6
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Favorit střílí důležitý první gól, který určitě uklidní jeho řady. Litvinov vymyslel parádní nákop na stopera DANIILA CHLUSEVIČE, jenž se vydal na útočný výlet. V koncovce si poradil jako zkušený střelec, když nejprve skvěle zvládl zpracování a placírkou pak poslal míč nad hlavu vyběhnuvšího Formosy.
     
    6
    Kousek za hranicí šestnáctky natáhl ke střele levou nohou Nail Umjarov. Přízemní rána prosvištěla o kousek vedle levé tyče.
     
    5
    Odpískání pokutového kopu se dožadoval Danil Prucev. Útočníkovi vyhověno nebylo, sám si totiž zakopl o nohu.
     
    4
    Lze očekávat, že svěřenci kouče Agiuse se na útočnou polovinu podívají jenom výjimečně. Alespoň tedy do té doby, dokud bude skóre vyrovnané.
     
    3
    Rusové jsou obrovským favoritem. První útok táhl po levé lajně Edgar Sevikjan, avšak jenom nastřelil pozičně dobře postaveného Mohnaniho.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Fotbalisté Malty pro dnešní kvalifikační střetnutí oblékli dresy barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Borisko – Stěpanov, Chlusevič, Prochin, Boženov, Sevikjan – Umjarov (C), Litvinov, Maradišvili – Prucev, Agalarov.
    Náhradníci: Agkacev – Karmajev, Sulejmanov, Ignatov, Kutickij, Kravcov, Klimov, Iosifov, Karapuzov.

    Malta: Formosa – Mohnani, Ellul, Lonardelli, Overend – Garzia, A. Attard (C), Grima, Sciberras – Engerer – Carbone.
    Náhradníci: Sylla – Spiteri, Gauci, Vella, Veselji, Sixsmith, G. Attard, J. Attard, Micallef.

    Rozhodčí: Kučin (KAZ) – Labašov (KAZ), Kalačjov (KAZ).
     
    Malta

    Malta patří mezi evropské fotbalové trpaslíky, a to napříč všemi kategoriemi. Každopádně v úvodním kvalifikačním utkání mladíci z této země šokovali Severní Iry, které na domácí půdě porazili s velkým přehledem 4:1 a dělí se tak se Španělskem o první příčku ve skupině. Vítězstvím překonala Agiusova družina výsledek z předchozího kvalifikačního boje o EURO hrané letos, tehdy Malta uhrála jediný bod za remízu shodou okolností právě se Severním Irskem a s velkým odstupem skončila na poslední šesté pozici.
     
    Rusko

    Ruští mladíci bezesporu zkusí zabojovat o postup na evropský šampionát. Nezačali ale vůbec dobře, španělskému favoritovi podlehli vysoko 1:4. Na přímý postup to tedy nejspíše nebude, ale ve hře je boj o druhou příčku, z druhých pozic postupuje pět týmů z osmi skupin a Rusko by o tuto pozici mělo ve skupině C bojovat hlavně se Slovenskem. Letošního posunutého Eura se svěřenci kouče Galaktionova zúčastnili a skončili už ve skupině, když po výhře 4:1 nad Islandem prohráli 0:2 s Francií a 0:3 s Dánskem, tudíž obsadili nepostupové třetí místo.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný úterní podvečer. Vítám vás při sledování kvalifikace hráčů do 21 let o postup na evropský šampionát, u zápasu mezi Ruskem a Maltou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Branky: 6. Chlusevič, 13. Chlusevič, 17. Agalarov, 74. Agalarov, 80. Boženov, 86. Kravcov

    Karty:   50. Prucev (RUS) – 90+1. Lonardelli (MAL)


    Držení míče: 83 % : 17 %.
    Střely na branku: 19:0. Střely mimo: 7:0. Rohy: 17:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:6.
    Rusko: Borisko – Stěpanov, Chlusevič (65. Iosifov), Prochin, Boženov, Sevikjan (56. Karapuzov) – Umjarov (C), Litvinov, Maradišvili (75. Ignatov) – Prucev (57. Kravcov), Agalarov (75. Klimov).
    Náhradníci: Agkacev – Karmajev, Sulejmanov, Ignatov, Kutickij, Kravcov, Klimov, Iosifov, Karapuzov.

    Malta: Formosa – Mohnani, Ellul, Lonardelli, Overend – Garzia (90+3. Vella), A. Attard (C) (90+3. J. P. Attard), Grima, Sciberras (78. Micallef) – Engerer – Carbone (65. Sixsmith).
    Náhradníci: Sylla – Spiteri, Gauci, Vella, Veselji, Sixsmith, G. Attard, J. P. Attard, Micallef.

    Rozhodčí: Kučin (KAZ) – Labašov (KAZ), Kalačjov (KAZ)
    bahis siteleri