Technika Brno – Přerov 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 4:3 (po pr.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 4:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Chrudim – Písek 1:8 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Pátek 17.09.2021, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Liga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    44:13
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Teď už i Tuček popvé inkasuje a měl by si to vyřídit hlavně se svými beky, kteří nabídli kotouč MILOŠOVI HANOUSKOVI, který bez problémů zakončil – 4:1! Asistence: Dominik Šimůnek.
     
    35:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla rychle využitá přesilová hra, autorem branky je JAKUB TOT, na jeho střelu Král nedosáhl – 4:0! Asistence: Ondřej Polata a Aleš Macek.
     
    31:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jeden z kraluspkých beků teď žákovsky namazal na hůl JANA MACELA, který pěknou střelou navýšil náskok – 3:0! Asistence: Michal Svoboda.
     
    21:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Z ničeho vytěžil teď Slovan maximum, puk se po souboji za bránou odrazil k úplně volnému DAVIDU KREDLOVI, který chladnokrevně zakončil – 2:0! Asistence: Aleš Bár.
     
    15:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ ŠPAČEK získal ve svém pásmu puk a namířil si to směr kralupská branka, místo přihrávky na najíždějícího Kredla zvolil střelu a na Krále vyzrál – 1:0! Asistence: Aleš Bár.

    Jan Koudelka

    Branky a nahrávky: 16. Špaček (Bár), 22. Kredl (Bár), 32. Macel (Svoboda), 36. Tot (Polata, Macek) – 45. Hanousek (Šimůnek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Tuček (Ježek) – Filip, Martínek, Hora, Polata (C) – Nedoma, Kredl, Špaček, Macek, Tot (A), Česnohlídek, Gašpar, Vlach, Bár, Macel (A), Kušej, Svoboda, Koval
    HK Kralupy nad Vltavou: Král (Němec) – Hron, Kratochvíl, Šimůnek (C), Toulec, Šmíd (A) – Cihelka, Hanousek, Náhončík, Kočí, Typolt, Vorlíček, Stupka (A), Šilhavý, Zajíc, Sulík

    Rozhodčí: Vyštejn – Beneš, Povová

    Diváci: 55
    bahis siteleri