Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Salzburg – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 3:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 02.10.2021, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    40:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to 5:2! N levém kruhu se dostal ke kotouči PATRIK TARNOCZY, jehož střela zapadla přesně do pravého dolního rohu chomutovské branky. Asistence: Joshua James Mácha a Aleš Poledna.
     
    25:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhý gól kohoutů v krátkém sledu! Na levý kruh si sjel ALEŠ POLEDNA, jenž střelou zápěstím překonal gólmana Tučka. Asistence: Jakub Zapletal a Tobiáš Handl.
     
    24:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Do konce přesilové hry chyběla jediná vteřina, když se ke kotouči dostal po přihrávce Ondřeje Tichého MATYÁŠ FASNER, jenž pálil z první přesně. Kohouti tak otáčí vývoj dnešního duelu. Asistence: Ondřej Tichý.
     
    15:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní domácí dokonale potvrdili pravidlo nedáš-dostaneš. Jeden z chomutovských útočníků měl velkou šanci na překonání Špunara, avšak s kotoučem míchal až moc dlouho, díky čemuž o něj přišel. Následně se do přečíslení vydali Matěj Tomajko s JAKUBEM ZAPLETALEM. První jmenovaný předložil tomu druhému přesnou přihrávku, a ten jí zužitkoval tvrdou ranou nad Tučkovu lapačku. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    12:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští dvojnásobnou přesilovku využívají! Nabito na volej dostal TOMÁŠ ŠILAR, jenž následnou bombou prostřelil Špunara podél betonů. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Badinka.
     
    10:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJI TOMAJKOVI se aktivita v první třetině vyplácí! Olomoucký kapitán si nabruslil až před Tučka, načež vystřelil zápěstím přesně do levého horního rohu. Asistence: Marek Matašovský a Šimon Groch.
     
    00:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo opravdu bleskovové! Hned z první akce se Chomutov prosazuje! TOMÁŠ ŠILAR se poratáhl kolem branky a zasunul kotouč za Špunara. Asistence: Tadeáš Svoboda.

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 11. Tomajko (Matašovský, Groch), 16. Zapletal (Tomajko), 25. Fasner (Tichý), 26. Poledna (Zapletal, Handl), 41. Tarnoczy (Mácha, Poledna) – 1. Šilar (Svoboda), 13. Šilar (Svoboda, Badinka)


    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Rajzík, Přecechtěl, Groch, Panáček, Stratil, Poledna – Tichý, Kučera, Tomajko (C) – Zapletal, Fasner, Matašovský – Handl (A), Mácha (A), Tarnoczy – Ruda
    Piráti Chomutov: Tuček (Pecháček) – Cestr, Poschl (A), Rykl, Pavlák, Badinka – Šugár, Šilar, Stárek – Titlbach, Čech (A), Jurák – Svoboda (C), Vostiňák, Adam – Černý, Vyroubal, Doring

    Rozhodčí: Pavel Obadal – Marek Bubela, Michal Axman

    Diváci: 39
    bahis siteleri