Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Salzburg – Havířov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 3:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 02.10.2021, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    58:49
    Na druhé straně bylo před Špunarem dusno! Olomoucký brankář se musel v brankovišti ohánět, jelikož na něj mířily hned dvě dorážky. Nakonec ale situaci i za přispění svých spoluhráčů ustál.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:19
    Šestou branku kohoutů mohl přidat po dobré individuální akci Tobiáš Handl. Tuček se ale roztáhl na čáře a olomouckého útočníka vychytal!
     
    51:48
    Lukáš Přecechtěl ztratil puk za brankou, díky čemuž se dostal ke střele Martin Pöschl. Jeho rána byla před Špunarem ještě tečována, avšak pouze do boční sítě.
     
    42:41
    Matyáš Faser už zvedal ruce nad hlavu poté, co zakončil svůj průnik útočním pásmem. Radost mu ale zkazil fakt, že Tuček na poslední chvíli utěsnil mezírku mezi betony, kam olomoucký útočník svůj pokus mířil.
     
    40:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to 5:2! N levém kruhu se dostal ke kotouči PATRIK TARNOCZY, jehož střela zapadla přesně do pravého dolního rohu chomutovské branky. Asistence: Joshua James Mácha a Aleš Poledna.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    36:09
    Výborná práce Špunara proti střele Tomáše Vyroubala. Chomutovský útočník pálil z první, avšak domácí brankář se stačil přesunout včas.
     
    32:09
    Hosté v plném počtu.
     
    31:07
    Nyní se do velmi dobré příležitosti v oslabení dostal Adam Stárek. Jan Špunar proti němu musel vytáhnout velmi dobrý zákrok.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Titlbach – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    27:55
    Hosté v plném počtu.
     
    27:20
    Z ničeho nic se ovšem utrhl olomoucké obraně Tadeáš Svoboda, jenž jel následně zcela sám na Špunara. Olomoucký brankář se roztáhl na čáře a chomutovského útočníka vychytal.
     
    25:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Döring – 2 min., podrážení).
     
    25:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Druhý gól kohoutů v krátkém sledu! Na levý kruh si sjel ALEŠ POLEDNA, jenž střelou zápěstím překonal gólmana Tučka. Asistence: Jakub Zapletal a Tobiáš Handl.
     
    24:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Do konce přesilové hry chyběla jediná vteřina, když se ke kotouči dostal po přihrávce Ondřeje Tichého MATYÁŠ FASNER, jenž pálil z první přesně. Kohouti tak otáčí vývoj dnešního duelu. Asistence: Ondřej Tichý.
     
    22:59
    Od modré pálil Tobiáš Handl. Tučkovi puk vypadl, čehož se snažil využít Ondřej Tichý. Hostující gólman ovšem předvedl velmi dobrý zákrok a přerušil hru.
     
    22:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Svoboda – 2 min., sekání).
     
    20:35
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Černý – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    15:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní domácí dokonale potvrdili pravidlo nedáš-dostaneš. Jeden z chomutovských útočníků měl velkou šanci na překonání Špunara, avšak s kotoučem míchal až moc dlouho, díky čemuž o něj přišel. Následně se do přečíslení vydali Matěj Tomajko s JAKUBEM ZAPLETALEM. První jmenovaný předložil tomu druhému přesnou přihrávku, a ten jí zužitkoval tvrdou ranou nad Tučkovu lapačku. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    14:13
    Domácí v plném počtu.
     
    12:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští dvojnásobnou přesilovku využívají! Nabito na volej dostal TOMÁŠ ŠILAR, jenž následnou bombou prostřelil Špunara podél betonů. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Badinka.
     
    12:13
    Domácí jdou do tří. Ondřej Tichý podrazil svého soupeře a míří na trestnou lavici.
     
    11:00
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Panáček – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJI TOMAJKOVI se aktivita v první třetině vyplácí! Olomoucký kapitán si nabruslil až před Tučka, načež vystřelil zápěstím přesně do levého horního rohu. Asistence: Marek Matašovský a Šimon Groch.
     
    04:14
    Rána Davida Stratila zprava orazítkovala horní tyč Tučkovy branky!
     
    00:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo opravdu bleskovové! Hned z první akce se Chomutov prosazuje! TOMÁŠ ŠILAR se poratáhl kolem branky a zasunul kotouč za Špunara. Asistence: Tadeáš Svoboda.

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 11. Tomajko (Matašovský, Groch), 16. Zapletal (Tomajko), 25. Fasner (Tichý), 26. Poledna (Zapletal, Handl), 41. Tarnoczy (Mácha, Poledna) – 1. Šilar (Svoboda), 13. Šilar (Svoboda, Badinka)


    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Rajzík, Přecechtěl, Groch, Panáček, Stratil, Poledna – Tichý, Kučera, Tomajko (C) – Zapletal, Fasner, Matašovský – Handl (A), Mácha (A), Tarnoczy – Ruda
    Piráti Chomutov: Tuček (Pecháček) – Cestr, Poschl (A), Rykl, Pavlák, Badinka – Šugár, Šilar, Stárek – Titlbach, Čech (A), Jurák – Svoboda (C), Vostiňák, Adam – Černý, Vyroubal, Doring

    Rozhodčí: Pavel Obadal – Marek Bubela, Michal Axman

    Diváci: 39
    bahis siteleri