Mladá Boleslav – Zürich 0:1 (kon.) | Jastrzębie – Frisk Asker 4:3 (kon.) | Skellefteå – Tappara 6:1 (kon.)
IFK Helsinky – Frölunda 2:3 (kon.) | TPS – Växjö 3:1 (kon.) | Leksands IF – Fribourg 2:5 (kon.)
Eisbären – Lugano 6:3 (kon.) | Mnichov – Zug 3:4 (kon.) | Salzburg – Bolzano 3:5 (kon.)
SønderjyskE – Rögle BK 2:3 (kon.)
konec
Leksands IF
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Fribourg-Gottéron
Úterý 05.10.2021, 18:05 • Tegera Arena, Leksand (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Samuel WALSER - 2:5
     
    58:28
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Je hotovo. SAMUEL WALSER poslal napříč celou délkou kluziště kotouč do opuštěné klece a zasahuje Leksandu definitivní úder. Bez asistence.
    56:55 Ryan GUNDERSON - 2:4
     
    56:55
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Je dost možná rozhodnuto! Mottet potáhl kotouč k levému kruhu pro vhazování a poté jej předložil elegantní zadovkou RYANU GUNDERSONOVI, který bombou z nápřahu vyčistil pravou horní šibenici. Brage nastavil lapačku pozdě. Asistence: Killian Mottet.
    31:07 Nathan MARCHON - 2:3
     
    31:07
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Hosté v rozmezí dvaceti vteřin otáčejí stav na svou stranu! Dufner vypálil po Jeckerově přihrávce od modré čáry a jeho pokus před Bragem lehce tečoval NATHAN MARCHON. Puk zapadl k levé tyči. Asistence: Mauro Dufner a Benoit Jecker.
    30:47 David DESHARNAIS - 2:2
     
    30:47
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Srovnáno! DAVID DESHARNAIS dostal od levého mantinelu přihrávku mezi kruhy, kde na něj domácí obrana trestuhodně zapomněla. Pětatřicetiletý útočník poslal kotouč podél pravého betonu Brageho ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jordann Bougro a Philippe Furrer.
    21:01 Christopher DIDOMENICO - 2:1
     
    21:01
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Hosté z následného protiútoku snižují! Po krátkém Desharnaisově přistrčení od pravého mantinelu překonal Brageho nadvakrát CHRISTOPHER DIDOMENICO. Asistence: David Desharnais.
    12:48 Calle SJALIN - 2:0
     
    12:48
    Leksands právě vstřelil branku!
    Domácí opět vyhráli vhazování v útočném pásmu a navyšují svůj náskok. CALLE SJALIN napřáhl po Ruohomaaově přistrčení zleva kousek za modrou a jeho střelu tečoval jeden z hostů k levé tyči mimo dosah Hughese. Asistence: Mikael Ruohomaa a Justin Kloos.
    05:46 Carter CAMPER - 1:0
     
    05:46
    Leksands právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Po vyhraném vhazování střílel od modré čáry Lundqvist. Jeho ránu neudržel Hughes ve výstroji a po velké skrumáži doklepl volný puk do branky CARTER CAMPER. Asistence: Max Veronneau a Alexander Lundqvist.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 6. Camper (Veronneau, Lundqvist), 13. Sjalin (Ruohomaa, Kloos) – 22. DiDomenico (Desharnais), 31. Desharnais (Bougro, Furrer), 32. Marchon (Dufner, Jecker), 57. Gunderson (Mottet), 59. Walser


    Leksands IF: Brage (Kaskisuo) – Lundqvist, Själin, Bichsel, Thomas, Caito, Noren, Rosander – Lang, Ruohomaa, Kloos – Camper, Zackrisson, Veronneau – Heineman, Aman, Rosen – Karlsson, Knuts, Forsberg
    Fribourg-Gottéron: Hughes (Berra) – Kamerzin, Jecker, Sutter, Dufner, Gunderson, Chavaillaz, Furrer – Bougro, Desharnais, Mottet – Herren, Schmid, DiDomenico – Rossi, Bykov, Jobin – Marchon, Walser, Jörg

    Rozhodčí: Bjälkander, Sjöqvist – Persson, Almerstedt

    Diváci: 4042
    bahis siteleri