Liberec – Motor ČB 3:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 05.10.2021, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:29:43)
     
    Pardubičtí slaví čtvrté vítězství v řadě a míří na první místo tabulky!

    Zápas se přitom pro Východočechy nevyvíjel dobře. Již ve třetí minutě proměnil trestné střílení Bedřich Köhler. Na jeho trefu v rozmezí dvaceti minut třikrát reagoval Adam Musil. Pro letní posilu Dynama to jsou první tři góly v novém dresu. Další dva góly přidal Anthony Camara. Pardubičtí byli prakticky po celé utkání lepším týmem, vytvořili si řadu dalších zajímavých příležitostí, jenže výborný výkon předvedl brankář Zlína Kašík.

    Nejlepší hráč Pardubic: Adam Musil (3+0)
    Nejlepší hráč Zlína: Bedřich Köhler (1+0)

    Střely: 41 – 22
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Do samostatného úniku se dostal Beran Fryšara, nicméně Frodla překonat nedokázal! Brankář Pardubic vytáhl výborný zákrok.
     
    58:36
    Domácí i v závěru mačkají svého soupeře a chtějí mu uštědřit další branku, Berani se sotva brání.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:46
    Zakázané uvolnění Beranů. Vypadá to, že i konec utkání se bude odehrávat v jejich třetině.
     
    56:53
    Hosté v plném počtu.
     
    56:45
    Hosté se osvobozují vystřelením puku až k Frodlovi.
     
    56:22
    Krásnou přihrávku mezi kruhy dostal Musil, jeho pokus ale srazil jeden ze soupeřů, takže třetího extraligového střelce čtyř branek v jednom zápase zatím nevidíme.
     
    55:56
    Všechno marné. Hosté se dostali do brejku dvou na jednoho, jenže obětaví domácí se rychle vrátili a čemukoliv nebezpečnému zabránili.
    54:48 Anthony CAMARA - 5:1
     
    54:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pátá právě teď odbila, zní pardubickou enteria arenou! ANTHONY CAMARA dostal skvělý pas na pravý kruh a z první překonal Kašíka, který se ani nemohl stihnout přesunout – 5:1! Asistence: Robert Říčka, Juraj Mikuš.
     
    54:07
    Adam Musil pomalu slavil svou čtvrtou branku v zápase, po sérii dorážek se za brankářem Zlína rozsvítilo brankové světlo, jenže rozhodčí již předtím pískali. Gól by stejně neplatil.
     
    53:47
    Nyní brankář Zlína při pokusu o přesunutí k levé tyčce vyhodil branku, takže na led míří kromě jiné pardubické přesilovkové formace také technická četa.
     
    53:35
    Po vhazování se k tvrdé střele dostal kapitán Nakládal, jeho ránu dokázal Kašík vyrazit mimo.
     
    53:25
    Domácím se povedlo rychle kombinovat v útočném pásmu. Paulovič dostal přihrávku na levý kruh, odkud žabičkou Kašíka nepřekvapil.
     
    53:01
    Opět je kotouč daleko od pásma Zlína.
     
    52:47
    Hosté se osvobozují.
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 11. A. Musil (Camara, Cienciala), 25. A. Musil (Camara, J. Kolář), 32. A. Musil (Cienciala), 43. Camara (R. Kousal, Hrádek), 55. Camara (Říčka, J. Mikuš) – 3. Köhler (TS)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – D. Robertson, Nakládal (C), J. Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář (A), Hrádek, O. Vála – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Říčka, Cienciala, O. Rohlík – A. Musil, R. Kousal, Camara – Koffer, Herčík, Anděl.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Trška, Hamrlík, O. Němec (A), Žižka, Gazda, Dluhoš – Okál, Hejcman, Vopelka – T. Mikúš, Honejsek, R. Veselý – Kubiš (C), A. Zbořil, O. Flynn – Köhler (A), P. Sedláček, Fryšara.
    thejrc.org