Buffalo – Columbus 3:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:3 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:1 (po pr.) | Detroit – Chicago 4:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:5 (1:2, 0:3, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Úterý 05.10.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Casey Mittelstadt mohl dovršit hattrick! Při střele do poloodkryté branky ho však zradila hokejka, která praskla!
     
    58:20
    Branka Buffala je už prázdná!
     
    56:33
    Domácí mohli být v kontaktu! Kyle Okposo nahrál na osu z druhé vlny najíždějícímu Tageovi Thompsonovi, který minul branku Columbusu o centimetry!
    51:15 Casey MITTELSTADT - 3:5
     
    51:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak, že by ještě drama v Buffalu? CASEY MITTELSTADT dojel s pukem na vrchol pravého kruhu a krásnou střelou zápěstím vymetl protější horní růžek Tarasovovy svatyně. Druhý zásah tohoto hokejisty v utkání – 3:5. Asistence: Jeff Skinner.
     
    49:31
    Tohle byla krásná akce dvojice hostujících hráčů, kteří totálně rozebrali obranu Buffala. Finální zakončení, které už směřovalo do odkryté části branky, však skončilo na pravém betonu Luukkonena. Ten tedy vytáhl fantastický zákrok!
    46:26 John-Jason PETERKA - 2:5
     
    46:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí snižují! JOHN-JASON PETERKA přebruslil obránce Werenskiho a najížděl již sám na brankáře Tarasova, kterého překonal střelou vedle vyrážečky. Asistence: Rasmus Asplund.
     
    40:01
    Hosté jdou do třetí třetiny s Daniilem Tarasovem v brance. Joonas Korpisalo zůstal na střídačce.
    37:24 Oliver BJORKSTRAND - 1:5
     
    37:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí dostávají pátý gól! Gustav Nyquist zavezl puk do pásma po pravém křídle. Poté nahrál OLIVEROVI BJORKSTRANDOVI, který si kotouč stáhl na bekhend a z okraje levého kruhu ho bekhendem poslal pod horní tyčku nad pravé rameno klekajícího Luukkonena – 1:5. Asistence: Gustav Nyquist a Zach Werenski.
    36:12 Patrik LAINE - 1:4
     
    36:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o tři góly! Skvělý zápas hraje Jakub Voráček, který přidává druhou asistenci a celkově třetí kanadský bod. Český útočník obkroužil branku a našel PATRIKA LAINHO, jenž zamířil k pravé tyčce z pohledu Luukkonena – 1:4. Asistence: Jakub Voráček.
     
    33:17
    Hostující Boone Jenner zahákoval Mittelstadta a Buffalo tak bude hrát přesilovku.
    21:35 Boone JENNER - 1:3
     
    21:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a vedou už 3:1! Jakub Voráček poslal puk před branku, kde byl osamocený BOONE JENNER a ten zblízka překonal bezmocného Luukkonena. Asistence: Jakub Voráček a Patrik Laine.
     
    20:51
    Hosté začali druhou třetinu aktivně a z toho vyplynul nedovolený zákrok Vinnieho Hinostrozy. Ten byl potrestán za krosček.
     
    18:30
    Před domácím brankovištěm zůstal zcela volný Jevgenij Činachov! Jeho zakončení však končí v lapačce brankáře Luukkonena.
    17:12 Casey MITTELSTADT - 1:2
     
    17:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Teď už Šavle snižují! Vinnie Hinostroza z osy kluziště minul branku. Kotouč se však odrazil od zadního mantinelu na hokejku CASEYHO MITTELSTADTA, který ho zblízka doklepl za záda Joonase Korpisala – 1:2. Asistence: Vinnie Hinostroza a Jeff Skinner.
    12:49 Emil BEMSTRÖM - 0:2
     
    12:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modré kabáty zvyšují svůj náskok! Švédský útočník EMIL BEMSTRÖM využil zaváhání krajana Rasmuse Dahlina, který na útočné modré ztratil puk a pustil Bemströma do samostatného úniku. Hráč Columbusu překonal brankáře Luukkonena precizně provedenou bekhendovou kličkou – 0:2. Bez asistence.
     
    03:31
    Hosté budou pokračovat v početní výhodě! Po Voráčkově zásahu totiž přišel krosček Colina Millera, za který je obránce Buffala vyloučen.
    03:31 Jakub VORÁČEK - 0:1
     
    03:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu otevírá JAKUB VORÁČEK! Český útočník se dostal ke střele z pravého kruhu a trefil se ke vzdálenější tyčce Luukkonenovy branky. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Zach Werenski.
     
    02:38
    Uvidíme první přesilovku Columbusu. Na trestnou lavici zamířil Jacob Bryson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 18. Mittelstadt (Hinostroza, Skinner), 47. Peterka (Asplund), 52. Mittelstadt (Skinner) – 4. Voráček (Bjorkstrand, Werenski), 13. Bemström, 22. Jenner (Voráček, Laine), 37. Laine (Voráček), 38. Bjorkstrand (Nyquist, Werenski)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (Dell) – Jokiharju, Dahlin, Miller, Hagg, Bryson, Butcher – Hinostroza, Mittelstadt, Skinner – Olofsson, Girgensons (A), Caggiula – Asplund, Cozens, Peterka – Okposo (A), Thompson, Weissbach.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (41. Tarasov) – Bean, Werenski (A), Boqvist, Gavrikov, Peeke, Carlsson – Voráček, Jenner (A), Laine – Bjorkstrand, Sillinger, Nyquist – Bemström, Roslovic, Činachov – Foudy, Kuraly, Robinson.

    Rozhodčí: O'Donnell, Morton – Kovachik, Tobias

    Diváci: 6327
    bahis siteleri