Sparta – K. Vary 8:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:1 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kladno 3:0 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
8:4 (2:0, 4:2, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 10.10.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Ladislav ZIKMUND - 8:4
     
    59:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    V poslední minutě třetí třetiny se diváci v O2 areně dočkali osmého vstřeleného gólu! Konečný přihrával před branku LADISLAVU ZIKMUNDOVI a druhý jmenovaný se již nemýlil. Asistence: Jakub Konečný.
     
    57:31
    Hosté se zatím brání úspěšně a Vondráček ujel do samostatného nájezdu! Karlovarský útočník však nepřehodil brankáře Saláka, skóre se neměnní.
     
    56:40
    V závěrečných minutách hry budou hrát sparťané další přesilovou hru. Za držení putuje na trestnou lavici Jiří Kulich (KVA). Utkání sleduje v O2 areně 6 134 diváků!
     
    55:40
    Tomáš Vondráček si proklestil cestu až před Alexandera Saláka! Sparťanský brankář se ovšem natáhl a udržel puk před brankovou čárou.
     
    52:59
    Roman Horák obdržel těžkou přihrávku na pravý kruh a sparťanský útočník v obtížné pozici nezakončil. Sparťané ovšem stále vedou o tři branky.
    50:38 Michal ŘEPÍK - 7:4
     
    50:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané nechtějí zůstat pozadu a střílí již sedmou branku! Horák přihrál od mantinelu přesně na hokejku MICHALA ŘEPÍKA a sparťanský kapitán ze svého oblíbeného místa prostřelil Habala. Asistence: Roman Horák, David Kaše.
    49:18 Tomáš RACHŮNEK - 6:4
     
    49:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Varům se podařilo vstřelit již čtvrtý gól a prohrávají už jen o dvě branky. Martin Kohout posílal přihrávku TOMÁŠI RACHŮNKOVI, který tečoval kotouč ze vzduchu přímo za záda sparťanského brankáře Saláka. Asistence: Martin Kohout.
     
    48:07
    Karlovarští hokejisté budou hrát za malou chvíli další početní výhodu. Na trestnou lavici usedá obránce Adam Polášek (SPA), který vyfasoval trest za nedovolené bránění.
     
    45:14
    Po střele jednoho z domácích hráčů zůstal kotouč ležet u brankáře Habala, který o něm nevěděl, ale naštěstí pro něj byli u puku dříve karlovarští hráči.
     
    42:18
    Rozhodčí už má jasno, gól neplatí. Sparťané totiž dopravili kotouč do branky úmyslným kopnutím, proto branka nemůže být uznána. Skóre se nemění.
     
    42:18
    Pozor! Sparťané vstřelili další branku, ale rozhodčí si jde ještě pro jistotu celou situaci zkontrolovat na video. Na konečný verdikt si musíme počkat.
    40:57 Jakub FLEK - 6:3
     
    40:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle byla parádní rána JAKUBA FLEKA! Karlovarský útočník obdržel přihrávku do strany a svou parádní svižnou střelou prostřelil Saláka do vzdálenějšího horního růžku! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    39:48
    Těsně před koncem druhé třetiny je vyloučen obránce Ondřej Mikliš (SPA), který dostává od rozhodčích dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    34:48
    Erik Thorell hraje při chuti! Švédský forvard udělal kličku před brankářem Habalem, ale domácí útočník svou fintu dotáhl do úspěšného konce.
     
    33:50
    Roman Horák ujížděl do dalšího samostatného nájezdu, ale sparťanský útočník nemohl pokračovat v akci. Sudí píská přihrávku rukou.
    33:41 Adam POLÁŠEK - 6:2
     
    33:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody v O2 areně pokračují! Thorell sice neproměnil svou obrovskou šanci v mezikruží, ale posléze našel na kruhu připraveného ADAMA POLÁŠKA. Sparťanský obránce ještě v pádu zavěsil a postaral se o šestý zásah svého týmu v utkání! Asistence: Erik Thorell.
    32:04 Jakub KONEČNÝ - 5:2
     
    32:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v O2 areně nám zní písnička "Pátá"! JAKUB KONEČNÝ ujel do samostatného úniku, který bez obtíží proměnil svou přesnou střelou. Sparta vede o tři branky. Asistence: Zdeněk Doležal, Tomáš Dvořák.
    31:11 Ladislav ZIKMUND - 4:2
     
    31:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ihned po skončení přesilové hry si domácí hokejisté berou svůj dvoubrankový náskok zpět! Thorell udržel kotouč proti svému spoluhráči a následně přihrál LADISLAVU ZIKMUNDOVI. Sparťanský útočník v podobné pozici jako v první třetině Chlapík je úspěšný a prostřeluje Habala. Asistence: Erik Thorell, Adam Polášek.
     
    28:51
    Kaše neudržel kotouč a hosté pláchli do útoku! Vondráček vyslal pobídku Flekovi, ale rychlonohý útočník se přes obránce Sparty neproháčkoval.
     
    28:46
    Přibližně v polovině základní hrací doby bude následovat první vyloučení tohoto utkání. Za sekání míří na trestnou lavici obránce Lukáš Pulpán (KVA).
    27:18 Jan HLADONIK - 3:2
     
    27:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté podnikli další útočný výpad a rázem jsou zpátky ve hře! Jakub Flek střílel z otočky pouze do sparťanského brankáře, ale pohotová dorážka z hokejky JANA HLADONIKA už skončila v síti. Asistence: Jakub Flek.
     
    26:07
    Řepík pronikl do útočného pásma podél mantinelu a jeho svižnou ránu musel zkrotit brankář Habal. Karlovarský brankář podržel puk na své hrudi.
    24:12 Tomáš VONDRÁČEK - 3:1
     
    24:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A rázem máme sníženo! Ke kotouči po zaváhání sparťanské obrany se dostal útočník TOMÁŠ VONDRÁČEK a karlovarský forvard úspěšně dopravil puk do sítě. Asistence: Patrik Parkkonen.
     
    23:08
    Velká šance Varů! Martin Kohout dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho následná rána mířila přesně do náruče sparťanského brankáře Saláka.
     
    22:00
    V témže čase se karlovarští trenéři rozhodli vyměnit své brankáře. Místo v modrém půlkruhu zaujme místo Filipa Novotného gólman Vladislav Habal.
    22:00 Zdeněk DOLEŽAL - 3:0
     
    22:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhly přesně dvě minuty z druhé třetiny a domácí vedou již o tři branky! Buchtele přihrál od mantinelu na modrou čáru, odkud vypálil obránce Tomov a jeho ránu usměrnil do sítě ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: Nino Tomov, Jan Buchtele.
     
    19:35
    Nyní byl Salák již překonaný, ale chybělo větší štěstí! Rachůnek střílel téměř z nulového úhlu a svou přesnou střelou orazítkoval tyčku domácí branky.
     
    18:46
    Rachůnek nepřesně hledal spoluhráče před brankou, ale poté pálil z dobré pozice Vondráček! Rána karlovarského útočníka zaplula do náruče Saláka.
     
    17:22
    Doležal spěchal pro puk do útočného pásma, ale sparťanský útočník svou následnou přihrávkou našel pouze vracejícího se obránce hostí.
     
    11:31
    A hned z toho byla dobrá šance! Jaroslav Kracík obdržel přihrávku na pravý kruh, odkud okamžitě vypálil, ale jeho střela mířila pouze mimo branku.
    09:27 Filip CHLAPÍK - 2:0
     
    09:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólová smršť domácího týmu! Sparťané po krátké chvilce odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. Thorell našel zpoza branky připraveného FILIPA CHLAPÍKA, jenž svou střelou na bližší tyčku zřejmě překvapil brankáře Novotného. Asistence: Erik Thorell.
     
    09:07
    Další pohledná souhra domácího týmu! Řepík našel u branky zadovkou Davida Kašeho, ale druhý jmenovaný střelou z kruhu našel jen Novotného.
    08:26 Jan BUCHTELE - 1:0
     
    08:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po komerční přestávce se sparťané ujímají vedení! Doležal se vymanil z rohu kluziště a následně přihrál před branku volnému spoluhráči. JAN BUCHTELE vystřelil z první a překonal brankáře Novotného poprvé v tomto utkání. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    07:55
    Teď byli sparťané znovu velmi blízko! Sobotka se prosmýkl až do zakončení před brankou, ale svou kličku nedotáhl do konce. Škoda pro domácí Spartu.
     
    06:27
    K nájezdu se rozjel sparťanský kapitán Michal Řepík, který si vybruslil do středu kluziště, ale svou ranou minul branku. Skóre zůstává neměnné.
     
    06:27
    Velká možnost pro domácí! David Vitouch ujel do samostatného nájezdu, ale v rozhodujícím momentu byl faulován a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    01:10
    Velká šance hostí! Jakub Flek obdržel přihrávku do prostoru před brankou, ale Salák si svou bližší tyčku u své branky pohlídal. Skóre zůstává stejné.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Buchtele (Z. Doležal), 10. F. Chlapík (E. Thorell), 22. Z. Doležal (Tomov, Buchtele), 32. Zikmund (E. Thorell, A. Polášek), 33. J. Konečný (Z. Doležal, Tomáš Dvořák), 34. A. Polášek (E. Thorell), 51. M. Řepík (R. Horák, D. Kaše), 60. Zikmund (J. Konečný) – 25. Vondráček (Parkkonen), 28. Hladonik (Flek), 41. Flek (Pulpán), 50. T. Rachůnek (Kohout)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Mikliš, Moravčík, A. Polášek, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Tomov – D. Kaše, R. Horák, M. Řepík – E. Thorell, Sobotka, F. Chlapík – Buchtele, Zikmund, Z. Doležal – Prymula, Vitouch, J. Konečný.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (22. Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán, T. Havlín, T. Hanousek, Martin Rohan – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – Průžek, Jiří Kulich, O. Beránek – Koblasa, Kracík, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček.

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Gerát, Hynek

    Diváci: 6 134
    bahis siteleri