Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Florida Panthers
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Neděle 10.10.2021, 00:10 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts využívají přesilovou hru! I tuto přesilovku nakonec hosté využili v posledních vteřinách, když Palát posunul puk na PATRICKA MAROONA, který byl zcela volný, a tak si ještě nabruslil k bráně, kde poté bekhendem poslal puk nad rameno Bobrovského. Asistence: Ondřej Palát, Corey Perry.
     
    52:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts využívají přesilovou hru! Perry dostal přihrávku k tyči a snažil se z bezprostřední blízkosti překonat Bobrovského, což se mu sice nepodařilo, ale k odraženému puku se dostal PATRICK MAROON, jenž už ho dorazil do brány. Asistence: Corey Perry, Ondřej Palát.
     
    41:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts opět vyrovnávají stav utkání, když se kotouč dostal na modrou čáru k Černákovi, který jej poslal na Bobrovského, jenž puk jen vyrazil před sebe, kde byl BRAYDEN POINT, jenž ho poté poslal do domácí sítě. Asistence: Erik Černák, Ondřej Palát.
     
    27:58
    Florida právě vstřelila branku!
    To je tedy hodně rychlá odpověď domácích! Barkov nahrál kotouč do rohu kluziště Verhaeghe, jenž puk poslal před bránu Bolts, kde byl zcela nehlídaný SAM REINHART, který se už z takové pozice nemýlil a poslal Pantery znova do vedení. Asistence: Carter Verhaeghe, Aleksander Barkov.
     
    27:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts vyrovnávají stav tohoto utkání, když Cireli získal puk za bránou Floridy, odkud jej nahrál Stamkosovi, který viděl najíždějícího ALEXE KILLORNA, jenž poté okamžitou střelou překonal Bobrovského. Asistence: Steven Stamkos. Anthony Cirelli.
     
    24:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak je tu konečně první branka utkání! Panteři čistě vyhráli následné vhazování a puk se dostal na modrou čáru ke KEVINU CONNAUTONOVI, jenž svou rychlou střelu poslal nad lapačku Vasilevského přímo do šibenice hostující klece. Asistence: Jonathan Huberdeau, Owen Tippett.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 25. Connauton (Huberdeau, Tippett), 28. Verhaeghe (Reinhart, Barkov) – 28. Killorn (Stamkos, Cirelli), 41. Point (Černák, Palát), 53. Maroon (Perry, Palát), 55. Maroon (Palát, Perry)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Weegar, Ekblad, Forsling, Gudas, Connauton, Montour – Verhaeghe, Barkov, Reinhart – Huberdeau, Thornton, Tippett – Vatrano, Lundell, Hornqvist – Lomberg, Luostarinen, Duclair.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Hedman, Rutta, Černák, McDonagh, Sergačjov, Bogosian – Palát, Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Stamkos, Colton, Perry – Maroon, Bellemare, Raddysh.

    Rozhodčí: StLaurent, Markovic – Baker, Murray

    Diváci: 12 221
    bahis siteleri