Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 1:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
HC Hvězda Praha
Středa 20.10.2021, 18:00 • Karlovy Vary, KV Arena • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:00
    Ebenstreit zamířil na střídačku, domácí to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    58:03
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Zdá se, že již může být rozhodnuto! Nejlepší střelec soutěže potvrzuje své kvality. Důrazný VOJTĚCH SPĚVÁČEK vybojoval puk, a ač tísněn bránícími hráči, sám před Ebenstreitem uspěl a kotouč mezi jeho betony dostal do sítě! Bez asistence.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Jaroš – 2 min., faul loktem).
     
    52:59
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácího brankáře Ebenstreita, který propustil kotouč u své levé tyče poté, co mu ho tam z ostrého úhlu poslal VÍTĚZSLAV JAROŠ a touš prošel nepatrnou skulinkou, kterou tam karlovarský gólman nechal! Asistence: Matěj Doležel.
     
    49:42
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zahejský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:40
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Mrázek – 2 min., sevření puku rukou).
     
    45:52
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, kolikrát už jsme tohle pravidlo zažili a nyní to platí znovu. Domácí svou šanci nevyužili, naopak na druhé straně se trefil MIKULÁŠ JANOUŠEK a srovnal tak stav zápasu! Asistence: Jiří Dohnal.
     
    45:30
    Velká šance domácích! Zeman s pukem na holi za brankou Hvězdy dlouho čekal na vhodný moment, pak jej našel a přihrávkou našel najíždějícího Krále, ten však přestřelil!
     
    42:40
    Jen o pár sekund později už to neplatí, kdy hosté poslali do brejku Janouška, s jehož zakončením si ale domácí brankář Ebenstreit dokázal poradit, stejně jako s následným závarem!
     
    37:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gólový půst končí! Energetici jako první mění skóre dnešního zápasu, když se prosazuje ADAM CSABI! Asistence: Radim Handl, Matyáš Váňa.
     
    36:40
    Trestuhodná ztráta kotouče domácích v obranném pásmu, kterou však Jaroš zcela sám před Ebenstreitem nevyužil a trefil pouze domácího brankáře!
     
    32:07
    Udeřit mohli na druhé straně v oslabení hosté, po nepřesné rozehrávce se dostal před Ebenstreita Bartheldy, byl ale tísněn dvěma domácím hráči, a tak jeho backhand nakonec skončil jen v náruči gólmana Energie!
     
    31:26
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Topol – 2 min., podrážení).
     
    27:55
    Šance se teď urodila i na druhé straně. Domácí vyhráli buly v útočné třetině, puk se po mnoha odrazech dostal až ke zcela volnému Kočímu, který však zpoza kruhů trefil pouze dobře postavenou horu jménem Hora!
     
    27:14
    Domácí opět ztratili puk ve středním pásmu a z pravé strany se hnal na Ebenstreita Ivanovič, domácí gólman ale jeho střelu perfektně vyrazil betonem!
     
    23:50
    Při hře ve čtyřech sebral kotouč ve středním pásmu Richtr, který využil volnějšího prostoru ve středu hřiště a protáhl se až před Ebenstreita. Hostující obránce měl ale puk na backhandové straně hole, a tak jeho zakončení nakonec domácí gólman zvládl vyrazit!
     
    22:54
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zeman – 2 min., hrubost).
     
    22:37
    Kočí využil volnějšího prostoru na modré čáře a s pukem sjel blíže k brance, přihrávkou našel na pravém kruhu zcela volného Csabiho, který však trefil Horovu hruď!
     
    21:57
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Jaroš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:17
    Domácí jdou opět do čtyř, Šmíd při vznikající šanci hostů zahákoval a již usedá na trestnou lavici.
     
    11:01
    Domácí propadli při bránění a hosté se dostali do obrovské šance dvou proti nikomu, kterou sám zakončoval Topol, jeho pokus o blafák ale perfektně vyrazil Ebenstreit!
     
    09:37
    Přesilovku si zahrají také hosté, na trestnou lavici usedá René Kubíček (KVA), dvě minuty za krosček.
     
    06:11
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Dohnal – 2 min.).
     
    02:56
    Csabi se ujal kotouče u své branky a na holi s ním projel až do útočné třetiny, odkud vyzkoušel pozornost Hory střelou do jeho pravého betonu!
     
    01:23
    Ale vše mohlo být jinak! Domácí ujeli v přečíslení dvou proti jednomu, které vedl z levé strany Pastor a ten také vystřelil, puk po jeho ráně a zásahu brankáře Hory orazítkoval břevno hostující branky!
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 38. Csabi (Handl, M. Váňa) – 46. Janoušek (Dohnal), 53. Jaroš (Doležel), 59. Spěváček


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Dybal) – Kočí "A", Cipko, Anton, Kubíček, Postl, Mähler – Handl, Váňa, Csabi "C", Zeman, Pastor, Král, Pavelec, Zahejský, Šmíd "A".
    HC Hvězda Praha: Hora (Hrabák) – Kubata "C", Hulej, Mrázek, Richtr, Jarabko, Bartheldy, Beňo – Janoušek, Dohnal, Spěváček "A", Ivanovič, Niederhafner "A", Ducháček, Roule, Topol, Jaroš, Doležel.

    Rozhodčí: Hacaperka – Charvát, Deja
    bahis siteleri