Chabarovsk – Minsk 3:0 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
Barys – Čerepovec 1:5 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 4:3 (2:1 po s.n.) | Jokerit – Riga 8:0 (kon.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 6:3 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 2:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 24.10.2021, 12:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Čajkovský (SIB) – 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě 17:24
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě 20:28
    Tomáš Hyka (CLJ) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 15:21
    Roman Will (CLJ) – 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,3% (14:47:39)
     
    Střely na branku: 30 – 25
     
    Je konec! Domácí Sibir Novosibirsk nakonec poráží Čeljabinsk 2:0. Domácí vstupovali do třetí části ve vedení, které ještě z úniku navýšil Alexandr Šarov. Čeljabinsk v závěru vyzkoušel hru bez brankáře, ale snížit se hostům nepodařilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Konstantin Alexejev vybojoval odražený kotouč v obranném pásmu a zkusil zakončit bekhendem. Jeho ránu hosté zastavili už ve středním pásmu.
     
    59:00
    Roman Will zůstává na střídačce a Traktor zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:16
    Teemu Pulkkinen se pěkným průnikem dostal do útočného pásma a zakončil z ostrého úhlu. Harri Säteri jeho ránu bez problémů lapil.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Igor Isajev se v obranném pásmu dostal k volnému puku a ještě rozjel akci hostujícího celku. Jeho přenesení hry na levé křídlo bylo nepřesné.
     
    57:00
    Domácí se v závěru základní hrací doby nikam neženou. Hráči Novosibirsku si jsou vědomi svého náskoku a koncentrují se na obranu.
     
    56:02
    Jegor Milovzorov se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, nicméně na modré čáře nedokázal obejít obránce v bílém dresu Čeljabinsku.
     
    55:29
    Roman Will si dal pozor na střelu od modré čáry, ale včas vykopl svůj pravý beton a zastavil dělovku od modré čáry. Odražený puk hosté vyhodili do středního pásma.
     
    55:03
    Denis Golubev získal kotouč za vlastní brankou a rozehrál na pravou stranu. Na jeho pobídku si ale nesjel nikdo v modrém dresu.
     
    54:26
    Domácí fanoušci si dnešní souboj skutečně užívají. Fandové domácího celku hlasitým skandováním ženou své oblíbence do útoku.
     
    53:36
    Albert Jarullin si našel odražený kotouč na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku před branku, ale Pulkkinen domácího brankáře nepropálil!
     
    53:10
    Traktor zaútočil středem ledové plochy, jenže domácí hráči se stačili vrátit ve vysokém počtu a soupeři vůbec nedovolili zakončit.
     
    52:43
    Další útok Novosibirsku skončil kotoučem sraženým do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce českého brankáře Romana Willa.
     
    52:10
    Nikita Setdikov si chtěl obhodit soupeře na modré čáře, ale obránce mu čistým hitem vystavil důraznou stopku. Čeljabinsk ale raději potřebuje útočit.
     
    51:50
    Domácí už se nikam neženou a spoléhají spíše na pevnou defenzivu. Hokejisté Traktoru Čeljabinsk nedostávají moc prostoru pro zakončení.
     
    51:06
    Jegor Fatějev získal kotouč na levé straně hrací plochy, rozjel akci směrem vpřed, ale hned první obránce soupeře mu puk vypíchl.
     
    50:26
    Nikita Korotkov projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit obránce, který skvělou poziční hrou zažehnal nebezpečí.
     
    50:03
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí Novosibirsk je opravdu blízko k vítězství v souboji se silným Traktorem.
    49:16 Alexandr ŠAROV - 2:0
     
    49:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává další branku! Po silnější pasáži Traktoru se do úniku dostal ALEXANDR ŠAROV, který si kličkou roztáhl Romana Willa a poslal mu kotouč mezi betony! Asistence: Jyrki Jokipakka, Ilja Morozov.
     
    49:10
    Vitalij Abramov se před brankou Sibiru dostal k odraženému puku a pohotově zakončil. Skvěle postavený Harri Säteri jeho ránu vyrazil betonem!
     
    48:37
    Domácí se v posledních minutách jen brání pomocí vyhození do středního pásma. Naopak hostující Traktor Čeljabinsk neustále útočí.
     
    48:12
    Lukáš Sedlák si sjel do útočného pásma, kam dostal přesnou přihrávku, ale pod tlakem napadajícího soupeře už nedokázal zakončit.
     
    47:48
    Sedlák na modré čáře neudržel kotouč. Puk českému útočníkovi utekl do středního pásma pod čepelí.
     
    47:10
    Domácí vybojovali puk v obranném pásmu a jednoduchým nahozením jej poslali na polovinu soupeře. Zatím sledujeme hodně soubojové utkání.
     
    46:22
    Až nyní se po delší době přerušuje hra. Po souboji na modré čáře vyskočil kotouč na střídačku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    46:10
    Trevor Murphy poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho pobídku spoluhráč v modrém dresu nepochopil. Hosté tak mohou rozjet další výpad.
     
    45:27
    Hraje se už čtyři minuty bez přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nedostává do nějakých nebezpečných situací v předbrankovém prostoru.
     
    45:10
    Teemu Pulkkinen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila na bruslích prvního zadáka.
     
    44:37
    Trevor Murphy přišpendlil jednoho ze soupeřů k mantinelu přímo před očima rozhodčího. Sudí posoudil, že se jednalo o hit v souladu s pravidly.
     
    44:10
    Traktoru se vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Další pobídka směřující na Lukáše Sedláka byla příliš dlouhá a skončila u obránce.
     
    43:38
    Alexandr Kirpičnikov se v rohu obranného pásma zbavil soupeře a snažil se odehrát puk do bezpečí. Na modré čáře jej ale získal domácí Česalin.
     
    43:10
    Nikita Korotkov na pravé straně útočného pásma získal volný puk a bekhendem přihrál před branku. Jeho pobídka ale nenašla adresáta.
     
    42:39
    Lukáš Sedlák protečoval kotouč ven z obranného pásma, jenže jeho vyhození skončilo na hokejkách hráčů domácího Sibiru Novosibirsk.
     
    42:10
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácích je zatím plná nepřesností. Naopak obrana Traktoru brání velmi dobře.
     
    41:38
    Alexej Kručinin získal kotouč za brankou Traktoru, krásně se kolem klece dokázal otočit, jenže bekhendem už nevyprodukoval přesnou přihrávku.
     
    41:10
    Hosté se vydali do útoku po pravé straně, jenže nahození nakonec skončilo až na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Romanem Willem.
     
    40:29
    Hosté se hned v úvodu druhé části vydali do útoku, jenže se jim vůbec nepovedl přechod přes modrou čáru a akce skončila ofsajdem.
     
    40:12
    Hosté v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:10.
     
    Střely na branku: 22 – 21
     
    Druhá část končí! Po druhé třetině může být spokojenější domácí Sibir Novosibirsk. V závěru druhé třetiny totiž domácí celek dostal k dobru přesilovku pěti proti třem, kterou proměnil Nick Shore. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Hosté se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez problémů puk vyhodili přes celé kluziště. Sibir má čas na poslední útok druhé části.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
    38:36 Nick SHORE - 1:0
     
    38:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek v závěru první třetiny využívá přesilovku pět na tři a dostává se do vedení! Sibir si vypracoval obrovský tlak, který přesnou střelou zakončil NICK SHORE! Asistence: Alexej Kručinin.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., podrážení).
     
    38:02
    Valentin Pjanov si v přesilovce sjel na přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale pozorný Roman Will skvělým zákrokem kotouč vyrazil!
     
    37:20
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Byvalcev – 2 min., podrážení).
     
    37:02
    Sergej Tělegin se v rohu útočného pásma pustil do souboje s jedním z obránců a dokázal jej odstavit od kotouče. Stále čekáme na vyložené možnosti.
     
    36:27
    Alexej Byvalcev projel středem středního pásma, jenže jeho bekhendové nahození si domácí brankář Harri Säteri bez problémů pohlídal.
     
    36:06
    Roman Will opět vyjel ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář našel Bailena, který rozjel akci po pravé straně.
     
    35:34
    Konstantin Alexejev si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, dostal se do útočného pásma, ale jeho nahození bekhendem skončilo vedle branky.
     
    35:03
    Domácí brankář měl velké problémy s tečovanou střelou od modré čáry, ale nakonec dokázal kotouč vyrazit mimo branku domácího celku.
     
    34:35
    Hyka spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma, nicméně zadáci v modrém u něj byli včas a nenechali českého hráče přihrát.
     
    33:35
    Domácí v plném počtu.
     
    33:05
    Čeljabinsk se znovu usadil v útočném pásmu, ale hostům zatím schází častější zakončení. Defenziva domácího Novosibirsku hraje obětavě.
     
    32:35
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončoval příklepem, nicméně jeho ránu domácí brankář vykopl betonem.
     
    32:10
    Traktor se během přesilovky usadil v útočném pásmu. Na přihrávku na modrou čáru si sjel Nick Bailen, jehož ránu domácí brankář schoval do lapačky.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Michal Čajkovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:20
    Valentin Pjanov poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně následné zakončení Trevora Murphyho skončilo u zadního mantinelu.
     
    30:24
    Denis Golubev střílel z levé strany útočného pásma, jenže Roman Will jeho ránu po celou dobu viděl a bez problémů schoval kotouč do lapačky.
     
    30:06
    Je za námi polovina základní hrací doby a nadále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Obě defenzivy hrají skvěle.
     
    29:36
    Roman Will vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář dnes skvěle chytá a i jeho výlety za branku jsou zatím bezproblémové.
     
    29:03
    Konstantin Alexejev se stačil vrátit do obranného pásma, kde vybojoval kotouč před Sedlákem a rozehrál na levé křídlo. Kotouč ale vyskočil na střídačku.
     
    28:26
    Vjačeslav Osnovin se dostal do útočného pásma, jenže zpětnou přihrávkou mezi kruhy nenašel svého spoluhráče.
     
    28:03
    Ani jeden z týmů se zatím nedostává do tlaku. Po většinu herního času se bojuje o zisk středního pásma. Na ledě se odehrává množství osobních soubojů.
     
    27:26
    Shore se stačil vrátit do obranného pásma, kde ustál souboj s rozjetým soupeřem, a dokázal puk odehrát odrazem o mantinel do bezpečí.
     
    27:03
    Alexej Byvalcev se po levé straně dostal do útočného pásma, kde poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně tam neměl volného Tomáše Hyku.
     
    26:28
    Trevor Murphy poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, kam si nabruslil Konstantin Alexejev, ale pod tlakem nedokázal zakončit.
     
    26:10
    Čeljabinsk se sice snaží útočit, nicméně hokejisté hostujícího celku nejsou v útočném pásmu dostatečně důrazní. Naopak obrana Sibiru hraje skvěle.
     
    25:37
    Vjačeslav Litovčenko se vrátil do obranného pásma, kde bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Oba týmy tak pokračují v solidním nasazení.
     
    25:10
    Nikita Korotkov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, bekhendem přihrál před branku, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    24:23
    Sergej Tělegin na pravé straně vybojoval kotouč a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Stále čekáme na nějaké velké šance.
     
    24:02
    Tomáš Hyka projel po levém křídle do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a nahodil puk před branku Novosibirsku.
     
    23:25
    Teemu Pulkkinen se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho nahození schoval domácí gólman Harri Säteri do lapačky.
     
    23:00
    Domácí celek je v úvodu druhé třetiny mnohem aktivnější a tlačí se do útoku. Další útok skončil kotoučem sraženým na střídačku Čeljabinsku.
     
    22:37
    Novosibirsk se dostal do útočného pásma, jenže Golubev z rohu útočného pásma bekhendem neoslovil nikoho v modrém dresu Novosibirsku.
     
    22:00
    Roman Will předvedl fantastický zákrok! Český brankář se přesunul k pravé tyči a schoval kotouč do lapačky!
     
    21:31
    Roman Will si dal dobrý pozor na zakončení z pravé strany útočného pásma a bez problémů kotouč vykopl betonem až k hrazení.
     
    21:12
    Alexandr Kirpičnikov udržel kotouč v útočném pásmu, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho pobídka ale skončila u vzdálenější tyčky.
     
    20:36
    Bailen bez problémů vyhodil kotouč obloučkem do středního pásma. Zadáci Čeljabinsku v dnešním souboji hrajou velmi jednoduše.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí Novosibirsk se vydal do útočného pásma, ale zakončení skončilo vedle zadní tyčky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:20.
     
    Střely na branku: 9 – 11
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se branky nedočkali! V úvodní periodě byl o něco aktivnější hostující Traktor Čeljabinsk. Oba brankáři ale zatím podívají spolehlivé výkony. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Čeljabinsk je v závěru první třetiny o něco aktivnější. Hosté se tlačí do útočného pásma, nicméně domácí obránci hrají velmi obětavě.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:28
    Hyka si krásnou kličkou udělal prostor v útočném pásmu, nicméně jeho zakončení zápěstím domácí brankář bez problémů vykopl pravým betonem.
     
    18:06
    Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho projektil skončil vedle branky domácího Novosibirsku.
     
    17:18
    Michal Čajkovský projel do útočného pásma, jenže po souboji s obráncem se kotouč odrazil na střídačku domácího Sibiru Novosibirsk.
     
    17:02
    Nikita Korotkov se na levém křídle dostal k odraženému puku, projel do útočného pásma a jeho nahození skončilo v lapačce pozorného Romana Willa.
     
    16:24
    Bailen uklidnil rozehrávku Traktoru za vlastní brankou. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    16:06
    Roman Will se stačil přesunout k levé tyči a připsal si dobrý zákrok. Český brankář v úvodu dnešního souboje drží Čeljabinsk nad vodou.
     
    15:28
    Hyka poslal z pravé strany přihrávku před branku domácího Novosibirsku, nicméně Sedlák na jeho pobídku těsně nedosáhl.
     
    15:06
    Manuchov uklidnil rozehrávku hostujícího celku v obranném pásmu. Následně rozehrál na pravé křídlo, kde si kotouč nezpracoval Hyka.
     
    14:31
    Alexej Kručinin se dostal do úniku, pokusil se o bekhendový blafák, ale Roman Will se v brankovišti skvěle roztáhl a připsal si důležitý zákrok!
     
    14:10
    Bailen v rohu obranného pásma vyhodil kotouč do bezpečí. Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení a sledujeme minimum zakončení.
     
    13:37
    Nikita Korotkov bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně Denis Golubev pod tlakem nedokázal zakončit kolem obránce v bílém dresu.
     
    13:10
    Jarullin vybojoval puk v obranném pásmu a projel do pásma útočného. Z pravého kruhu už ale nedokázal poslat přihrávku mezi kruhy.
     
    12:42
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    12:10
    Konstantin Alexejev projel středem ledové plochy do útočného pásma, bekhendem sklepl kotouč na levou stranu, ale zakončení se mu nepovedlo.
     
    11:45
    Byvalcev se dostal do útočného pásma, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání. O kotouč jej připravil první hráč v modrém.
     
    11:20
    Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili do středního pásma. Ani jeden z týmů se zatím nedostává do zakončení.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Tělegin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Denis Golubev – 2 min., hrubost).
     
    10:34
    Trevor Murphy dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    10:15
    Roman Will vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a sklepl kotouč na volného spoluhráče z defenzivy.
     
    09:22
    Domácí brankář Harri Säteri si po delší době připsal těžší zákrok. Brankář Novosibirsku si poradil s Jarullinovou ránou od modré čáry.
     
    09:08
    Česalin ustál souboj v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, nicméně jeho pobídka našla jen obránce v bílém dresu Traktoru.
     
    08:34
    Konstantin Alexejev dostal přihrávku na pravý kruh, objel branku soupeře, ale zakončením z ostrého úhlu Romana Willa nepřekvapil.
     
    08:10
    Jarulin diriguje rozehrávku hostujícího Traktoru Čeljabinsk. Obránce hostujícího celku poslal přihrávku na levou stranu, ale neměl tam spoluhráče.
     
    07:39
    Sateri vyrazil ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář bekhendem odehrál puk před dojíždějícím Pulkkinenem do bezpečí.
     
    07:10
    Jevgenij Česalin dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal kotouč před branku Traktoru Čeljabinsk, kde nikdo v modrém dresu nahození netečoval.
     
    06:37
    Vjačeslav Litovčenko si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně se nedokázal prosmýknout mezi dvojici soupeřů.
     
    06:12
    Murphy nahodil puk po mantinelu za branku Čeljabinsku, nicméně zadáci hostujícího celku byli u kotouče jako první a odehráli jej do bezpečí.
     
    05:49
    Denis Golubev se po levém křídle dostal do útočného pásma, ale jeho nahození z levé strany skončilo na holi brankáře Romana Willa.
     
    05:10
    Jarulin vybojoval puk za vlastní brankou a chtěl jej odrazem o mantinel odehrát do bezpečí. Jeho vyhození ale skončilo až na zakázaném uvolnění.
     
    04:41
    Jyrki Jokipakka dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, nicméně jeho projektil skončil na brusli jednoho z obránců.
     
    04:10
    Hyka se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a pohotově zakončil. Jeho rána skončila na hrudi prvního obránce v modrém dresu.
     
    03:24
    Alexej Byvalcev dostal přihrávku na pravou stranu, jenže nahození za branku domácího celku si zadáci Novosibirsku bez problémů pohlídali.
     
    03:05
    Domácí v plném počtu.
     
    02:21
    Domácí se ve vlastním oslabení dostali do zakončení. Česalin střílel z levé strany útočného pásma, nicméně Roman Will jeho ránu hravě lapil.
     
    02:10
    Nick Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky. Domácí se poté znovu osvobodili vyhozením.
     
    01:26
    Jeden z domácích hráčů se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bez váhání puk vyhodil přes celé kluziště.
     
    01:05
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Jefremov – 2 min., vysoká hůl).
     
    00:26
    Hosté se pokusili o rychlý přechod do útoku, jenže nepovedená rozehrávka skončila až na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před klec Romana Willa.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, ale přihrávka z levé strany skončila na holi obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Ilja Morozov, T. Murphy, Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, Jokipakka, K. Alexejev – Česalin, Litovčenko, O. Li – Milovzorov, Pjanov, Šarov – Setdikov, N. Shore, Kručinin – D. Ovčinnikov, Golubev, N. Korotkov – Dubakin.

    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Jarullin, Manuchov, Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin..
     
    Traktor Čeljabinsk
    Traktor Čeljabinsk je na tom o mnoho lépe. Po dvaadvaceti duelech má na kontě 36 bodů! S tímto ziskem patří Traktoru druhá pozice Východní konference. Na hřištích soupeřů navíc prohrál pouze dvakrát. V poslední době odehrál sérii čtyř duelů na domácím ledě, ze kterých získal 6 bodů! Naposledy doma přehrál 4:3 po nájezdech Jekatěrinburg.
     
    HC Sibir Novosibirsk
    Domácí Novosibirsk v letošní sezóně odehrál 20 zápasů a vybojoval v nich 15 bodů. S tímto ziskem patří Sibiru 10. pozice Východní konference. Na osmou pozici, znamenající postup do play-off, ztrácí Sibir dva body. Domácí trápí hlavně slabá ofenziva. Soupeřům dosud nasázel jen 36 branek. V posledním utkání ale porazil na domácí půdě Dynamo Minsk 3:2.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům hokeje! Vítejte u textového přenosu z utkání HC Sibir Novosibirsk a Traktor Čeljabinsk. Začátek zápasu je naplánován na 12:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 39. N. Shore (Kručinin), 50. Šarov (Jokipakka, Ilja Morozov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Ilja Morozov, T. Murphy, Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, Jokipakka, K. Alexejev – Česalin, Litovčenko, O. Li – Milovzorov, Pjanov, Šarov – Setdikov, N. Shore, Kručinin – D. Ovčinnikov, Golubev, N. Korotkov – Dubakin.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Jarullin, Manuchov, Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin.

    Rozhodčí: Gofman, Sergejev – Ivanov, Sivov

    Diváci: 3140
    bahis siteleri