Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Nashville 6:4 (kon.) | Montreal – Detroit 6:1 (kon.)
Tampa – Colorado 3:4 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Buffalo 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Florida 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 7:1 (kon.) | Columbus – Carolina 1:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 7:3 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:3 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:4 (kon.) | Boston – San Jose 4:3 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:3 (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 24.10.2021, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:47 Ryan HARTMAN - 4:3
     
    64:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už už jsem si začínal myslet, že se dostaneme k samostatným nájezdům, jenže ty neuvidíme! Zasloužil se o to RYAN HARTMAN, který dostal kotouč od Zuccarella na levou stranu, vystartoval s ním jako blesk kupředu a z kruhu vypustil nechytatelnou ránu na zadní tyč, se kterou Gibson prostě neměl nejmenší šanci něco dělat! Minnesota vítězí v prodloužení 4:3! Asistence: Mats Zuccarello, Jonas Brodin.
    31:56 Jon MERRILL - 3:3
     
    31:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota opět srovnává skóre! Foligno obkroužil s pukem na čepeli snad celé pásmo a na levém kruhu ho bekhendem posunul JONU MERRILLOVI, jenž tvrdou přízemní ranou propálil Gibsona mezi betony a srovnává na 3:3! Dává tak svůj první gól za Minnesotu! Asistence: Marcus Foligno.
    21:49 Rickard RAKELL - 2:3
     
    21:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim využívá přesilovou hru a otáčí vývoj duelu na svou stranu! Jamie Drysdale vystřelil z osy hřiště od modré čáry. RICKARD RAKELL si najel do předbrankového prostoru a kotouč ve vzduchu holí nechytatelně tečoval tak, že náhle z původního směru zamířil bleskově k zemi. S tímhle nemohl Cam Talbot dělat vůbec nic, 3:2 pro Ducks! Rakell si navíc připisuje už druhý gól v zápase! Asistence: Jamie Drysdale, Ryan Getzlaf.
    11:11 Troy TERRY - 2:2
     
    11:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A máme zase vyrovnáno! Hampus Lindholm vystřelil z levé strany od modré čáry. TROY TERRY byl v předbrankovém prostoru postrčen obráncem, hůl ale nechal na ledě a ta nechytatelně tečovala kotouč do prostoru, kam gólman Talbot nemohl dosáhnout, stav je tak 2:2! Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Getzlaf.
    09:08 Jared SPURGEON - 2:1
     
    09:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota během chvilky otáčí na 2:1! JARED SPURGEON byl trochu z úhlu na pravé straně, když dostal puk od Goligoskiho. Přesto napřáhl hůl ke stropu haly a jeho rána proletěla na přední tyči Gibsonovi nad ramenem! Skvělou clonu před bránou vytvořil Foligno, Minnesota otáčí duel a vede! Asistence: Alex Goligoski, Jordan Greenway.
    07:11 Brandon DUHAIME - 1:1
     
    07:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno velice kuriozní brankou! Nico Sturm vystřelil z levé strany od modré čáry, do jeho rány vložil hůl Rickard Rakell a kotouč odskákal před bránu přímo k BRANDONU DUHAIMOVI, jenž si právě hokejku z ledu zdvihal a stál zády do hry. Puk se od něj odrazil do sítě a on si tak připisuje první branku v NHL. Skóre srovnáno na 1:1! Asistence: Nico Sturm, Matt Dumba.
    01:18 Rickard RAKELL - 0:1
     
    01:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim z úvodního tlaku vytěžil první branku utkání! Hampus Lindholm vystřelil tvrdě od levého hrazení, Talbot vyrazil puk jen před sebe a RICKARD RAKELL jej pohotově z otočky dorazil mezi betony brankáře Minnesoty do sítě – 1:0 pro Anaheim! Asistence: Hampus Lindholm, Adam Henrique.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Duhaime (N. Sturm, Dumba), 10. Spurgeon (Goligoski, Greenway), 32. Merrill (M. Foligno), 65. Hartman (Zuccarello, J. Brodin) – 2. Rakell (H. Lindholm, Henrique), 12. T. Terry (H. Lindholm, Getzlaf), 22. Rakell (Drysdale, Getzlaf)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, J. Eriksson Ek, Kaprizov – M. Foligno (A), Hartman, Greenway – K. Fiala, F. Gaudreau, V. Rask – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Drysdale, H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Shattenkirk, Mahura – Rakell, Zegras, Henrique – T. Terry, Getzlaf (C), Silfverberg (A) – Lundeström, Steel, D. Grant – Groulx, Deslauriers, Comtois.

    Rozhodčí: Schlenker, South – Galloway, Toomey

    Diváci: 18 055
    bahis siteleri