Tampa – Arizona 5:1 (kon.) | Carolina – Boston 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 0:4 (kon.)
St. Louis – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 1:2 (kon.) | Seattle – Minnesota 4:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.) | San Jose – Montreal 0:4 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
Buffalo Sabres
Pátek 29.10.2021, 04:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Rasmus ASPLUND - 3:4
     
    64:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bonusový bod bere Buffalo! Olofsson se proháčkoval mezi Zegrasem a Drysdalem, načež jej nevyvedlo z míry ani hákování druhého zmíněného konkurenta a k pravé tyči naservíroval kotouč před prázdnou bránu RASMUSI ASPLUNDOVI, jemuž nedělalo žádný problém přidat svůj druhý gól a ukončit tak utkání. Asistence: Victor Olofsson a Rasmus Dahlin.
    45:59 Simon BENOIT - 3:3
     
    45:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou pasivní hru potrestáni třetím inkasovaným gólem, je vyrovnáno! Premiérový gól v NHL vstřelil SIMON BENOIT, jehož ránu zápěstím lehce tečoval Cozens a Andersonovi puk propadl mezi levou rukou a tělem. Puk na památku nesmí chybět, jeden z hráčů Anaheimu jej hodil členovi trenérského týmu. Asistence: Kevin Shattenkirk.
    36:29 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    36:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama! Akce Anaheimu pokračovala a na jejím konci byl kontaktní gól! Silfverberg nahrál před branku ADAMOVI HENRIQUEMU. Kanaďan prvním pokusem trefil pravý beton brankáře, ale mohl i dorážet, napodruhé černou gumu bezpečně poslal do odkryté části soupeřovy svatyně. Asistence: Jakob Silfverberg a Isac Lundeström.
    27:46 Troy TERRY - 1:3
     
    27:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři vstřelili gól naděje! Kapitán Getzlaf mezi dvěma protihráči nahrál kotouč do pravého kruhu rozjetému TROYOVI TERRYMU, čtyřiadvacetiletý Američan skóroval střelou nad lapačku Andersona. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
     
    26:18
    Početní převaha Šavlí trvala pouhých dvanáct sekund. Síly se vyrovnávají zásluhou Rasmuse Aspunda, ten v útočné třetině fauloval Shattenkirka.
     
    26:06
    Komplikace Anaheimu nekončí. Prakticky ihned po vhazování vyfasoval menší dvouminutový trest Josh Manson, jenž nedovoleným způsobem zabránil v jízdě Skinnerovi.
    26:01 Arttu RUOTSALAINEN - 0:3
     
    26:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Druhá rána v průběhu necelých dvou minut, s Anaheimem to nevypadá vůbec dobře. Od Hinostrozy obdržel na střed nahrávku Bjork, který střílel zápěstím mimo tři tyče, avšak těsně před brankou šťastně trefil ARTTU RUOTSALAINENA, od nějž se černá guma odrazila do sítě. Asistence: Anders Bjork a Vinnie Hinostroza.
    24:24 Rasmus ASPLUND - 0:2
     
    24:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Hokejisté Buffala okamžitě přenesli hru do útočného pásma a přesilovková kombinace neměla dlouhého trvání. Přes Olofssona a Dahlina puk doputoval do pravého kruhu k RASMUSOVI ASPLUNDOVI, ten svižnou forhendovou střelou z první našel prostor u bližší tyče. Asistence: Rasmus Dahlin a Victor Olofsson.
    24:06 Lundeström pěknou individuální akci nedotáhl do gólového konce
     
    24:06
    Krásné individuální akci chyběla jen gólová tečka. Isac Lundeström se stahovačkou zbavil Dahlina, načež zvolil bekhendovou kličku, puk následně mezi betony Stolarze nepropasíroval.
     
    23:30
    Až ve druhé třetině rozhodčí poprvé vylučují. Na trestnou lavici poslali domácího útočníka Nicolase Deslaurierse za nedovolené bránění, jehož se dopustil v útočném pásmu proti Haydenovi.
    15:03 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    15:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pěkná, svižná akce, Šavle vedou! Okposo nezazmatkoval a dokonalou nahrávkou našel v levém kruhu ZEMGUSE GIRGENSONSE, jenž zvládl zakončení parádně, kotouč poslal pod břevno mimo dosah marně se přesunujícího Stolarze. Asistence: Kyle Okposo a Mark Pysyk.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. T. Terry (Getzlaf, Fowler), 37. Henrique (Silfverberg, Lundeström), 46. Benoit (Shattenkirk) – 16. Girgensons (Okposo, Pysyk), 25. R. Asplund (Dahlin, V. Olofsson), 27. Ruotsalainen (Bjork, Hinostroza), 65. R. Asplund (V. Olofsson, Dahlin)


    Anaheim Ducks: Stolarz (J. Gibson) – Drysdale, H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Shattenkirk, Benoit – Rakell, Zegras, Henrique – T. Terry, Getzlaf (C), Steel – Silfverberg (A), Lundeström, Milano – Comtois, Groulx, Deslauriers.
    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Butcher, Dahlin, Pysyk, Hägg, C. Miller, Bryson – Hinostroza, Cozens, J. Skinner – V. Olofsson, Tage Thompson, R. Asplund – Okposo (A), Girgensons (A), Caggiula – Hayden, Ruotsalainen, Bjork.

    Rozhodčí: Dunning, Skilliter – Gibbons, Galloway

    Diváci: 12 014
    bahis siteleri