Olomouc – Pardubice 4:3 (kon.) | Salzburg – Sparta 0:8 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:0 (odl.)
Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Havířov – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Slavia 6:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 2:5 (kon.)
odloženo
HC Vítkovice Ridera
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Mountfield HK
Pátek 05.11.2021, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dnes je na programu 16. kolo Extraligy juniorů, domácí Vítkovice, které se po jedenácti zápasech nachází na 8. místě (25 bodů) v neúplné tabulce, se postaví proti Hradci Králové, tomu nyní patří 6. příčka (27 bodů), hosté však již odehráli 15 utkání, domácí pouze 11.
     
    HC Vítkovice Ridera
    Domácí se po téměř dvou týdnech vrací do zápasového tempa, čtyři zápasy totiž byly odloženy z technických důvodů na straně Vítkovic.

    Vítkovičtí sehráli poslední utkání 23. 10., kdy na domácím ledě vyzvali Jihlavu. Utkání nabídlo celkem 12 gólů!
    Skóre v první třetině otevřeli hosté, když v nepřehledné situaci dostal kotouč do brány jihlavský Jungwirth.
    Druhá perioda začala lépe pro Vítkovice, ty totiž během 5 minut otočili stav na 2:1, nejdříve na 1:1 srovnal Tomáš Machů, kterému pomohla tyčka, za malou chvíli dával na 2:1 Krzysztof Tomasz Macias. Ještě v téže části ale ujel hostující Čermák a skóre bylo vyrovnané.
    Do třetí části hry nastoupili domácí s velkou vervou a po necelých osmi minutách vedli 6:2, když se postupně trefili Martin Kubík, Krzysztof Tomasz Macias a dvakrát Alex Kotásek. Malou šanci dal hostujícímu celku jihlavský Matějíček, který se prosadil v přesilové hře – 6:3, pak ale znovu udeřily Vítkovice, Jakub Slusarczyk zamířil přesně do brány, po něm se nemýlil ani Tomáš Machů – 8:3. Necelých 40 vteřin před sirénou upravil na konečných 8:4 hostující Menšík.
     
    Mountfield HK
    Hradeckým mladíkům se v posledních dvou kolech moc nevedlo, získali pouhý jeden bod. S Plzní totiž prohráli 1:2 a po samostatných nájezdech padli i s Karlovými Vary, když utkání skončilo rovněž 1:2.

    V sobotním utkání proti Karlovým Varům se na gól čekalo celkem dlouho, 7 minut po začátku druhého dějství šla do vedení Energie, přesnou střelu mezi betony předvedl Vogel.
    Až do času 49:58 svítilo na světelné tabuli skóre 0:1 pro Karlovy Vary, nicméně v 50. minutě se po zmatku v brankovišti dokázal dobře zorientovat hradecký Daniel Šedivý, a proto se stav srovnal.
    Zápas dospěl do samostatných nájezdů, rozhodlo se až v sedmé sérii, když karlovarský Rymon zakončil k levé tyči, a tak zajistil Energii 2 body.
     
    Dnešní utkání je odloženo! (15:18:25)

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky:


    HC Vítkovice Ridera:
    Mountfield HK:
    bahis siteleri