Salzburg – Kladno 4:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.)
Havířov – Slavia 3:0 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:0 (odl.) | Chomutov – Kometa Brno 1:9 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 7:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:9 (0:2, 1:1, 0:6)
HC Kometa Brno
Sobota 06.11.2021, 13:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Partner:
     
    59:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení ujel chomutovské obraně ROMAN OTAVA, který zakončil samostatný únik přesnou střelou mezi Pecháčkovy betony. Asistence: Jakub Grauer a Viktor Nesvadba.
     
    52:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté teď rozebrali domácí obranu a na konci pěkné spolupráce byl JAN SEDLÁČEK, který přidal zblízka osmý gól Brňanů, což vyhání Tučka z branky. Asistence: Ivo Sedláček a Eduard Šalé.
     
    51:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    EDUARD ŠALÉ dostal přesnou přihráku před branku a potvrdil pověst elitního střelce. Přesnou ranou překonal Tučka. Asistence: Jaroslav Řehák a Patrik Fajmon.
     
    50:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAN HOLEMÝ pálil dvakrát od modré a pokaždé byl jeho pokus tečován. Poprvé mimo domácí branku, podruhé jeden z obránců nasměroval puk mezi Tučkovy betony. Asistence: Jan Sedláček a Matěj Bělohlav.
     
    47:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    IVO SEDLÁČEK se konečně dočkal poté, co v předchozím průběhu zahodil několik šancí. Teď dostal na vrchol levého kruhu křižnou přihrávku od Malého a z první mířil přesně. Asistence: Jakub Malý a Eduard Šalé.
     
    40:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí sice vehementně křičeli na sudí, že se má přerušit, a následně stejně usilovně protestovali, ale gól platí. EDUARD ŠALÉ překonal Tučka bekhendem z levé strany do protějšího horního rohu. Asistence: Jakub Malý a Ivo Sedláček.
     
    28:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ze snížení na rozdíl jediné trefy neradovali dlouho. Brňané měli sice i trochu štěstí, ale na to se historie ptát nebude. Střela ADAMA BOLTVANA z pravého kruhu prošla houštinou těl před Tučkem až do sítě. Asistence: Tadeáš Hrnčíř.
     
    27:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neproměněná šance teĎ musí hosty hodně mrzet. Čech na obranné modré vypíchl puk, který Šugár posunul do jízdy TADEÁŠI SVOBODOVI a ten samostatný únik proměnil svižnou ranou na teploměr. Asistence: Pavel Šugár a Ondřej Čech.
     
    17:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí už sice byli v plném počtu, ale ještě úplně nezformovali obranné šiky, čehož využil Holeý, který na brankovišti posunul puk na SAMUELA CÁPAYE, který opět skóroval do odkryté branky Pirátů. Asistence: Jan Holemý a Erik Meluzín.
     
    04:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šalé dostal křižný pas k levé tyči Tučkovy branky, kde si zpracoval puk a počkal na pohyb brankáře. Po něm přihrál na střed pásma, kde už čekal JAKUB MALÝ, který pohodlně skóroval do odkryté chomutovské branky. Asistence: Eduard Šalé.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 28. T. Svoboda (P. Šugár, Čech) – 5. Malý (Šalé), 18. Cápay (Holemý, Meluzín), 29. Boltvan (Hrnčíř), 41. Šalé (Malý, I. Sedláček), 48. I. Sedláček (Malý, Šalé), 51. Holemý (J. Sedláček, Bělohlav), 52. Šalé (Řehák, Fajmon), 53. J. Sedláček (I. Sedláček, Šalé), 60. Otava (Grauer, Nesvadba)


    Piráti Chomutov: Tuček (53. Pecháček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Pavlák – P. Šugár, T. Šilar, Čech, T. Svoboda, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Cháb.
    HC Kometa Brno: Petržílka (Schnattinger) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý, Běhůnek, J. Sedláček – Cápay, Bartes, Hrnčíř, Šalé, Meluzín, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Otava, Boltvan, Nesvadba.

    Rozhodčí: Svoboda – Ondráček, Kučera
    bahis siteleri