Winnipeg – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Vancouver – Nashville 2:3 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:1 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 3:2 (po pr.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 5:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Arizona Coyotes
Sobota 06.11.2021, 03:07 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po vhazování shodili rukavice Nicolas Deslauriers a Liam O'Brien. K zemi se povalili navzájem a diváky ještě naposledy dostali do varu.
     
    51:43
    Aktivitu druhé útočné formace završil Sam Steel překvapivou střelou od pravého mantinelu. Karel Vejmelka nezaváhal a lapil hrací předmět do lapačky. Následně na rozhodčího z neznámého důvodu vystartoval frustrovaný Antoine Roussel, odměnou mu byl desetiminutový osobní trest.
     
    47:40
    A další potyčka, tentokráte mezi Maximem Comtoisem a Johanem Larssonem. I v tomto případě muži v pruhovaném vylučovali. Kromě pětiminutového trestu obdržel dvě minuty za hrubost hostující Ben McCartney.
     
    44:51
    Po přerušení hry došlo k potyčce mezi Mansonem a Rousselem. Kromě nich usedl na trestnou lavici ještě Liam O'Brien, ten dostal desítku za nesportovní chování. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    38:51
    Trest pro změnu pro hostující mužstvo. V útočném pásmu Jay Beagle úplně zbytečně podrazil Steela, za tento přečin kouč Tourigny svého svěřence zcela jistě nepochválí.
     
    36:23
    Jen co skončil trest Deslaurierse, tak na lavici hanby usedl Benoit-Olivier Groulx. V obranném pásmu trefil vysokou holí do obličeje Gostisbeherea.
     
    34:20
    První přesilová hra pro Arizonu, dočkáme se snížení? Menší dvouminutový trest dostal útočník Nicolas Deslauriers za hákování.
     
    26:14
    Premiérovou početní převahu Kačeři využili, jak si povedou při druhé? To se dozvíme za pár chvil, protože Johan Larsson vyfasoval dvě minuty za podrážení Fowlera ve středním pásmu.
     
    16:40
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Liam O'Brien nedosáhl na nahrávku před bránu a následně najel do gólmana, za což vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Henrique (Getzlaf, T. Terry), 19. Milano (Henrique, Shattenkirk), 30. S. Carrick (D. Grant, Drysdale) – 60. Gostisbehere (L. O'Brien, Ch. Fischer)


    Anaheim Ducks: Stolarz (Dostál) – Drysdale, H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Shattenkirk, Mahura – T. Terry, Getzlaf (C), Henrique (A) – Milano, Steel, Deslauriers – Lettieri, Lundeström, Comtois – S. Carrick, Groulx, D. Grant.
    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Chychrun (A), Strälman, Gostisbehere, Dineen, Ljubuškin – Keller, Hayton, Crouse – Kessel, Johan Larsson, Jaškin – Ladd (A), Beagle (A), L. O'Brien – McCartney, Ch. Fischer, Roussel.

    Rozhodčí: McCauley, South – Tobias, Smith

    Diváci: 12 148
    bahis siteleri