Ufa – Čeljabinsk 0:0 (odl.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Omsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 0:1 (0:2 po s.n.)
Riga – Jokerit 1:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Dynamo Moskva
Neděle 07.11.2021, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Anton WEDIN - 1:3
     
    59:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trefou do prázdné branky hosté pečetí vítězství. Běreglazov se dostal pod tlak a musel hrát puk o mantinel, který zachytil právě zakončující ANTON WEDIN.
    46:50 Ivan MURANOV - 1:2
     
    46:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlá odpověď a moskevské Dynamo je zpět ve vedení! Michajlov donutil zaváhat soupeře a kotouč doputoval k IVANU MURANOVOVI, který využil času na přípravu a trefil přesně pravý růžek Hrubcovy branky. Bez asistence.
    45:09 Alexandr DĚRGAČOV - 1:1
     
    45:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Velké štěstí na straně domácích a naopak smutek ve tváří obránce Sergejeva, který si srazil puk do sítě levou bruslí. ALEXANDR DĚRGAČOV operoval s kotoučem mezi kruhy a už neměl kudy, tak nic nevymýšlel a poslal bekhendem puk vedle levé tyče, kde stál již zmiňovaní nešťastník. Asistence: Corban Knight a Nikita Sošnikov.
    26:19 Stanislav GALIJEV - 0:1
     
    26:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    První branku utkání máme právě zde a hosté jdou do vedení! Šipačov vytáhl hru na střed modré čáry, odkud pálil Bojkov. Jeho pokus STANISLAV GALIJEV zcela přesně tečoval k levé tyči do protipohybu brankáře Hrubce. Asistence: Sergej Bojkov a Vadim Šipačov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 46. Děrgačov (C. Knight, Sošnikov) – 27. Galijev (S. Bojkov, Šipačov), 47. Muranov, 60. Wedin


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Dianov) – Pokka, Šaripzjanov, Běreglazov, K. Gotovec, Kaski, Jemelin, Čisťakov – Děrgačov, N. Komarov, C. Knight – Cehlárik, Sošnikov, Prochorkin – Brjukvin, Kosov, Dědunov – Kablukov, V. Žarkov.
    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – A. Mironov, N. Novikov, Andrej Sergejev, A. Bělov, J. Zajcev, Volkov, S. Bojkov – Wedin, Galijev, Šipačov – Petunin, O'Dell, Raševskij – Igumnov, Fisenko, Trinějev – Bryzgalov, O. Zajcev, V. Michajlov – Muranov.
    bahis siteleri