Florida – Carolina 5:2 (kon.) | Montreal – Vegas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 4:5 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – NY Islanders 0:2 (kon.) | Columbus – Colorado 4:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 5:2 (kon.) | Arizona – Seattle 5:4 (kon.)
Calgary – NY Rangers 6:0 (kon.) | San Jose – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Vegas Golden Knights
Neděle 07.11.2021, 00:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Brayden MCNABB - 2:5
     
    59:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    BRAYDON MCNABB poslal vysokým obloučkem puk směrem na odkrytou bránu, ten při dopadu na led poskočil na hranu a nasměřoval se přímo do prázdné brány. Naštvaný Mike Hoffman přerazil svou hůl o bránu a při obloučku pak ještě nešťastně narazil do mantinelu a upadl. Obrázek velké frustrace.
     
    57:58
    Allen je zpět na střídačce! Montreal to znovu zkusí se 6 hráči v poli!
    57:09 Chandler STEPHENSON - 2:4
     
    57:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    Tak tenhle riskantní krok se příliš nepovedl. Přestože Suzuki vyhrál vhazování, téměř ihned po něm o puk přišel a CHANDLER STEPHENSON , leč faulovaný, dovezl puk až do prázdné brány.
     
    56:56
    Allen zůstává na střídačce!
     
    56:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Artturi Lehkonen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jake Leschyshyn – 2 min., hrubost).
     
    45:22
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jake Leschyshyn – 2 min., podrážení).
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Carrier – 2 min., hákování).
     
    36:25
    Jeff Petry teď předvedl krásnou solovou akci, kdy si vytáhnl Lehnera z brány, tu ale poté Petry obkroužil a pokusil se zasunout puk na druhé straně. Lehner se ale stihl přesunout a zákrokem v leže ala Hašek puk zastavil.
    32:00 Dylan COGHLAN - 2:3
     
    32:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    První polovinu oslabení zvládl Montreal na výbornou a vyhazoval puky ze svého pásma. Pak ale jednoduchou přihrávkou našel Pietrangelo DYLANA COGHLANA, který svou první trefou v sezoně prostřelil od levého kruhu Allena, který toho přes clonícího hráče příliš neviděl.
     
    30:41
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Cédric Paquette – 2 min., krosček).
    30:24 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    30:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    A je vyrovnáno! Hagueova střela z mezikruží skončila na zadním mantinelu, než se ale Allen a jeho spoluhráči zorientovali, kam se puk odrazil, už ho měl na hokejce JONATHAN MARCHESSAULT a doklepl jej backhandem do odkryté branky.
    25:16 Alex PIETRANGELO - 2:1
     
    25:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!

    Las Vegas se z ničeho nic dotahuje na rozdíl jedné branky! Nabídnutou přesilovku využil ALEX PIETRANGELO bombou od vrcholu kruhu, na kterou Allen nestihl při přesunu včas zareagovat. Golden Knights tak také využívají svou početní výhodu. Asistence: Theodore, Stephenson
     
    24:55
    První přesilovka pro Vegas. Chiarot nešťastně poslal puk do hlediště a odsedí tak 2 minuty za zdržování hry.
     
    20:20
    Všichni jsou nyní v očekávání jak, Vegas dokáže na bídnou první třetinu zareagovat. Nicolas Roy ale fauluje a Montreal tak začne svou druhou přesilovku.
    18:49 Tyler TOFFOLI - 2:0
     
    18:49
    Montreal právě vstřelil branku!

    TYLER TOFFOLI po krásném pasu od Gallaghera převzal puk na modré čáře a dostal se do samostatného úniku. Nikým neobtěžovaný si poradil se zakončením náramně, backhandovým blafákem nedal Lehnerovi šanci. Asistence Brendan Gallagher, Nick Suzuki
    17:18 Nick SUZUKI - 1:0
     
    17:18
    Montreal právě vstřelil branku!

    Přesilovková pětka Montrealu teď úplně rozhodila obranu Vegas. Dvorak nejprve střílel z prostoru mezi kruhy, puk vypadl Lehnerovi z výstroje, další střelu a následnou dorážku téhož hráče ještě dokázal gólman zlikvidovat, jenže černý kus gumy nedokázal udržet a tak jej Mike Hoffman posunul k osamocenému NICKU SUZUKIMU u pravé tyče a ten pohodlně zasunul puk. Montreal tak využívá přesilovou hru. Asistence Mike Hoffman
     
    15:33
    Pár chvil po návratu obou bijců přichází na řadu další vyloučení. Tentokrát z toho už bude přesilovka pro Montreal. Nicolas Roy si pomohl při bránění Gallaghera nedovoleným způsobem a dostává 2 minuty za držení.
     
    12:57
    Rozhodčí nakonec posílají dva nejaktivnější z předešlé bitky na trestnou lavici. Uvidíme 2 minuty 4 na 4
     
    09:54
    Další velká šance Canadiens! Druhá útočné formace se dostala po chybě Martineze v obraně do přečíslení 3 na 2 a krásnou kombinací vytvořila dobrou palebnou pozici pro Dvoraka, ten ve velké šanci míjí bránu.
     
    06:45
    Třetí formace Golden Knights si teď musela připadat jako na kolotoči. Canadiens totiž zamkli svého soupeře v pásmu a dokázalo si vytvořit několik šancí. Jeff Petry na dvakrát nepřekonal Lehnera, nejblíže gólu měl však Anderson, na kterého mířila přihrávka zpoza brány přes osu hřiště, skákavý puk ale nedokázal usměrnit do odkryté brány

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 18. Suzuki (M. Hoffman), 19. Toffoli (B. Gallagher, Suzuki) – 26. Pietrangelo (Theodore, Stephenson), 31. Marchessault (N. Roy, Hague), 32. Coghlan (Pietrangelo, R. Smith), 58. Stephenson, 60. McNabb (Lehner)


    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry (A), Chiarot, D. Savard, Kulak, Ch. Wideman, A. Romanov – Josh Anderson, Drouin, M. Hoffman – B. Gallagher (A), Suzuki (A), Toffoli – Armia, Dvorak, Lehkonen – Evans, C. Paquette, Belzile.
    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – R. Smith (A), N. Roy, Marchessault – Dadonov, Stephenson, W. Carrier – Janmark, Amadio, Kolesar – J. Röndbjerg, Leschyshyn, B. Howden.

    Rozhodčí: Joannette, Hanson – Marquis, Galloway

    Diváci: 20 156
    bahis siteleri