Florida – Carolina 5:2 (kon.) | Montreal – Vegas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 4:5 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – NY Islanders 0:2 (kon.) | Columbus – Colorado 4:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 5:2 (kon.) | Arizona – Seattle 5:4 (kon.)
Calgary – NY Rangers 6:0 (kon.) | San Jose – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Pittsburgh Penguins
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 07.11.2021, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick BJUGSTAD - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild.
    Autorem vítězné branky je NICK BJUGSTAD.
    59:57 Ryan HARTMAN - 4:4
     
    59:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté to dokázali! Za brankou kotouč vybojoval Adam Beckman, který jej nahrál na střelu Mattu Dumbovi, když se šťastně kotouč následně odrazil na hůl RYANA HARTMANA, který je nyní s pěti brankami nejlepším střelcem Wild v letošním ročníku. Asistence: Matt Dumba a Adam Beckman.
    56:41 Jared SPURGEON - 4:3
     
    56:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají na dostřel! Kirill Kaprizov u brankové čáry na levé straně kluziště dobře zapracoval s Frédérickem Gaudreauem, když ona po spolupráci dostal kotouč na modrou čáru, kde stál JARED SPURGEON, který se dostal na osu hřiště a přesným nahozením poslal kotouč o tyčku do brány. Asistence: Frédérick Gaudreau a Kirill Kaprizov.
    48:45 Kasperi KAPANEN - 4:2
     
    48:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí střílí těsně po skončení přesilovky čtvrtou branku! Po křižném pasu Bryana Rusta se puk dostal na hůl KASPERIHO KAPANENA, které z levé strany trefil tyč, avšak puk se následně od těla Alexe Goligoskiho dostal do sítě. Pro finského útočníka se jedná o první hattrick v NHL. Asistence: Bryan Rust a Kris Letang.
    36:57 Jared SPURGEON - 3:2
     
    36:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic snižují! Hokejisté Wild předvedli v útočném pásmu zběsilou rotaci, během které si Jonas Brodin sjel na pas Marcuse Foligna až ze středního pásma, když následně domácí útočník vypálil. Jeho pokus v mezikruží výrazně tečoval trochu překvapivě další obránce, a to konkrétně JARED SPURGEON, který si připsal druhou branku v sezóně. Asistence: Jonas Brodin a Marcus Foligno.
    33:34 Jake GUENTZEL - 3:1
     
    33:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí po zásluze přidávají třetí branku. JAKE GUENTZEL si u vrcholku pravého kruhu vyměnil kotouč s Bryanem Rustem, když si následně první zmíněný vybruslil více k ose hřiště, odkud pálil nechytatelně k pravé tyči. Je třeba vyzdvihnout také dobrou clonu Jeffa Cartera. Asistence: Bryan Rust a Michael Matheson.
    19:04 Kasperi KAPANEN - 2:1
     
    19:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu! Evan Rodrigues si v útočném pásmu přibrzdil, následně nahrál za sebe na najetého KASPERIHO KAPANENA, který pálil z první přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Evan Rodrigues a Jason Zucker.
    16:33 Kasperi KAPANEN - 1:1
     
    16:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! Evan Rodrigues společně s Jasonem Zuckerem dobře napadali rozehrávku soupeře u mantinelu, když druhý zmíněný našel po zisku puku před bránou volného KASPERIHO KAPANENA, který naznačil kličku do bekhendu a poté si přehodil kotouč na forhend, ze kterého uklízel kotouč do poloprázdné brány. Asistence: Jason Zucker a Evan Rodrigues.
    09:44 Kirill KAPRIZOV - 0:1
     
    09:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Do vedení jdou však hosté! Střela Alexe Goligoskiho skončila po jemné teči na teči, od které se kotouč odrazil do brankoviště za záda Tristana Jarryho a nejrychleji se v tomto prostoru zorientoval KIRILL KAPRIZOV, který kotouč doklepl do prázdné brány. Asistence: Alex Goligoski a Frédérick Gaudreau.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 17. Kasperi Kapanen (Zucker, Rodrigues), 20. Kasperi Kapanen (Rodrigues, Zucker), 34. Guentzel (Rust, Matheson), 49. Kasperi Kapanen (Rust, Letang) – 10. Kaprizov (Goligoski, F. Gaudreau), 37. Spurgeon (J. Brodin, M. Foligno), 57. Spurgeon (F. Gaudreau, Kaprizov), 60. Hartman (Dumba, Beckman), rozh. náj. Bjugstad

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Jake Guentzel (PIT)
    1:0   Frédérick Gaudreau (MNS)
    2. série:
    1:0   Kris Letang (PIT)
    1:1   Kevin Fiala (MNS)
    3. série:
    2:1   Bryan Rust (PIT)
    2:2   Kirill Kaprizov (MNS)
    4. série:
    2:2   Kasperi Kapanen (PIT)
    2:3   Nick Bjugstad (MNS)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Matheson, Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Riikola, Friedman – Guentzel, J. Carter (A), Rust (A) – Zucker, Rodrigues, Kasperi Kapanen – Aston-Reese, Blueger, B. McGinn – D. O'Connor, Boyle, D. Heinen.
    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Goligoski, Spurgeon (C), J. Brodin, Dumba (A), Merrill, D. Kulikov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, K. Fiala – Kaprizov, F. Gaudreau, Hartman – Duhaime, N. Sturm, Bjugstad – Beckman, Dewar, K. Rau.

    Rozhodčí: MacDougall, St. Pierre – Gibbons, Shewchyk

    Diváci: 17 181
    bahis siteleri