Florida – Carolina 5:2 (kon.) | Montreal – Vegas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 4:5 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – NY Islanders 0:2 (kon.) | Columbus – Colorado 4:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 5:2 (kon.) | Arizona – Seattle 5:4 (kon.)
Calgary – NY Rangers 6:0 (kon.) | San Jose – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Calgary Flames
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
New York Rangers
Neděle 07.11.2021, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 Matthew TKACHUK - 6:0
     
    54:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Demolice hostů pokračuje. U mantinelu zachytil puk Gaudreau, okamžitě jej poslal před branku, kde si sjel MATTHEW TKACHUK a ten efektním zakončením mezi svými nohami trefil prostor pod horní tyčkou – 6:0. Asistence: Johnny Gaudreau, Elias Lindholm.
    53:13 Milan LUCIC - 5:0
     
    53:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Udeřilo nám ale na opačné straně. Velký kus práce předvedl Dubé, když udržel puk, objel branku a poté přihrál ke kruhům, kde přes Nemethovu hokejku vystřelil MILAN LUCIC a plachtící puk zapadl přes Šesťorkinovo rameno do sítě – 5:0. Asistence: Dillon Dubé, Andrew Mangiapane.
    52:44 Zibanejad ztroskotal na Markströmovi
     
    52:44
    Hostům není přáno. Před brankoviště přilétla přihrávka na Zibanejada, ten okamžitě zakončoval, jenže Markström dokázal máchnout lapačkou a tuto střelu zastavit!
    46:42 Johnny GAUDREAU - 4:0
     
    46:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že dnes je rozhodnuto. Tkachuk vybojoval u modré čáry puk, následně přišla přihrávka na JOHNNYHO GAUDREAUA, který si nabruslil k brance a bekhendem procedil puk přes Šesťorkina za brankovou čáru – 4:0. Asistence: Matthew Tkachuk.
     
    41:12
    Markström vystřihl hned dva výtečné zákroky lapačkou, zejména ten druhý proti Stromemu byl důležitý, udržel tím puk těsně před brankovou čárou.
     
    40:42
    Hned v úvodu třetí třetiny je tu přesilovka pro New York, dvě minuty za vysokou hůl dostal Oliver Kylington
     
    37:37
    Rozhodčí mají práci, po tvrdém ataku se nám strhla strkanice u mantinelu a poté i regulérní bitka a tady je souhrn trestů. Hostující Ryan Reaves dostal dvě minuty za nedovolený zásah do hlavy nebo krku a domácí Erik Gudbranson s hostujícím Jarredem Tinordim pětiminutové tresty za bitku.
     
    32:29
    Hosté budou moci skóre upravit v přesilové hře, dvě minuty za vysokou hůl dostal Brad Richardson.
    31:19 Johnny GAUDREAU - 3:0
     
    31:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No a nápor nese své ovoce. Po nejprve nepřesném ostřelování Šesťorkinovy branky přilétl na brankoviště vrtící se puk, gólman hostů jej neudržel a nejpohotovější byl JOHNNY GAUDREAU, který jej zblízka doklepl za brankovou čáru – 3:0. Asistence: Matthew Tkachuk, Noah Hanifin.
    29:15 Brad RICHARDSON - 2:0
     
    29:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí ale pokračovali ve hře v útočném pásmu, puk se dostal na modrou, odkud vystřelil Kylington, branku sice netrefil, ale od zadního mantinelu se puk odrazil na kruh, odkud dorážel BRAD RICHARDSON a ten už našel mezírku mezi Šesťorkinovým betonem a tyčkou – 2:0. Asistence: Oliver Kylington, Trevor Lewis.
     
    27:06
    Vylučuje se na straně New Yorku, dvě minuty za držení dostal Patrik Nemeth.
    17:57 Foxův gól nakonec neplatil pro postavení mimo hru
     
    17:57
    Adam Fox teď ale předvedl opravdu povedenou akci, když si z modré čáry sjel až před branku a pěknou střelou pověsil puk pod horní tyčku Markströmovy branky, jenže radost trvala jen chvíli. Domácí trenér využil trenérskou výzvu k překontrolování celé akce a bylo odhaleno, že New York se do útočného pásma dostal v těsném postavení mimo hru! Stav je tedy stále 1:0.
    16:00 Sean MONAHAN - 1:0
     
    16:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a domácí vedou! Puk se ze souboje z rohu dostal na kruh, odkud Tkachuk nabil SEANU MONAHANOVI a ten střelou z první překonal přemisťujícího se Šesťorkina – 1:0. Asistence: Matthew Tkachuk, Elias Lindholm.
     
    15:38
    Zase se vylučuje, tentokrát ale na hostující straně. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Kevin Rooney.
     
    13:02
    Je tu první vyloučení, přesilovku si zahrají hosté. Dvě minuty za podrážení dostal Matthew Tkachuk.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 16. Monahan (M. Tkachuk, E. Lindholm), 30. B. Richardson (Kylington, T. Lewis), 32. J. Gaudreau (M. Tkachuk, Hanifin), 47. J. Gaudreau (M. Tkachuk), 54. Lucic (D. Dubé, Mangiapane), 55. M. Tkachuk (J. Gaudreau, E. Lindholm)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – T. Pitlick, Backlund (A), Coleman – Mangiapane, D. Dubé, Lucic – T. Lewis, Monahan (A), B. Richardson.
    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Tinordi, Nemeth – Kreider (A), Zibanejad, Goodrow (A) – Kakko, R. Strome, Panarin (A) – Blais, Chytil, Lafreniere – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Schlenker – Daisy, Toomey

    Diváci: 15 879
    bahis siteleri