NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 02.12.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    58:45
    Konec nadějí pro Mountfield? Domácí lavička nepřesně střídala, trenéři se to snaží ještě uhádat. Ale marná snaha, rozhodčí si stojí za svým. Tobiáš Vítek odsedí dvouminutový trest, který prakticky maže jakékoliv hradecké šance.
     
    52:21
    Komplikace pro Mountfield, bude hrát ve čtyřech. Marek Mach ve středním pásmu napadl Jakuba Haše, který se jen těžko zvedal z ledu. Jsou z toho dvě minuty pro hradeckého útočníka a velká šance pro Zlín.
     
    35:00
    No a právě Marek Mach (HKM) zvedl v následujícím souboji nechtěně hůl moc vysoko, takže odchází pykat na dvě minuty za časoměřiči.
     
    24:50
    Mountfield dostává druhou přesilovku. Petra Fialu při šikovném průniku do pásma podrazil zlínský kapitán Marek Šišák (ZLN).
     
    16:10
    Ideální čas pro domácí, aby se vrátili do zápasu. Tadeáš Burda si kličkou na útočné modré vybojoval trest pro Richarda Babulíka (ZLN) za podrážení.
     
    07:03
    No, jenže domácí bek David Pavič (HKM) to vzal za špatný konec a protivníka vzápětí fauloval do hlavy. Je z toho menší trest a druhá početní výhoda pro hosty.
     
    02:08
    Když Mountfield zkoušel zastavit zlínský rojzezd, provinil se faulem. Jmenovitě to byl kapitán Jan Vencl (HKM), který míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. První přesilovku zápasu mají hosté.

    Martin Voltr

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 44. Mach (Burda, Síla) – 10. Pilát (Lukaštík, Kos), 16. Marek (Vaculík), 26. Pilát


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Pavič, Černý, Burda, Bezpalec, Samek – Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (A), Král, Páleník, Vítek. Trenér: Václav Pánek.
    Trenér: Václav Pánek

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Pilát, Marek, Kos, Babulík (A), J. Heš. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Bernat – Roischel, Landsmann.

    Diváci: 111
    bahis siteleri