NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 02.12.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    43:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže předchozí slova jsou popřena, Hradec snižuje na rozdíl dvou gólů. MAREK MACH to před chvílí zkoušel od modré čáry a neuspěl, jeho další pokus už ale končí v síti. Domácí tak budou rázem povzbuzeni a vrací se do zápasu. Asistence: Tadeáš Burda, Jaromír Síla.
     
    25:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, jenže přesilovka měla přesně opačný účinek! Právě faulovaný hradecký obránce při ní osudově zaváhal, TOMÁŠ PILÁT ho obral o kotouč a mířil na Kasala sám. Zakončil přesnou střelou do růžku, takže hosté ve vlastním oslabení zvýrazňují náskok – 0:3! Bez asistence.
     
    15:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ale hrají výborně po celém hřišti a jsou za to odměněni druhým gólem! Soupeře přečíslili na útočné modré čáře, odkud našlápl dopředu RICHARD MAREK a pak prudkým pasem vyzval nehlídaného Martina Vaculíka. Jeho první teč ještě Kasal zastavil, ale odražený puk dorazil Marek do úplně prázdné brány – 0:2! Asistence: Martin Vaculík.
     
    09:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tak se kratičko po skončení přesilové hry prosazují hosté! TOMÁŠ PILÁT našlápl na pravé straně a vystřelil do teploměru brankáře Kasala. Ten zvládl kotouč pouze zpomalit, nikoli zastavit, a černá guma se dokutálela za čáru – 0:1! Asistence: Oliver Lukaštík, Dominik Kos.

    Martin Voltr

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 44. Mach (Burda, Síla) – 10. Pilát (Lukaštík, Kos), 16. Marek (Vaculík), 26. Pilát


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Pavič, Černý, Burda, Bezpalec, Samek – Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (A), Král, Páleník, Vítek. Trenér: Václav Pánek.
    Trenér: Václav Pánek

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Pilát, Marek, Kos, Babulík (A), J. Heš. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Bernat – Roischel, Landsmann.

    Diváci: 111
    bahis siteleri