NY Rangers – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Colorado 8:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:6 (kon.)
Detroit – Seattle 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Vegas 6:5 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Berani Zlín
Čtvrtek 02.12.2021, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    58:45
    Konec nadějí pro Mountfield? Domácí lavička nepřesně střídala, trenéři se to snaží ještě uhádat. Ale marná snaha, rozhodčí si stojí za svým. Tobiáš Vítek odsedí dvouminutový trest, který prakticky maže jakékoliv hradecké šance.
     
    55:44
    Také Jan Kasal musel předvést hodně kvalitní zákrok. Po střele a odrazu puku od plexiskla měli hosté šanci rozhodnout, hradecký maskovaný muž se ale rychle přesunul a uzavřel mezírku mezi tyčkou a jeho betonem.
     
    54:37
    Právě navrátilec z trestné lavice dostal puk za obranu a pelášil sám na branku soupeře. Byl v ideální pozici a chtěl vystřelit, ale přesně v ten moment zasáhla hokejka vracejícího se hráče, a tak z toho nic nebylo.
     
    52:21
    Komplikace pro Mountfield, bude hrát ve čtyřech. Marek Mach ve středním pásmu napadl Jakuba Haše, který se jen těžko zvedal z ledu. Jsou z toho dvě minuty pro hradeckého útočníka a velká šance pro Zlín.
     
    50:06
    Fantastický Uherek! Kdyby tady byly kamery, gólman hostí by si klidně mohl vysloužit nominaci do Zlaté helmy. Nejprve pokryl rychlou střelu po buly, poté vytáhl svou lapačku proti dorážce Lukáše Krále, když už ležel takřka bezvládně na ledě. Tohle musí domácí střídačku hodně mrzet.
     
    48:48
    Taky ale mohlo být rozhodnuto. V samostatném úniku byl jeden ze zlínských Beranů a měl dost času na zakončení. Snažil se najít mezírku mezi nohama hradeckého gólmana. Ten stihl rychle sklapnout betony a drží svůj tým stále ve hře.
     
    48:34
    A mohlo to být o jediný gól! Marek Mach se dostal do slibné příležitosti, Uherek jeho střelu vyrazil!
     
    43:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže předchozí slova jsou popřena, Hradec snižuje na rozdíl dvou gólů. MAREK MACH to před chvílí zkoušel od modré čáry a neuspěl, jeho další pokus už ale končí v síti. Domácí tak budou rázem povzbuzeni a vrací se do zápasu. Asistence: Tadeáš Burda, Jaromír Síla.
     
    39:58
    Další obrovská šance domácích, před Uherkem byl tentokrát osamocený Tomáš Hora. Zdálo se mi však, že mu kotouč při zakončení trochu sklouzl, a zlínský brankář ho vykopl pravým betonem!
     
    39:57
    Konečně se domácí dočkali větší možnosti, Jan Trejbal byl ale ve velkém úhlu a u bližší tyčky nenašel místo. Velmi důležitý Uherkův zákrok.
     
    39:40
    Urban s Pilátem vyrazili dopředu vstříc gólu do šatny, druhého jmenovaného ale hradecký zadák na poslední chvíli zblokoval tak, že Tomáš Pilát zvládl puk jen tečovat do Kasala!
     
    35:00
    No a právě Marek Mach (HKM) zvedl v následujícím souboji nechtěně hůl moc vysoko, takže odchází pykat na dvě minuty za časoměřiči.
     
    25:40
    Hradečtí se hned po inkasované brance navezli před Uherka, z velké mely ale nevytěžili gólovou dorážku.
     
    25:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, jenže přesilovka měla přesně opačný účinek! Právě faulovaný hradecký obránce při ní osudově zaváhal, TOMÁŠ PILÁT ho obral o kotouč a mířil na Kasala sám. Zakončil přesnou střelou do růžku, takže hosté ve vlastním oslabení zvýrazňují náskok – 0:3! Bez asistence.
     
    24:50
    Mountfield dostává druhou přesilovku. Petra Fialu při šikovném průniku do pásma podrazil zlínský kapitán Marek Šišák (ZLN).
     
    21:50
    Babulíkovu ránu srazil Zdeněk Urban poněkud šťastně a div, že se kotouč neodrazil do hradecké brány. To by byl pro domácí velký pech.
     
    18:02
    Hosté se osvobodili, jenže Jaromír Síla pak v rychlém přejezdu hledal volného Filipa Samka. Ten kotouč bohužel pro domácí nezpracoval, jinak už byl před Uherkem naprosto sám.
     
    16:10
    Ideální čas pro domácí, aby se vrátili do zápasu. Tadeáš Burda si kličkou na útočné modré vybojoval trest pro Richarda Babulíka (ZLN) za podrážení.
     
    15:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ale hrají výborně po celém hřišti a jsou za to odměněni druhým gólem! Soupeře přečíslili na útočné modré čáře, odkud našlápl dopředu RICHARD MAREK a pak prudkým pasem vyzval nehlídaného Martina Vaculíka. Jeho první teč ještě Kasal zastavil, ale odražený puk dorazil Marek do úplně prázdné brány – 0:2! Asistence: Martin Vaculík.
     
    11:40
    Zejména tedy na Jiřího Klímu, který měl druhou tutovku. Z pravé strany se nádherně prokličkoval až před Uherka, jehož si obhodil a položil, ale z úhlu pak netrefil odkrytou svatyni!
     
    09:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tak se kratičko po skončení přesilové hry prosazují hosté! TOMÁŠ PILÁT našlápl na pravé straně a vystřelil do teploměru brankáře Kasala. Ten zvládl kotouč pouze zpomalit, nikoli zastavit, a černá guma se dokutálela za čáru – 0:1! Asistence: Oliver Lukaštík, Dominik Kos.
     
    08:51
    Jan Trejbal vystihl prachbídný pas obránce Beranů a ujel dopředu, kde přenechal puk Jiřímu Klímovi. Ten však tváří v tvář gólmanovi svou forhendovou kličku přetáhl!
     
    07:03
    No, jenže domácí bek David Pavič (HKM) to vzal za špatný konec a protivníka vzápětí fauloval do hlavy. Je z toho menší trest a druhá početní výhoda pro hosty.
     
    02:08
    Když Mountfield zkoušel zastavit zlínský rojzezd, provinil se faulem. Jmenovitě to byl kapitán Jan Vencl (HKM), který míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. První přesilovku zápasu mají hosté.

    Martin Voltr

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 44. Mach (Burda, Síla) – 10. Pilát (Lukaštík, Kos), 16. Marek (Vaculík), 26. Pilát


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Pavič, Černý, Burda, Bezpalec, Samek – Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal (A), Král, Páleník, Vítek. Trenér: Václav Pánek.
    Trenér: Václav Pánek

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Pilát, Marek, Kos, Babulík (A), J. Heš. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Bernat – Roischel, Landsmann.

    Diváci: 111
    bahis siteleri