Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Barys – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Omsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 1:2 (0:2 po s.n.)
Soči – Čerepovec 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 5:3 (kon.)
Kazaň – Ufa 2:4 (kon.) | Riga – N.Novgorod 1:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Neděle 12.12.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Tomáš Jurčo (AST) – 0+1, 3 střely na branku, čas na ledě 15:20
    Lukáš Klok (NIZ) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 25:44
    Ronald Knot (NIZ) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 22:22 (14:21:18)
     
    Střely na branku: 37 – 25
     
    Je konec! Nižněkamsk nakonec vítězí na ledě Barysu 3:1. Ve druhé třetině navýšil vedení hostujícího celku Alexandr Sevosťjanov. Deset minut před koncem základní hrací doby dokázal snížit Jacob Berglund, ale hru Barysu bez brankáře potrestal zásahem do prázdné branky Pavel Porjadin.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Branka platí a Nižněkamsk skutečně vede 3:1.
     
    59:52
    Tak pozor! Sudí ještě řeší branku u videa!
    59:52 Pavel PORJADIN - 1:3
     
    59:52
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je hotovo! K odraženému puku se ve středním pásmu dostal PAVEL PORJADIN a trefil se do prázdné branky!
     
    59:32
    Hosté se znovu osvobodili vyhozením kotouče do útočného pásma. Domácímu Barysu už moc času ke vstřelení vyrovnávací branky nezbývá.
     
    59:02
    Valk dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal dobrý projektil. K odraženému puku se ještě hnal Michajlis, ale ani on netrefil branku.
     
    58:26
    Olle Alsing střílel příklepem z levé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky klece Nižněkamsku.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Ortio je na střídačce a Barys zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    57:12
    Barys se dostal do útočného pásma, ale rána z levého křídla prolétla kolem zadní tyčky hostující klece.
     
    56:38
    Tomáš Jurčo střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho ránu zablokoval obětavým pádem jeden ze zadáků Nižněkamsku.
     
    56:10
    Denis Vicharev v obranném pásmu získal kotouč a dokázal jej bez větších problémů dostat za modrou čáru. Neftěchimik se tlačí vpřed.
     
    55:47
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale ani jejich kombinace nevedla k přesnému zakončení. Defenziva Nižněkamsku hraje skvěle.
     
    55:00
    Joe Morrow v rohu obranného pásma vybojoval kotouč a obloučkem jej poslal do pásma středního. K jeho pobídce se nedostal nikdo v modrém.
     
    54:12
    Domácí mají obrovský tlak v útočném pásmu, ale zatím se jim nedaří zakončení. Projektil z pravé strany minul klec Nižněkamsku o pořádný kus.
     
    53:15
    Hosté v plném počtu.
     
    53:00
    Kazašskému celku se tato přesilovka vůbec nedaří. Barys se stále nedokázal usadit v útočném pásmu a stále čeká na zakončení.
     
    52:36
    Bulat Šafigullin na pravé straně útočného pásma získal kotouč, bekhendem přihrál mezi kruhy, ale neměl tam spoluhráče v bílém dresu.
     
    52:00
    Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a z tlaku soupeře si pomohli vyhozením přes celé kluziště. Barys už znovu spěchá do útočného pásma.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Eduard Gimatov – 2 min., podrážení).
     
    51:12
    Barys se usadil v útočném pásmu, nicméně zatím se domácí nedostávají do zakončení. Defenzivní hráči Nižněkamsku se skvěle pohybují.
     
    50:27
    Nižněkamsk se z tlaku soupeře dostal za cenu vyhození kotouče až do útočného pásma. Vyhození však neskončilo až na zakázaném uvolnění.
    50:04 Jacob BERGLUND - 1:2
     
    50:04
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí Barys totiž prolomil své ofenzivní trápení a dramatizuje závěr třetí třetiny! Po vyhraném vhazování přišla přihrávka mezi kruhy a osamocený JACOB BERGLUND bekhendem překonal brankáře! Asistence: Olle Alsing, Tomáš Jurčo.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a nadále sledujeme jednoznačnou záležitost. Barys potřebuje útočit, ale má problémy s přechodem vpřed.
     
    49:29
    Ronald Knot si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a troufl si na další zakončení. Domácí brankář jeho ránu viděl a puk vykopl do bezpečí.
     
    49:03
    Ronald Knot dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil zápěstím, ale jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře domácích.
     
    48:23
    Frans Tuohimaa si dal pozor na zakončení z pravé strany útočného pásma a ramenem vyrazil kotouč nad břevno. Odražený puk hosté vyhodili do bezpečí.
     
    48:06
    Hostující celek i po vstřelení druhé branky pokračuje ve své aktivitě a dostává se do zakončení. Naopak defenziva Barysu má plno práce.
    47:23 Alexandr SEVOSŤJANOV - 0:2
     
    47:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! Do zakončení od modré čáry se dostal ALEXANDR SEVOSTJANOV, jehož rána přes clonu prošla do horního rohu! Asistence: Eduard Gimatov.
     
    47:10
    Ronald Knot na modré čáře udržel hosty v útočném pásmu a nahodil puk před klec soupeře. Jeho pobídku srazil domácí hráč do ochranné sítě.
     
    46:56
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Jegor Popov dostal přihrávku na pravou stranu, ale jeho zakončení skončilo vedle přední tyčky. Ani jeden z týmů se stále nedostává do šancí.
     
    45:41
    Domácí se tentokrát zmocnili volného kotouče, který bez problémů dokázali vyhodit přes celé kluziště za branku soupeře.
     
    45:10
    Hosté se v úvodu přesilové hry nastěhovali do útočného pásma, ale zatím se nedostávají do zakončení. Barys brání v pevném bloku.
     
    44:56
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jacob Berglund – 2 min., hákování).
     
    44:00
    Barys se dostal do útočného pásma, nicméně kazašský celek se stále nedostává do zakončení. Obrana Nižněkamsku zatím hraje skvěle.
     
    43:29
    Lukáš Klok se dostal do útočného pásma, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky. Defenziva Barysu se k puku dostala bez problémů.
     
    42:55
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale jejich akce skončila nepřesným zakončením. Defenziva soupeře byla v tomto případě pozorná.
     
    40:34
    Hosté se pod tlakem napadajících hokejistů Barysu ubránili vyhozením kotouče přes celé kluziště. Vhazování se vrátí před klec Nižněkamsku.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetina. Domácí Barys se dostal do útočného pásma, ale nahození si obrana Nižněkamsku pohlídali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:40.
     
    Střely na branku: 20 – 18
     
    Druhá třetina končí! Po druhé části dnešního duelu mohou být spokojenější hokejisté Nižněkamsku. Dlouhou dobu jsme sledovali boj o prakticky každý metr ledu, ale dvě minuty před druhou sirénou udeřil příklepem Michail Sidorov.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Ortio si dal pozor na průnik jednoho ze soupeřů, přitlačil beton k brankové konstrukci a udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Domácí brankář Ortio si dal pozor na nahození z velké dálky a schoval kotouč do lapačky. Domácí brankář ale následně vyklepal kotouč na spoluhráče.
     
    38:10
    Ruslan Petriščev se z pravé strany dostal k volnému kotouči, nicméně jeho projektil brankář vyrazil betonem. Rázem se hraje mnohem aktivněji.
    37:44 Michail SIDOROV - 0:1
     
    37:44
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se v závěru druhé třetiny dostává do vedení! MICHAIL SIDOROV si sjel na přihrávku k modré čáře a parádní dělovkou příklepem rozvlnil síť! Asistence: Marat Chajrulin, Jevgenij Miťakin.
     
    37:26
    Jegor Petuchov se na pravé straně útočného pásma dostal k puku, ale neustál následný souboj s jedním ze soupeřů.
     
    37:00
    Hosté zahodili obrovskou šanci! Před brankou se k odraženému kotouči dostal Denis Vicharev, který ale takřka opuštěnou klec vůbec netrefil!
     
    36:29
    Jegor Šalapov dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila jen na vnějším oblouku branky.
     
    36:03
    Domácí se usadili v útočném pásmu. Na přihrávku na modrou čáru si sjel Curtis Valk, ale jeho ránu přizvedl obránce do ochranné sítě.
     
    35:26
    Jakob Lilja si sjel z druhé vlny na přihrávku a zakončil příklepem. Hostující gólman Frans Tuohimaa dělovku viděl a schoval puk do lapačky.
     
    35:12
    Hostující brankář si povyjel proti zakončení z levé strany a vykopl kotouč levým betonem do rohu ledové plochy. Pokračuje boj o každý metr ledu.
     
    34:26
    Ronald Knot dostal přihrávku na modrou čáru a zakončil zápěstím. Jeho projektil skončil v lapačce připraveného Ortia. Vhazuje se po jeho levici.
     
    34:02
    Valk poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně ani další Barysu neskončila zakončením. Defenziva Nižněkamsku se skvěle pohybuje.
     
    33:21
    Anton Sagadějev střílel příklepem od modré čáry, ale jeho dělovku zablokoval obětavý obránce v bílém dresu Neftěchimiku Nižněkamsk.
     
    33:02
    Linden Vey se hnal za nahozením do útočného pásma, nicméně k jeho pobídce se dostal jen Šalapov, kterého zadáci Nižněkamsku ubránili.
     
    32:36
    Olle Alsing protečoval kotouč do útočného pásma, nicméně k jeho pobídce se nikdo z hokejistů Barysu neprodral.
     
    32:10
    Tomáš Jurčo se s pukem na čepeli dostal do útočného pásma a zakončil příklepem. Jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    31:41
    Jegor Šalapov získal kotouč v rohu obranného pásma, dostal přihrávku na levou stranu, nicméně jeho následný projektil skončil vedle zadní tyčky.
     
    31:12
    Kirill Savickij se hnal sám na brankáře hostujícího mužstva, přehodil si kotouč na bekhend, ale jeho ránu gólman skvěle vykopl pravým betonem!
     
    30:26
    Bulat Šafigullin se dostal do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, nicméně jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme hodně bojovný duel. Ani jeden z týmů stále nenašel recept na obranu soupeře.
     
    29:32
    Jegor Popov si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    29:00
    Ortio vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář domácího Barysu zatím během druhé třetiny nemá moc práce.
     
    28:34
    Hosté se z tlaku domácího Barysu znovu vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Nižněkamsku.
     
    28:10
    Roman Savčenko získal puk v obranném pásmu a otočil směr hry přihrávkou na levou stranu. K jeho pobídce se dostal Šalapov, ale už nezakončil.
     
    27:31
    Hosté v plném počtu.
     
    27:10
    Nikita Michajlis na modré čáře získal volný kotouč, projel mezi kruhy a vypálil příklepem. Dobře postavený obránce jeho dělovku srazil k hrazení.
     
    26:27
    Hosté získali kotouč v obranném pásmu a jednoduše vyhodili puk přes celé kluziště za branku Barysu. Kazašský celek okamžitě otáčí směr hry.
     
    26:05
    Barys se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Hráči v modrých dresech jsou sice aktivnější, ale jejich akce brzdí nepřesné přihrávky.
     
    25:31
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ansel Galimov – 2 min., sekání).
     
    25:10
    Roman Savčenko v rohu obranného pásma získal kotouč, který odrazem o mantinel vyhodil do bezpečí. Nižněkamsk odražený puk získal pro sebe.
     
    24:36
    Maxim Berezin si sjel do obranného pásma pro kotouč, otočil se a rozjel akci Nižněkamsku. Hosté mají ve druhé části velké problémy s přechodem středního pásma.
     
    24:10
    Olle Alsing se dostal k odraženému puku na modré čáře a zakončil příklepem. Jeho rána ale prolétla kolem zadní tyčky a zaduněla o mantinel.
     
    23:37
    Eduard Gimatov se dral za nahozením do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s obráncem a vyhodil puk do bezpečí. Ve druhé třetině ubylo i střeleckých pokusů.
     
    23:06
    Kirill Savickij se dostal do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky. Hosté se zatím neosvobodili.
     
    22:27
    Alexandr Sevosťjanov se po levém křídle dostal do útočného pásma, ale Roman Savčenko jej čistým hitem poslal na hrazení. Sledujeme velmi tvrdý duel.
     
    22:06
    Roman Starčenko dostal prostor na levé straně útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky.
     
    21:34
    Jegor Šalapov dostal nabito mezi kruhy, nicméně jeho dělovku hostující brankář skvěle vykopl pravým betonem. Defenziva soupeře hraje důrazně.
     
    21:10
    Hosté získali kotouč v obranném pásmu a jednoduše jej vyhodili obloučkem do pásma útočného. Ani jeden z týmů se stále nedostává do zakončení.
     
    20:34
    Ortio si dal pozor na dělovku z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Domácí brankář ale kotouč rychle vyklepal a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    20:10
    Vey uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny a domácí Barys se ihned vydal do útoku. Akce kazašského celku skončila nahozením do rohu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:48.
     
    Střely na branku: 9 – 11
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme neviděli žádnou branku. O něco aktivnější byl hostující Nižněkamsk, ale defenziva Barysu v čele s Ortiem si věděla rady. Také hostující brankář zvládl snadné zákrok s přehledem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:15
    Nižněkamsk se usadil v útočném pásmu, kde si hosté hledají střeleckou pozici, ale nikdo v bílém si zatím na zakončení netroufl.
     
    17:03
    Bulat Šafigullin si najel na přihrávku na levou stranu, odkud vystřelil příklepem, nicméně Frans Tuohimaa jeho projektil udržel ve výstroji.
     
    16:36
    Cody Kunyk se dral za přihrávkou na levou stranu, ale důrazný Ronald Knot jej poziční hrou nepustil do zakončení. Defenzivy obou týmů zatím hrají skvěle.
     
    16:12
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    15:37
    Lukáš Klok se jako obránce vydal na výlet do rohu útočného pásma, odkud forhendem nahodil puk mezi kruhy, ale tam neměl spoluhráče.
     
    15:10
    Domácí se po levém křídle dostali do útočného pásma, jenže Curtis Valk prováhal ideální čas na zakončení. Jeho ránu obránce srazil k mantinelu.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Bulat Šafigullin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Tomáš Jurčo – 2 min., hrubost).
     
    14:02
    Ronald Knot dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, ale jeho rána skončila na bloku připraveného obránce.
     
    13:34
    Joe Morrow si na modré čáře sjel na přihrávku a zakončil příklepem. Jeho ránu brankář hostujícího celku čistě viděl a ukryl puk v lapačce.
     
    13:10
    Valk projel po levé straně do útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu kazašského celku jeho akci nepodpořil. Defenziva Nižněkamsku s přehledem zasáhla.
     
    12:32
    Dan Sexton se v útočném pásmu dostal k volnému kotouči, dobře si puk přehodil na bekhend a vypálil z mezikruží. Jeho ránu Ortio skvěle zastavil.
     
    12:06
    Olle Alsing dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma a zakončil zápěstím. Jeho ránu hostující brankář dobře viděl a připsal si úspěšný zákrok.
     
    11:34
    Jacob Berglund se v obranném pásmu obětavě vrhl rybičkou po volném kotouči a vypíchl puk za modrou čáru. Nižněkamsk musí rozjet novou akci.
     
    11:02
    Pavel Porjadin se hnal do útočného pásma, ale kličkou nedokázal ošálit soupeře, který mu kotouč špičkou čepele vypíchl mimo nebezpečný prostor.
     
    10:32
    Jevgenij Miťakin si nabruslil na přihrávku na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale při zakončení zlomil hokejku. Barys měl i kus štěstí.
     
    10:06
    Andrej Čiviljov se na pravé straně útočného pásma dostal tělem před obránce a nahodil puk na branku. Ortio si ale pohlídal mezírku u přední tyče.
     
    09:36
    Valerij Orechov si v obranném pásmu sjel pro kotouč a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Také hostující kouč posílá na led čerstvé síly.
     
    09:10
    Jakob Lilja se dostal do útočného pásma, kde se zmocnil volného puku, přehodil si jej na forhend a zakončil. Jeho ránu hostující brankář vyrazil.
     
    08:29
    Bulat Šafigullin v rohu útočného pásma získal volný kotouč a pohotově jej poslal mezi kruhy. Jeho pobídku odehrál do bezpečí Roman Savčenko.
     
    08:03
    Jakob Lilja za brankou Nižněkamsku udržel kotouč pro domácí celek a zadovkou přihrál na modrou čáru. Jeho pobídka ale skončila na holi soupeře.
     
    07:36
    Pokračuje hra ve vysokém tempu. Do útočného pásma se středem ledové plochy tlačil Bulat Šafigullin, ale jeden ze spoluhráčů mu projel do ofsajdu.
     
    07:10
    Jacob Berglund se dostal do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a vypálil zápěstím. Jeho projektil ale připravený gólman vykopl betonem.
     
    06:33
    Hostující brankář si pohlídal dělovku od modré čáry. Gólman Nižněkamsku si dal na prudkou ránu pozor a kotouč vykopl k mantinelu.
     
    06:10
    Jegor Petuchov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho dělovka příklepem skončila vedle zadní tyčky. Defenziva je pozorná.
     
    05:32
    Ortio vyjel ven z branky a před rozjetým Sextonem odpálil kotouč přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí zpět před klec Barysu.
     
    05:03
    Joe Morrow se u vlastní branky dostal k volnému kotouči, poslal přihrávku na levou stranu, ale Olle Alsing puk protečoval k soupeřům.
     
    04:32
    Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení. Curtis Valk se dostal k puku před vlastní brankou a bekhendem jej vyhodil do bezpečí.
     
    04:10
    Marat Chajrullin se individuálním průnikem dostal do útočného pásma, ale Jegor Šalapov jej skvělou poziční hrou odstavil od kotouče.
     
    03:39
    Marat Chajrullin dostal nabito na pravou stranu útočného pásma, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale domácí brankář Ortio jeho ránu vyrazil.
     
    03:06
    Jacob Berglund se dostal do útočného pásma, kde se dobře zbavil obránce a zakončil. Jeho ránu soupeřův brankář vykopl pravým betonem.
     
    02:36
    Roman Savčenko v rohu obranného pásma vybojoval odražený kotouč a rozjel akci po pravé straně. Jeho pobídka ale skončila u prvního obránce.
     
    02:10
    Danila Popov se dostal do útočného pásma, kde střílel zápěstím, ale jeho projektil domácí brankář Ortio celou dobu viděl a vyrazil.
     
    01:36
    Curtis Valk nahodil puk do rohu útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila v místech, kam se dostal jen Maxim Berezin, který puk vyhodil do bezpečí.
     
    01:10
    Denis Vicharev se dostal do útočného pásma, kde střílel příklepem, ale jeho rána skončila vedle zadní tyčky. Defenziva soupeře puk vyhodila do bezpečí.
     
    00:42
    Valerij Orechov si sjel na přihrávku na levou stranu, prošel do útočného pásma, ale jeho projektil zápěstím skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Průnik po pravé straně však Nižněkamsku moc nevyšel a puk získali hráči v modrém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Samat Danijar, Morrow, Šalapov, Alsing, R. Savčenko, Orechov – J. Berglund, Vey, Jurčo – Michajlis, Valk, J. Lilja – Kunyk, R. Starčenko, Savickij – Gurkov, Sagadějev, Asetov – Petuchov.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Tuohimaa (Sudnicin) – M. Sidorov, Klok, Petriščev, Knot, Berezin, Sevosťjanov – Chajrullin, Miťakin, Porjadin – Šafigullin, Vicharev, Bikmullin – Ansel Galimov, J. Popov, D. Sexton – Gimatov, Čiviljov, D. Popov..
     
    Barys Nur-Sultan

    Jediný kazašský celek v Kontinentální hokejové lize je na tom o něco lépe. Barys ve třiceti osmi duelech získal třicet osm bodů a drží právě osmou pozici Východní konference. Velké zlepšení navíc Barys předvádí v posledních dnech. Čtyři utkání v řadě totiž Barys ovládl v základní hrací době. Naposledy doma přehrál vysoko 7:4 čínský Kunlun.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Hostující Nižněkamsk nemůže být s průběhem letošního ročníku Kontinentální hokejové ligy spokojený. Po třiceti osmi odehraných duelech má Neftěchimik na kontě jen třicet pět bodů a patří mu desátá pozice Východní konference. Nižněkamsk na postup do play-off ztrácí tři body. Dosud jej ale brzdí slabá ofenziva. Soupeřům nastřílel jen devadesát branek. Posledních šest duelů v řadě navíc prohrál. Naposledy padl 2:5 na ledě Kazaně.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Barysem Nur-Sultan a Neftěchimikem Nižněkamsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 51. J. Berglund (Alsing, Jurčo) – 38. M. Sidorov (Chajrullin, Miťakin), 48. Sevosťjanov (Gimatov), 60. Porjadin


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Samat Danijar, Morrow, Šalapov, Alsing, R. Savčenko, Orechov – J. Berglund, Vey, Jurčo – Michajlis, Valk, J. Lilja – Kunyk, R. Starčenko, Savickij – Gurkov, Sagadějev, Asetov – Petuchov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Tuohimaa (Sudnicin) – M. Sidorov, Klok, Petriščev, Knot, Berezin, Sevosťjanov – Chajrullin, Miťakin, Porjadin – Šafigullin, Vicharev, Bikmullin – Ansel Galimov, J. Popov, D. Sexton – Gimatov, Čiviljov, D. Popov.
    bahis siteleri