Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Barys – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Omsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 1:2 (0:2 po s.n.)
Soči – Čerepovec 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 5:3 (kon.)
Kazaň – Ufa 2:4 (kon.) | Riga – N.Novgorod 1:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:3 (0:0, 2:1, 3:2)
Jokerit Helsinky
Neděle 12.12.2021, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Roman GORBUNOV - 5:3
     
    59:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Odražený puk po střele Holma vyškrábl ROMAN GORBUNOV a byť se ho Kalle Kossila snažil získat, nepovedlo se mu to. Forvard Dinama přebruslil Philipa Holma, který jej na své obranné modré nedovoleně zastavil a rozhodčí ukazují technickou branku. Je rozhodnuto.
     
    57:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Naděje pro hosty! HENRI IKONEN přebral na levé straně před brankou výbornou přihrávku od Jensena zpoza branky a ránou na přední tyč překvapil Patrika Rybára. Hosté samozřejmě cítí šanci a možná se odhodlají ke hře bez brankáře. Asistence: Niklas Jensen, Tommi Kivisto.
    48:20 Malte STRÖMWALL - 4:2
     
    48:20
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv to vypadalo, že se už hosté ubrání a vyhodí puk, opak byl pravdou. Dinamo ještě získalo kotouč díky Lukasi Bengtssonovi na modré. Následně se obránci Minsku vrátil kotouč na modrou na osu hřiště a ten jej rychle předal na levý kruh pro MALTE STRÖMWALLA. Sedmadvacetiletý Švéd neměl pro svého krajana v brance Anderse Lindbäcka žádné slitování a ránou z první z levého kruhu mu zasadil hattrick – tři úspěšné střely ze stejného místa z přesilovky! Asistence: Lukas Bengtsson, Taylor Beck.
    45:19 Malte STRÖMWALL - 3:2
     
    45:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka Minsku. Na modré získal kotouč Taylor Beck po přihrávce od obránce. Posunul ho k brance na Tylera Graovace, který dal z hranice brankové čáry parádní přihrávku křížem na MALTE STRÖMWALLA, jenž už si věděl rady a zamířil znovu na vzdálenější tyč. Další skvělá střela domácího forvarda. Asistence: Tyler Graovac, Taylor Beck.
    44:01 Teemu TURUNEN - 2:2
     
    44:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Celá situace se měla tak, že od modré vypálil Norman, ale vedle. Obránce Jokeritu ještě dojel puk, ke kterému se následně dostal Niklas Friman, jenž ho znovu nahodil na Rybára, tentokrát z levého kruhu. K odraženému puku se dostal TEEMU TURUNEN a i když měl před sebou volnou klec, otřel puk o tyčku a puk se od ní doklouzal kousek za čáru, byť ho hned vytěsnili obránci domácích. Asistence: Niklas Friman, John Norman.
    29:59 Nicklas JENSEN - 2:1
     
    29:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    NIKLAS JENSEN vrací Jokerit do hry. Při hře pět na čtyři před sebou měl množství volného prostoru. Z osy hřiště vypálil a jeho střela, i přes clonu spoluhráčů, zapadla přesně k pravé tyči branky Rybára. Asistence: Kalle Kossila, Veli-Matti Savinainen.
    27:58 Malte STRÖMWALL - 2:0
     
    27:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra pět na tři je po dvaceti sekundách využita. MALTE STRÖMWALL dostal naprosto přesný pas na levý kruh od Becka, opřel se do střely a trefil se nechytatelně na vzdálenější tyč, kterou odkryl přemísťující se brankář Lindbäck. Asistence: Taylor Beck, Mario Kempe.
    22:18 Taylor BECK - 1:0
     
    22:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté zcela propadli ve středním pásmu, čímž vznikl protiútok dva na jednoho. Usov přihrál z levé strany na pravou pro TAYLORA BECKA, jehož tvrdou střelu dokázal Anders Lindbäck vytěsnit. Puk ale propadl za něj a gólman nevěděl, kde kus černé gumy je. Domácí se sjeli do branky jako sršni a byť byl Usov odstaven, tak Beck doklepl touš za čáru. Asistence: Ilja Usov, Denis Mosaljov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. T. Beck (Usov, Mosaljov), 28. Strömwall (T. Beck, M. Kempe), 46. Strömwall, 49. Strömwall (L. Bengtsson, T. Beck), 60. R. Gorbunov – 30. Nicklas Jensen (Kossila, Savinainen), 45. Turunen (Friman, Norman), 58. H. Ikonen (Nicklas Jensen, Kivistö)


    HC Dinamo Minsk: Rybár (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), Almqvist, V. Jerjomenko, Šinkevič (A), Sapego, Děrjabin, J. Krejčík – Strömwall, M. Kempe, R. Gorbunov – Mosaljov, Usov, T. Beck (A) – Pyškajlo, Varfolomejev, Graovac – Děmkov, Alistrov, Bujnickij.
    Trenér: Craig Woodcroft

    Jokerit Helsinky: Lindbäck (8.–10., 49. Juvonen) – Lindbohm (A), P. Holm, Meňšikov, D. Sklenička, Friman, Kivistö, Mikkola – Kossila, Nicklas Jensen, Pakarinen (A) – Norman, H. Ikonen, Turunen – M. Anttila (C), Savinainen, Hännikäinen – Laakso.
    Trenér: Lauri Marjamäki

    Rozhodčí: Roman Gofman, Ivan Fatejev – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin
    bahis siteleri