Leeds – Arsenal 1:4 (kon.)
konec
Leeds United
1:4 (0:3)
Arsenal FC
Sobota 18.12.2021, 18:30 • Ellan Road, Leeds • Anglická Premier League • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Emile SMITH-ROWE - 1:4
     
    84
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Mikel Arteta měl šťastnou ruku a Arsenal definitivně rozhoduje o svém vítězství! Přihrávka mířila na hranici vápna, kde si míč ještě nechal skočit EMILE SMITH-ROWE, jenž následně chladnokrevně vystřelil. Asistence: Martin Ödegaard.
    75. RAPHINHA - 1:3
     
    75
    Leeds právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dočkal gólové radosti a do konce zápasu ještě zbývá patnáct minut plus nastavení! RAPHINHA vyslal nechytatelnou střelu, kterou umístil do pravé šibenice.
    42. Bukayo SAKA - 0:3
     
    42
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se v náběhu nacházel BUKAYO SAKA, který postupoval až k šestnáctce, kde byl jeho postup ale zastaven. Avšak Cody Drameh míč neodkopl, a tak se k němu anglický mladíček vrátil a své zakončení otřel o nohu Mateusze Klicha. Balon zapadl do levého spodního rohu branky, kam se Ilan Meslier nedostal – 0:3.
    28. Gabriel MARTINELLI - 0:2
     
    28
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Leeds hned za půlící čárou ztratil míč, a tak kormidlem hry otočil Granit Xhaka. Švýcarský záložník poslal kolmou přihrávku mezi obránce a sám na brankáře mířil GABRIEL MARTINELLI. Brazilský útočník odmítl souboj a následně zkušeně přehodil brankáře, jenž mu šel pod nohy – 0:2. Asistence: Granit Xhaka.
    16. Gabriel MARTINELLI - 0:1
     
    16
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Dvě obrovské chyby chvíli po sobě darují Arsenalu vedoucí branku! Nejprve míč u postranní lajny vybojoval Bukayo Saka, který přihrál na hostujícího kapitána, jenž posunul míč vedle sebe. Ovšem následný souboj neustál Martin Ödegaard, jenomže Adam Forshaw balon neodkopl, a tak mu jej vypíchl Alexandre Lacazette. Celou akci dohrál GABRIEL MARTINELLI, který z levé části vápna zamířil přesně pod horní tyčku – 0:1. Asistence: Alexandre Lacazette.

    Michal Luxa

    Branky: 75. Raphinha (pen.) – 16. Martinelli (A. Lacazette), 28. Martinelli (Xhaka), 42. Saka, 84. Smith-Rowe (Ödegaard)

    Karty:   52. Gelhardt (LDS), 56. Dallas (LDS), 88. Koch (LDS) – 86. Xhaka (ARS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:7.
    Leeds United: Meslier – Drameh, Ayling (C), Koch, Dallas – Klich (78. S. Greenwood), Forshaw – Raphinha, T. Roberts, Harrison (31. Summerville, 81. McCarron) – Gelhardt.
    Náhradníci: Klaesson – Bate, S. Greenwood, Jenkins, Kenneh, McCarron, Summerville, Moore, Gray.

    Trenér: Marcelo Bielsa

    Arsenal FC: Ramsdale – Tomijasu (64. Soares), White, Gabriel, Tierney – Saka (78. Smith-Rowe), Partey, Xhaka, Martinelli – Ödegaard (85. N. Tavares) – A. Lacazette (C).
    Náhradníci: Leno – Alnaní, Holding, Chambers, Nketiah, Pépé, Smith-Rowe, Soares, N. Tavares.

    Trenér: Mikel Arteta

    Rozhodčí: Marriner – Smart, Ledger
    bahis siteleri