Atalanta BC – AS Řím 1:4 (kon.) | Bologna – Juventus 0:2 (kon.) | Cagliari – Udinese 0:4 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:4 (0:2)
Udinese Calcio
Sobota 18.12.2021, 20:45 • Unipol Domus (Cagliari). • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Gerard DEULOFEU - 0:4
     
    69
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Teď už se hosté radují a byl to výstavní gól. GERARD DEULOFEU dostal přihrávku k rohu velkého vápna odkud střílel do vzdálenějšího horního rohu brány a trefil se parádně. Alessio Cragno se natahoval zbytečně.
    50. Nahuel MOLINA - 0:3
     
    50
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou už o tři góly. NAHUEL MOLINA se dostal k odraženému balónu a pravačkou jej čistým průstřelem poslal na levou stranu brány, kde byl volný prostor a kam brankář soupeře nedosáhl.
    45. Gerard DEULOFEU - 0:2
     
    45
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté rozehráli přímý kop, GERARD DEULOFEU zamířil přes zeď přesně k bližší tyči, kam se Alessio Cragno stihl jenom ohlédnout. Domácí tak těsně před odchodem do kabin inkasují tvrdý úder.
    4. Jean-Victor MAKENGO - 0:1
     
    4
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Na gól se příliš dlouho čekat nemuselo. Domácí vyrobili chybu při rozehrávce od své brány, po následné kombinaci hostů se mezi dvěma protihráči dostal ke střele po zemi JEAN-VICTOR MAKENGO a míč, i trochu se štěstím, poslal do pravého dolního rohu brány, kam Alessio Cragno nedosáhl.

    Petr Frömel

    Branky: 4. Makengo (Udogie), 45. Deulofeu, 50. N. Molina, 69. Deulofeu (Makengo)

    Karty:   39. Marin (CAG), 43. Dalbert (CAG), 71. Bellanova (CAG) – 70. Deulofeu (UDI), 84. Becao (UDI)   66. Marin (CAG)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 0:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:14.
    Cagliari Calcio: Cragno – Ceppitelli (70. Zappa), Godín, Carboni (46. M. Cáceres) – Nández (46. K. Baldé), Bellanova, Grassi, Marin, Dalbert (46. Lykogiannis) – Pavoletti (70. Deiola), João Pedro (C).
    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – M. Cáceres, Altare, Lykogiannis, Zappa, Obert, Deiola, Faragò, Pereiro, Ch. Oliva, K. Baldé.

    Trenér: W. Mazzarri.

    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck (C), Samir – N. Molina (80. Soppy), T. Arslan (75. Jajalo), Walace, Makengo, Udogie (80. Zeegelaar) – Beto (87. Samardžič), Deulofeu (75. Pussetto).
    Náhradníci: D. Padelli, Carnelos – N. Pérez, Zeegelaar, De Maio, Soppy, Jajalo, Samardžič, Pussetto, Nestorovski, Forestieri.

    Trenér: G. Cioffi.

    Rozhodčí: F. Maresca – D. Imperiale, M. Lombardi
    bahis siteleri