NY Rangers – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Washington 2:5 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 2:3 (po pr.) | Anaheim – Arizona 5:6 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Nashville Predators
Sobota 18.12.2021, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:58 Tanner JEANNOT - 2:3
     
    60:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté vyhrají. Po situaci dva na jednoho dokázal velmi dobře zakončit po šikovném pasu spoluhráče TANNER JEANNOT. Asistence: Roman Josi.
    53:55 Jonathan TOEWS - 2:2
     
    53:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích a stav zápasu je vyrovnaný. Riley Stillman našel přihrávkou volného JONATHANA TOEWSE, který snadno zakončoval. Asistence: Riley Stillman.
    51:33 Colton SISSONS - 1:2
     
    51:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující celek jde do vedení a prosazuje se v přesilovce. Vypadalo to, že puk Marc-Andre Fleury udržel před brankovou čárou, ale nakonec se kotouč dostal do branky. Po dobré přihrávce se prosazuje COLTON SISSONS. Asistence: Filip Forsberg a Eeli Tolvanen.
    13:57 Kirby DACH - 1:1
     
    13:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Náskok hostujícího celku netrval dlouho, domácím se podařilo vyrovnat. Z hodně ostré pozice vypálil KIRBY DACH. Jeho střelu si brankář Predators nešikovně srazil do vlastní branky. Asistence: MacKenzie Entwistle a Dominik Kubalík.
    11:56 Thomas NOVAK - 0:1
     
    11:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení. Povedenou střelou poslal puk vedle lapačky domácího brankáře THOMAS NOVAK. Asistence: Alexandre Carrier a Luke Kunin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Dach (Entwistle, D. Kubalík), 54. J. Toews (R. Stillman) – 12. Novak (A. Carrier, Kunin), 52. Sissons (F. Forsberg, Tolvanen), 61. Jeannot (Josi)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – E. Gustafsson, S. Jones, C. Jones, C. Murphy, R. Stillman, McCabe – DeBrincat (A), D. Strome, P. Kane (A) – Hagel, J. Toews (C), Kurashev – D. Kubalík, Dach, R. Carpenter – Entwistle, Jo. Slavin, Gabriel.
    Trenér: Derek King

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), A. Carrier, Benning, P. Myers – F. Forsberg, Sissons (A), Tolvanen – Kunin, C. Glass, Jeannot – Olivier, Novak, Trenin – Cole Smith, Grimaldi, Kole Sherwood.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Pochmara, Rank – Tobias, Apperson

    Diváci: 18 298
    bahis siteleri