Omsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:4 (po pr.)
CSKA Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Soči – Viťaz 3:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 30.12.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    CSKA Moskva získalo vhazování v útočném pásmu, což byl signál pro Reideborna k opuštění brány. Domácí zkouší štěstí v šesti hráčích!
    56:18 Teemu TURUNEN - 2:3
     
    56:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, finské mužstvo se s blížící koncovkou základní hrací doby ujímá potřetí v utkání těsného náskoku! TEEMU TURUNEN na modrou nahrál Skleničkovi a český zadák okamžitě spoluhráči puk vrátil. Následovala tvrdá střela z pravého kruhu do protějšího horního růžku, za níž Reideborn natahoval vyrážečku marně. Asistence: David Sklenička.
     
    55:25
    Černá guma opět mimo hrací plochu. A tentokráte má tato skutečnost dvouminutovou dohru, protože Konstantin Okulov vyhazoval z obranného pásma a k doteku puku s tvrzeným sklem nedošlo.
     
    37:24
    Hokejistů v bílých dresech bylo v jednu chvíli na ledové ploše pět, což bylo špatně, protože domácím právě začínala přesilová hra. Ta tak bude téměř minutu, pokud nedojde k jejímu využití, dvojnásobná! Trest odpyká Teemu Turunen.
     
    36:21
    Přesilovka hostů skončila předčasně. Iiro Pakarinen totiž ve snaze odtrnout se od protihráče zvedl hokejku, tou trefil Andronova do obličeje.
     
    35:05
    Přesilovku si zahraje tým z Finska. Menší dvouminutový trest za podrážení vyfasoval Vladislav Provolněv, k ledu poslal Savinainena.
    33:55 Bitka mezi Plotnikovem a Lindbohmem
     
    33:55
    Zápas okořenili bitkou Sergej Plotnikov a Petteri Lindbohm. Po chvilkovém pošťuchování se do sebe pustili pěstmi, čímž dostali do varu tribuny. Jako první povalil na zem soupeře domácí útočník, přímo v bitce ovšem ani jeden neměl výrazně navrch. Dvě minuty za hrubost pak ještě inkasovali Jesse Joensuu a Vladislav Kameněv.
    26:26 Plotnikov na Lindbäcka nevyzrál
     
    26:26
    Skvělý Lindbäck udržel nerozhodný stav! Výborně zareagoval na forhendový blafák Plotnikova a nataženým pravým betonem udržel kotouč před brankovou čárou.
    21:39 Joakim NORDSTRÖM - 2:2
     
    21:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je to gól! JOAKIM NORDSTRÖM si s nájezdem poradil brilantně. Naznačil kličku do forhendu, aby si nakonec stáhl touš do bekhendu a nasměroval ho pod břevno, mimo dosah již ležícího Lindbäcka.
     
    21:39
    No ale pozor! Do úniku v oslabení ujel Joakim Nordström, jemuž zabránil háčkem v zakončení Holm. Rozhodčí zkřížil ruce nad hlavou, uvidíme trestné střílení!
     
    21:06
    A Jokerit má příležitost ještě svůj náskok navýšit, protože za přečin hákování ve středním pásmu odjíždí na trestnou lavici Alexandr Popov.
    20:50 Iiro PAKARINEN - 1:2
     
    20:50
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly Normana se černá guma dostala na modrou čáru ke Grantovi. Obránce neměl moc na výběr a tak vyprodukoval nepříliš prudkou střelu, tu ovšem mimo dosah překvapeného Reideborna zvládl tečoval IIRO PAKARINEN! Asistence: Alex Grant.
    15:56 Vladislav KAMENĚV - 1:1
     
    15:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! Domácí využili špatného střídání soupeře, když Grigorenko nahrál na střed VLADISLAVU KAMENĚVOVI, jenž si ještě vyměnil puk s Okulovem a následně jej poslat za záda ležícího Lindbäcka mu ve finále nedělalo žádný problém! Asistence: Konstantin Okulov.
    12:54 Jordan SCHROEDER - 0:1
     
    12:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vedoucí gól střílí finský Jokerit! Turunen si sice neporadil se zpracováním Hännikainenovy nahrávky, ale nemusel smutnit, protože puk získal odrazem od mantinelu. Menší zaváhání napravil parádním pasem před bránu, kde viděl nikým neatakovaného JORDANA SCHROEDERA, ten uspěl forhendovou střelou na vyrážečku gólmana k pravé tyči. Asistence: Teemu Turunen a Markus Hännikäinen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Kameněv (Okulov), 22. Nordström (TS) – 13. Schroeder (Turunen, Hännikäinen), 21. Pakarinen (A. Grant), 57. Turunen (D. Sklenička)


    CSKA Moskva: Reideborn (Ivan Fedotov) – D. Dietz, Dahlbeck (A), Gilmour, Arťom Sergejev, Kiselevič, Provolněv, M. Ibragimov – Grigorenko (A), Wallmark, Nordström – S. Plotnikov, Kameněv, Okulov – Sorkin, Andronov (C), Alexandr Popov – V. Abramov, Světlakov, M. Guskov – Poltapov.
    Trenér: Sergej Fjodorov

    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – P. Holm, Lindbohm (A), A. Grant, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Nicklas Jensen, Kossila, Joensuu – Pakarinen (A), Norman, Savinainen – Turunen, Schroeder, Hännikäinen – M. Anttila (C), Björninen, Junttila.
    Trenér: Lauri Marjamäki

    Rozhodčí: Sidorenko, Sergejev – Lazarev, Novikov

    Diváci: 2 695
    bahis siteleri