Mladá Boleslav – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Liberec – Havířov 5:0 (kon.)
Motor ČB – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 8:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:6 (kon.) | K. Vary – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 07.01.2022, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    V tuto chvíli se s vámi již s přáním hezkého víkendu loučím. A u dalších přenosů z mládežnického hokeje se těším na počtenou! (19:05:15)
     
    Sparta vítězí tenisovým kanárem v poměru 6:0! Během prvních dvou třetin ukázala své kvality, získala pětigólový náskok a ve svižné hře bylo vidět, že udává její tempo. V poslední třetině bychom možná čekali za takovéhoto stavu o něco klidnější hru, jenže opak byl pravdou. Přestože branka už padla jen jedna a potvrdila pražský triumf, rozhodčí udíleli jeden trest za druhým. Jen ve třetí části hry bylo totiž vyloučeno deset hráčů, sedm z toho na straně hostů! Ani to ale domácím k čestné brance nepomohlo, doma tak prohráli s nulou na kontě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Kašpar to zkoušel z úhlu a odražený touš se ještě snažil vrátit do brány Matyáš Budina, netrefil však prostor mezi třemi tyčemi.
     
    59:30
    Východočechům se sice příliš nedaří ostřelovat soupeřovu bránu, zato se jim daří nutit soupeře k dalším faulům. Tentokrát podrážel Filip Šindelek a ani on už do hry nezasáhne.
     
    59:00
    A další sparťanský hráč stráví zbytek duelu na trestné, Hradec si zahraje dvojnásobnou přesilovku! Bogdan Stepančuk je potrestán za podrážení.
     
    58:52
    Sparťané získali za svou bránou puk a odpálili ho přes všechny čáry.
     
    58:18
    To ale nebrání tomu, abychom tu měli dalšího vyloučeného hráče. Nino Tomov už si dneska nezahraje, rozhodčí mu udělili dvě minuty za krosček.
     
    58:10
    Michael Hrabal si vysloužil potlesk za hbitý zákrok, teď už se hraje spíš o jeho nulu.
     
    57:43
    Všichni jsou pryč z trestných lavic, uvidíme hru pět na pět!
     
    57:41
    Vteřinu před vypršením Pinkasova trest, posledního, který na světelné tabuli svítí, pálil Filip Ducháč od modré a po Sajdlově zákroku jen obrátil hlavu ke stropu.
     
    56:58
    Jakub Tůma hezky přenechal puk do druhé vlny Michalu Vágnerovi, ten ale s přízemní ranou na Sajdla nevyzrál.
     
    56:35
    Mezitím co Michal Beneš opustil trestnou lavici a hraje se už čtyři na čtyři, Tomáš Sajdl schoval do výstroje pokus z levé strany.
     
    56:13
    Jan Krupička si sjel k pravé tyči, ale než stihl zakončit, přepadl přes zasahujícího Sajdla.
     
    55:42
    A opět se mění počty hráčů na ledě... Přesilovku 4 na 3 bude nyní hrát Sparta, hradecký Matěj Pinkas si totiž vysloužil dvě minuty za krosček.
     
    55:10
    A další vyloučení, v této třetině padá jedno za druhým! Za nedovolené bránění je odeslán pryč pražský Nino Tomov.
     
    54:54
    Vito Idžan měl na holi čestnou branku svého celku, sám před brankářem ale dobře míněnou ranou nastřelil jen levou tyč!
     
    54:28
    Píšťalka rozhodčích znovu v akci, tentokrát je za podrážení potrestán Michal Beneš. A proto se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 1. Zembol (Hauser, Ducháč), 15. Fábry (Ducháč, Tomek), 23. Hauser (Tomek), 25. Port (Mácha, Stepančuk), 38. Vitouch (Hauser, Tomek), 51. Zembol (Tůma, Tomov)


    Mountfield HK: Sajdl (Dřínovský) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Pelda – Matěj Beneš – Budina, Kašpar (C), Lang, Šimek, Idžan, Janda, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, Tomek, Ducháč (C), Port – Mácha, Hauser, Krupička, Fábry, Vašíček, Stepančuk, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Marek, Mejzlík – Polák, Zídek
    bahis siteleri