Mladá Boleslav – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Liberec – Havířov 5:0 (kon.)
Motor ČB – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 8:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:6 (kon.) | K. Vary – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 07.01.2022, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný den zpod Bílé věže! Pracovní týden se chýlí ke konci, juniorům ale šichta teprve začíná – v pátek v podvečer se v ČPP Aréně střetne domácí Mountfield HK s hosty z HC Sparta Praha!
     
    MOUNTFIELD HK
    6. místo, 51 bodů, 26 zápasů, skóre 86:59


    Před Vánoci se Hradeckým víc než dařilo – z devíti duelů podlehli soupeři pouze jednou (Olomouci 4:5), jinak vždy brali plný počet bodů. Pak ale přišla na řadu třítýdenní přestávka, ze které Lvi nenaskočili zpět na vítěznou vlnu. V úterý totiž doma přivítali brněnskou Kometu, které vsítili jedinou branku a prohráli s ní 1:4. Teď čeká na Mountfield další nepříjemný soupeř, jemuž by rádi oplatili říjnovou porážku 0:1.
     
    HC SPARTA PRAHA
    3. místo, 60 bodů, 27 zápasů, skóre 126:57


    Sparťané dlouho procházeli sezónou s minimem zaváhání, až na přelomu listopadu a prosince přišlo o něco horší období. To trvalo tři prohraná utkání, ještě před přestávkou ale byla dobrá nálada v pražské kabině zpět. Sparta porazila Mladou Boleslav (4:3) i Liberec (10:2), v novém roce si poměrem 4:1 vyšlápla na Jihlavu. Pražané mohou těžit ze své produktivity, se 126 vstřelenými góly jsou druhým nejproduktivnějším celkem soutěže, stejně si vedou s 57 inkasovanými brankami v další statistice.
     
    Pohled do statistik

    Podobně jako Sparta, také Hradec příliš často góly nedostává – s 59 obdrženými je za pražským celkem v těsném závěsu. Téměř srovnatelně jsou na tom obě mužstva také ve využívání přesilovek. Zatímco sparťané využijí 18,63 % případů, Hradečtí přibližně o procento méně.

    A také v další statistice si páteční soupeři šlapou na paty. Lvům se totiž povede ubránit 87,88 % oslabení a jsou v tomto ohledu třetí nejlepší v extralize, Sparta je na tom dokonce ještě líp. S úspěšností oslabení 91,43 % celou statistiku rovnou vede! A to navzdory tomu, že si od rozhodčích vykoledovala o 70 trestných minut více než Východočeši.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Sajdl (Dřínovský) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Pelda – Matěj Beneš – Budina, Kašpar (C), Lang, Šimek, Idžan, Janda, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, Tomek, Ducháč (C), Port – Mácha, Hauser, Krupička, Fábry, Vašíček, Stepančuk, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Marek, Mejzlík – Polák, Zídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně ostrý vstup do utkání, Sparta už po 22 vteřinách vede! Nebezpečně se těsně nad horní tyč odrazilo už Ducháčovo nastřelení od modré čáry, Pražané poté v akci pokračovali. A udělali dobře, jelikož záhy se v nepřehlední situaci před domácí bránou prosadil JAKUB ZEMBOL – 0:1. Asistence: Petr Hauser, Filip Ducháč.
     
    01:18
    Východočechům se ještě nepovedlo pořádně prověřit hostujícího brankáře, aktivnější jsou i díky brzkému skórvání sparťané.
     
    01:41
    Až teď přerušil Michael Hrabal hru, na střelu od pravého mantinelu ale dobře viděl a Kašparovu dorážku nedopustil.
     
    02:35
    Michal Vágner si najel k pravé tyčce a zkoušel k ní příklepnout nahrávku od spoluhráče, Tomáš Sajdl přesunul své betony včas.
     
    03:29
    Znovu v akci Vágner, tentokrát projel téměř celým hřištěm a obkroužil i útočném pásmo, v závěru však neměl komu nahrát, a tak se nestřílelo.
     
    03:53
    Hradecký kapitán Jaroslav Kašpar měl nyní skvělou příležitost! Několika kroky se dostal od pravého hrazení tváří v tvář gólmanovi, zasunout touš mezi betony se mu však nepovedlo.
     
    04:55
    Slušnou dobu se už hraje bez přerušení a kotouč střídavě putuje od jedné brány k druhé, oba maskovaní musejí být v permanenci.
     
    05:25
    Andrej Fábry operoval na hraně hradeckého brankoviště a snažil se propasírovat puk skrz výstroj do sítě, přes dobře postaveného Sajdla však neuspěl.
     
    06:00
    Hradec hraje v ponechané výhodě, Pražané se totiž dopustili přestupku proti pravidlům.
     
    06:04
    Prvním potrestaným mužem duelu je pražský Filip Šindelek, který si odpyká dvě minuty za podrážení.
     
    06:27
    Nejlepší obrana extraligy zatím úřaduje. Sparta už několikrát získala puk a vyhodila, soupeře vůbec nenechala usadit v pásmu.
     
    07:03
    Až teď se domácím povedlo úspěšně převézt kotouč modrou čáru a Radek Pilný zkoušel tečovat nahození od ní, netrefil ale hrací předmět.
     
    07:18
    Po vhazování zkusili Lvi hned další nahození, to se ale vzneslo vysoko do vzduchu a přistálo v ochranné síti.
     
    07:44
    Daniel Šedivý vybojoval za bránou puk, posunul ho na beka na modrou lajnu a odtud dostal na levý kruh nabito Kryštof Lang. Jenže svou střelu zamířil příliš vedle levé tyče.
     
    08:04
    Sparta je na ledě v plném počtu, soupeře nenechala vystrčit růžky přespříliš.
     
    08:51
    Hradecké ovšem početní výhoda nakopla a snaží se i dál útočit, střelu obránce likvidoval vlastním tělem bránící hokejista v rudém.
     
    09:37
    Jan Krupička dostal puk do útoku, zatímco jeho spoluhráči střídali, tým z hlavního města nyní motá soupeře u jeho branky.
     
    10:18
    Mountfield ale situaci ustál, dostal kotouč do bezpečné vzdálenosti a nedovolil Spartě prověřit Sajdla.
     
    10:47
    Daniel Šedivý se obtočil kolem klece a snažil se zasunout pod levý beton, ten měl Michael Hrabal připevněný k ledu.
     
    11:06
    Petrovi Hauserovi nesedla střela tak, jak by si přál, i z toho důvodu se proti pomaleji letícímu kotouči stihl Sajdl přemístit od tyče k tyči.
     
    12:40
    Matěj Pinkas ve spolupráci s brankářem zlikvidovali akci svou sparťanů, na druhé straně zase lapil kotouč Hrabal a po delší chvíli znovu přerušil hru.
     
    13:03
    Martin Janda dobře clonil gólmanovi ve výhledu, naštěstí pro Hrabala však střela od hrazení vypadla mimo brankoviště.
     
    13:17
    Na druhé straně si nebyl zákrokem proti Filipu Ducháčovi Sajdl příliš jistý, dokázal ale odrazit pokus do ochranné sítě.
     
    14:11
    Oba celky poslaly na led čerstvé síly, Východočeši si ale s následnou rozehrávkou nevedli dobře. Od vlastní brány ji napálili přes všechny čáry pryč.
     
    14:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už tu máme dvoubrankový rozdíl! Napoprvé Filip Ducháč poslal křižnou nahrávku brankovištěm neúspěšně, puk se k němu ale za bránou vrátil a tentokrát už to klaplo. Poslal ho přímo na hůl ANDREJI FÁBRYMU, který bez okolků přiklepl do sítě – 0:2. Asistence: Filip Ducháč, Tomáš Tomek.
     
    15:45
    Marek Pelda dostal na pravou stranu pěknou nahrávku a v podstatě z první střílel k bližší tyči, Michael Hrabal se však hbitě přesunul!
     
    16:58
    Souboj u mantinelu za domácí svatyní ovládli hosté, kteří sice vedou o dva góly, stále ale nemají dost a je to na nich vidět.
     
    17:26
    Oto Theimer vypálil od modré a Sajdl toho přes clonu moc neviděl, naštěstí pro hradeckého brankáře se ale hrací předmět odrazil nad bránu a do ochranné sítě.
     
    18:15
    Matěj Beneš se snažil dostihnout nahozený kotouč, při svých snahách ale sekl soupeře přes hůl. A tak rozhodčí značí ponechanou výhodu.
     
    18:31
    Matěj Beneš už je na trestné lavici, po jeho sekání tedy začíná Spartě nyní klasická přesilovka.
     
    19:04
    Tomáš Tomek vyslal zprostřed modré čáry střílené nahození, které se hráč clonící na brankovišti pokoušel tečovat, úspěch ale neslavil.
     
    19:16
    Středem hřiště se povedlo Mountfieldu vyhodit, Pražané musejí začínat od svého brankáře.
     
    19:35
    A nyní domácí dobře ubránili modrou čáru, puk znovu letí až k Hrabalovi.
     
    19:58
    Jakub Tůma ještě v posledních vteřinách vypálil od modré, Tomáš Sajdl stihl proti jeho pokusu vytasit levý beton.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první třetině můžeme říci, že skóre celkem odpovídá obrazu hry. Sparta vymyslela vepředu víc situací a ty nebezpečné dokázala proměnit, ustála navíc i soupeřovu přesilovku. Pro Východočechy bude teď důležité ubránit zbylých 30 vteřin pražské přesilovky, protože kdyby sparťané vedli už o tři branky měli by to Lvi velmi těžké. Pražané totiž s pukem na holi působí klidně a vyrovnaně.
     
    Prostřední třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Tomáš Sajdl zastavil nahození do pásma svou holí a vysokým obloukem poslal kotouč až ke svému kolegovi v protilehlé bráně.
     
    20:32
    Hradec je v plném počtu, zbytek soupeřovy přesilovky tedy zvládl.
     
    21:16
    Kašparovo nahození letělo hodně mimo brány, kotouče se poté ujali hosté. Ani oni však Tomáše Sajdla nepřekvapili.
     
    21:54
    Východočeši nahodili kotouč od vlastního gólmana i s pomocí teče na Hrabala tak šikovně, že donutili Sparťanského muže v masce přikrýt puk a získat vhazování po jeho pravici.
     
    22:08
    Krátce po buly pálil od modré Matěj Pinkas, a i když jeho střelu Hrabal nelapil, vytáhl ji nad konstrukci.
     
    22:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na druhé straně ale drží Pražané velkou efektivitu, domácí loví ze sítě už třetí puk! Východočeši nechali zadní vrátka nedovřená a několik sparťanů se do nich nahrnulo, přičemž mezi betony přesouvajícího se gólmana zamířil PETR HAUSER – 0:3. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    22:55
    A krátce po dalším inkasování se Hradec bude muset bránit ve čtyřech, Matěj Havlíček vyfasoval trest za podrážení.
     
    23:36
    Tentokrát se obranná činnost Lvům daří, sparťané ne a ne se protáhnout přes modrou lajnu a rozestavět přesilovkovou sestavu.
     
    24:26
    Až teď zafungovalo, když Michal Vágner zavezl puk do pásma individuálně, uvidíme, co akce přinese.
     
    24:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přinesla další branku, zároveň první přesilovkovou! Hosté se postupně stáhli až do blízkosti Sajdlovy klece, kde se povedlo Adamu Máchovi dostat kotouč na hůl VOJTĚCHA PORTA. Ten stál u levé tyče sice v poměrně velkém úhlu, povedlo se mu ale najít v blízkosti ledu prostor, který poslal puk za čáru – 0:4. Asistence: Adam Mácha, Bogdan Stepančuk.
     
    25:49
    Jan Boukal chtěl tvrdě přišpendlit na mantinel soupeře, místo toho přišpendlil víc sám sebe. Mezitím se odražený puk dostal k Sajdlovi, který ho raději přikryl.
     
    26:22
    Daniel Šedivý vystavil jednomu ze soupeřů ve střední třetině pěkný hit, akce Sparty tak byla zastavena.
     
    26:51
    Jan Krupička natahoval hokejku, co to šlo, ale nedokázal na hraně brankoviště tečovat kotouč za Sajdla. Ten měl i kousek štěstí, že puk vytáhl!
     
    27:53
    Přestože Sparta vede 4:0, hraje se v solidním tempu a na Hradci není vidět, že by rezignoval. Naopak se snaží hledat cestu k soupeřově bráně.
     
    28:37
    Ovšem nyní to byl opět tým z hlavního města, který mohl znovu skórovat! Konkrétně Tomáš Tomek zůstal nechráněn mezi kruhy a připravil si tvrdou ránu, která překonala Sajdla, ovšem pak narazila na břevno!
     
    30:17
    V aktuálním úseku hry se hraje dost kolem mantinel, kde spolu hráči bojují o kotouč, zároveň se rychle mění jednotlivá pásma.
     
    31:01
    Petr Hauser mířil z pravého kruhu na delší tyč, tam se včas vytasila Sajdlova vyrážečka.
     
    31:41
    Pavel Šimek nedokázal v mezikruží zkrotit neposedný puk, Michaelu Hrabalovi tak stačilo situaci sledovat očima a zasahovat nemusel.
     
    32:24
    Z velké dálky prověřil Sajdla Stepančuk, s tímto nahozením ale neměl domácí brankář problém.
     
    32:42
    Nyní se ale bude muset mít na pozoru, po icingu Hradce se totiž bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    32:57
    Michal Vitouch skončil po podrážení Janem Boukalem na ledě vedle hradecké brány, čehož si sudí všimli. Domácí bek tak obdržel dvouminutový trest.
     
    33:25
    Na brankovišti dobře postavený Jakub Zembol zpracoval nahrávku, rychle se otočil a zakončil, narazil na Sajdlovy betony.
     
    34:00
    Dlouho se Sparta držela v útoku, až teď se Hradci povedlo vyhodit a upaluje na střídačku.
     
    34:29
    Také další akce hostů skončila nepřesným zakončením, z přesilové hry zbývá půl minuty.
     
    35:00
    A Lvi už jsou v plném počtu, po krizovějším začátku už zbytek oslabení zvládli celkem v pohodě.
     
    35:49
    Čárový rozhodčí napočítal na ledě v jednu chvíli šest Hradečáků v poli, domácí lavička tak obdržela trest za příliš mnoho hráčů a bude se muset znovu bránit ve čtyřech.
     
    36:22
    Sparťané se z pásma vyhnali sami nepřesnou nahrávkou a Hradec mohl jít dopředu v přečíslení, ovšem situaci nevyřešil nejlépe, a tak hostující hokejisté stihli brzy dojet.
     
    36:59
    Mountfield dobře brání modrou čáru, už podruhé odrazil rudý nápor.
     
    37:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale další pokus o zisk pásma už byl pro Spartu úspěšný a je z toho završení bůra! Petr Hauser našel krásnou křižnou nahrávkou hokejku MICHALA VITOUCHA, jenž okamžitě švihem vypálil a stihnul to k bližší tyči zprava ještě předtím, než se brankář přemístil – 0:5. Asistence: Petr Hauser, Tomáš Tomek.
     
    38:55
    Mohlo to být o šest gólů! Jakub Tůma si totiž nikým nehlídán sjel z druhé vlny na pravý kruh, ránu z voleje ovšem poslal mimo tři tyče.
     
    39:24
    Technický prohřešek v podobě ofsajdu přerušil Pražanům akci, vhazovat se bude na neutrální půdě.
     
    39:57
    Dvě střely od modré vyrazil Sajdl před sebe, nyní už to vypadá, že se před sirénou už příliš nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina? To byla především ukázka sparťanského umu a efektivity. Zpočátku to ještě vypadalo, že Východočeši se po ubránění oslabení k něčemu dostanou, v rozmezí dvou minut pak ale Sparta skórovala hned dvakrát a za stavu 4:0 bylo jasně vidět, že tahá za delší konec provazu. Druhou z těchto branek navíc vsítila v početní výhodě, a protože Lvi byli neukáznění i dál, přidala v závěru periody ještě další přesilovkovou trefu. Do poslední třetiny tak půjdou Pražané už s pětibrankovým náskokem!
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Hradec nemohl v signalizovaném ofsajdu pokračovat v akci, využil tak prostoru ke střídání.
     
    41:00
    Matyáš Budina vystřelil z mezikruží, pozorný Hrabal kotouč vyrazil.
     
    41:36
    Nahození od mantinelu v podání Marka Peldy nebylo ničím nebezpečným, po zákroku lapačkou Michael Hrabal rychle rozehrál.
     
    42:43
    Boj o kotouč vyhráli v rohu svého obranného pásma sparťané, nedokázali však rozjet akci tak, aby se na druhé straně dostali ke střele.
     
    43:24
    Vojtěch Port nahazoval od modré, nemířil ale přesně a kotouč skončil na zadním hrazení.
     
    44:29
    Oproti předchozí části se hraje s více nepřesnostmi, oba celky častěji ztrácejí kotouč ze své moci.
     
    45:24
    Tomáš Tomek si vypracoval střeleckou pozici na levém kruhu, Tomáš Sajdl měl vyrážečku připravenou.
     
    46:05
    Dlouhý souboj o kotouč vyhráli sparťané, dostali se ale jen k tomu, že načali nový souboj o pár metrů dále.
     
    46:37
    I v něm byli sice úspěšní, nedokázali si ale přesně nahrát, a tak soupeř otočil hru.
     
    47:37
    Vysoké nahození Michala Beneše využili Východočeši k tomu, aby poslali na led čerstvé síly, k podobnému se poté uchýlili o hosté.
     
    48:32
    Střelu zprava vyrazil Hrabal před sebe a dojíždějící Daniel Šedivý byl blízko tomu, aby poslal dorážku do odkryté klece. Na poslední chvíli mu v tom zabránil jeden z beků!
     
    49:12
    Na trestnou lavici usedá Matěj Havlíček, jelikož zahákoval jednoho ze sparťanů. Hokejisté z hlavního města si tak zahrají další přesilovku.
     
    49:40
    Ale poměr sil na ledě se poměrně brzy vyrovnává. Za nedovolené bránění totiž vyfasoval menší trest sparťanský Filip Šindelek.
     
    50:07
    Víc prostoru na ledě zatím hokejistům moc nesedí, Mountfield rozehrál na zakázané uvolnění.
     
    50:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rozhodčí signalizoval další trest pro Hradecké, ten se ale nakonec ukládat nebude. Pražané totiž rychle ponechanou výhodu využili! JAKUB ZEMBOL se proháčkoval až na hranu brankoviště, a přestože v zakončení ztratil stabilitu, povedlo se mu i tak zamířit přesně – 0:6. Asistence: Jakub Tůma, Nino Tomov.
     
    50:48
    24 vteřin se nyní bude hrát 4 na 3 z pohledu Hradce, Martin Vašíček totiž hákoval.
     
    51:14
    Hradec je v plném počtu a začíná jeho zkrácená dvojnásobná přesilovka!
     
    51:42
    Tu domácí nevyužili, Sparta je totiž zpět ve čtyřech. Pořád ale zbývá domácím klasická početní převaha.
     
    52:14
    Zatím se ale Lvům nedaří dostat do útočného pásma, Sparta všechny pokusy úspěšně likviduje.
     
    52:37
    Tomáš Sajdl vyjel z brány a pomohl s rozehrávkou, vypadá to, že Sparta už oslabení ubrání.
     
    52:50
    Je to tak, po delší době teď uvidíme klasickou hru pět na pět, protože i hostující trestná lavice už je prázdná.
     
    53:22
    Ovšem nezůstala prázdná příliš dlouho, na dvě minuty ji teď navštíví kvůli nedovolenému bránění sparťanský Jakub Zembol.
     
    53:54
    Jakub Naar napálil švihovku od modré do bránícího hokejisty, Sparta se po této střele osvobodila.
     
    54:20
    A znovu se hostům povedlo odpálit puk dostatečně daleko od Michaela Hrabala.
     
    54:28
    Píšťalka rozhodčích znovu v akci, tentokrát je za podrážení potrestán Michal Beneš. A proto se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    54:54
    Vito Idžan měl na holi čestnou branku svého celku, sám před brankářem ale dobře míněnou ranou nastřelil jen levou tyč!
     
    55:10
    A další vyloučení, v této třetině padá jedno za druhým! Za nedovolené bránění je odeslán pryč pražský Nino Tomov.
     
    55:42
    A opět se mění počty hráčů na ledě... Přesilovku 4 na 3 bude nyní hrát Sparta, hradecký Matěj Pinkas si totiž vysloužil dvě minuty za krosček.
     
    56:13
    Jan Krupička si sjel k pravé tyči, ale než stihl zakončit, přepadl přes zasahujícího Sajdla.
     
    56:35
    Mezitím co Michal Beneš opustil trestnou lavici a hraje se už čtyři na čtyři, Tomáš Sajdl schoval do výstroje pokus z levé strany.
     
    56:58
    Jakub Tůma hezky přenechal puk do druhé vlny Michalu Vágnerovi, ten ale s přízemní ranou na Sajdla nevyzrál.
     
    57:41
    Vteřinu před vypršením Pinkasova trest, posledního, který na světelné tabuli svítí, pálil Filip Ducháč od modré a po Sajdlově zákroku jen obrátil hlavu ke stropu.
     
    57:43
    Všichni jsou pryč z trestných lavic, uvidíme hru pět na pět!
     
    58:10
    Michael Hrabal si vysloužil potlesk za hbitý zákrok, teď už se hraje spíš o jeho nulu.
     
    58:18
    To ale nebrání tomu, abychom tu měli dalšího vyloučeného hráče. Nino Tomov už si dneska nezahraje, rozhodčí mu udělili dvě minuty za krosček.
     
    58:52
    Sparťané získali za svou bránou puk a odpálili ho přes všechny čáry.
     
    59:00
    A další sparťanský hráč stráví zbytek duelu na trestné, Hradec si zahraje dvojnásobnou přesilovku! Bogdan Stepančuk je potrestán za podrážení.
     
    59:30
    Východočechům se sice příliš nedaří ostřelovat soupeřovu bránu, zato se jim daří nutit soupeře k dalším faulům. Tentokrát podrážel Filip Šindelek a ani on už do hry nezasáhne.
     
    59:53
    Kašpar to zkoušel z úhlu a odražený touš se ještě snažil vrátit do brány Matyáš Budina, netrefil však prostor mezi třemi tyčemi.
     
    Konec zápasu.
     
    Sparta vítězí tenisovým kanárem v poměru 6:0! Během prvních dvou třetin ukázala své kvality, získala pětigólový náskok a ve svižné hře bylo vidět, že udává její tempo. V poslední třetině bychom možná čekali za takovéhoto stavu o něco klidnější hru, jenže opak byl pravdou. Přestože branka už padla jen jedna a potvrdila pražský triumf, rozhodčí udíleli jeden trest za druhým. Jen ve třetí části hry bylo totiž vyloučeno deset hráčů, sedm z toho na straně hostů! Ani to ale domácím k čestné brance nepomohlo, doma tak prohráli s nulou na kontě.
     
    V tuto chvíli se s vámi již s přáním hezkého víkendu loučím. A u dalších přenosů z mládežnického hokeje se těším na počtenou! (19:05:15)

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 1. Zembol (Hauser, Ducháč), 15. Fábry (Ducháč, Tomek), 23. Hauser (Tomek), 25. Port (Mácha, Stepančuk), 38. Vitouch (Hauser, Tomek), 51. Zembol (Tůma, Tomov)


    Mountfield HK: Sajdl (Dřínovský) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Pelda – Matěj Beneš – Budina, Kašpar (C), Lang, Šimek, Idžan, Janda, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, Tomek, Ducháč (C), Port – Mácha, Hauser, Krupička, Fábry, Vašíček, Stepančuk, Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Marek, Mejzlík – Polák, Zídek
    bahis siteleri