Chabarovsk – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:4 (po pr.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Omsk – Minsk 3:0 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 0:0 (odl.)
po prodl.
CSKA Moskva
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 07.01.2022, 12:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:15 Fjodor MALYCHIN - 3:4
     
    62:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Juri Babenko si mne ruce, sázka na power-play se mu vyplatila! Jeho svěřenci uzamkli CSKA v pásmu, kde kombinovali. Voronkovovu polovysokou střelu z pozice levého beka pak za záda Fedotova tečoval FJODOR MALYCHIN. Asistence: Jegor Voronkov a Vitalij Popov.
    57:44 Alexandr POPOV - 3:3
     
    57:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    V CSKA Areně je zase veseleji! Rozjetý Slepyšev se na levé straně protáhl před Kemiläinena a před brankou našel nedobře střeženého ALEXANDRA POPOVA, kterému stačilo dobře nastavit hůl. Podíl viny na tom má Voronkov. Asistence: Anton Slepyšev.
     
    56:09
    Vyrovnání viselo na vlásku! Michail Grigorenko nahrál zpoza branky Wallmarkovi a ten v ideální pozici těsně minul! Kdosi v červeném dresu potom ztratil stabilitu a v rychlosti narazil do Saprykina, načež rozhodčí přerušili hru.
    51:34 Miro AALTONEN - 2:3
     
    51:34
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Favorité zažívají další šok! Jejich soupeř po buly ve vlastním pásmu dovezl puk do toho útočného, Starkov si u mantinelu počkal na spoluhráče a MIRO AALTONEN střelou kolem obránce nad vyrážečku dostal Viťaz do extáze. Asistence: Stěpan Starkov.
    49:10 Fjodor MALYCHIN - 2:2
     
    49:10
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Za tenhle gól si domácí můžou sami. Abramov se totiž na vlastní modré nechal hloupě obrat o puk, Rasskazov ho potom předložil spoluhráči FJODOR MALYCHIN tváří v tvář gólmanovi neselhal. Rychlá klička do bekhendu znamená vyrovnání na 2:2! Asistence: Kirill Rasskazov.
     
    44:15
    Hráči CSKA na začátku třetí části zabrali a po jedné z šancí zvoní za Saprykinem tyčka! Do výborné pozice před brankáře se prokličkoval Anton Slepyšev, jenž trefil vnitřní část brankové konstrukce.
     
    38:10
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Fjodor Malychin – 2 min., nedovolené bránění).
    37:17 Michail GRIGORENKO - 2:1
     
    37:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No vida, rychlý obrat je na světě! Dokonal ho MICHAIL GRIGORENKO, jenž Grudininovu křídelní střelu šťastně tečoval o led nad levou nohu přesunujícího se Saprykina. Asistence: Vladimir Grudinin a Arťom Sergejev.
    35:25 Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    35:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvanům stačilo na využití přesilovky osm vteřin! Po vyhraném buly Okulov našel na brankové čáře Slepyševa, ten nabil ANDREJI SVĚTLAKOVOVI a jeho rána proklouzla Saprykinovi mezi nohama. Asistence: Anton Slepyšev a Konstantin Okulov.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Saprykin – 2 min., podrážení). Trest odpyká Vladimir Barabanov.
     
    19:43
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Valtteri Kemiläinen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    17:02
    Moskvané byli blízko srovnání! Gólmanem vyražený puk po Wallmarkově střele skočil do vzduchu a dopadl k zadní tyčce. Igor Saprykin se naštěstí pro Viťaz rychle zorientoval a před útočníky ho lapačkou přikryl včas.
     
    15:59
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Valtteri Kemiläinen – 2 min., podrážení).
    13:38 Daniel AUDETTE - 0:1
     
    13:38
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Po využité přesilovce má zápas překvapivý průběh! Ivan Fedotov zareagoval na Aaltonenovu kolmici a přesouval se k pravé tyči, když v tom ho překvapil odraz puku od brusle hráče do protipohybu a DANIEL AUDETTE už si před poloprázdnou brankou věděl rady. Asistence: Miro Aaltonen a Stepan Starkov.
     
    12:37
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Konstantin Okulov – 2 min., podrážení).
     
    04:34
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Stěpan Starkov – 2 min., držení).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 36. Světlakov (Slepyšev, Okulov), 38. Grigorenko (Grudinin, Arťom Sergejev), 58. Alexandr Popov (Slepyšev) – 14. Audette (M. Aaltonen, Starkov), 50. Malychin (Rasskazov), 52. M. Aaltonen (Starkov), 63. Malychin (Jegor Voronkov, V. Popov)


    CSKA Moskva: Ivan Fedotov (Gamzin) – D. Dietz, Dahlbeck, Arťom Sergejev, Grudinin, M. Ibragimov, Provolněv – Grigorenko (A), Wallmark, Nordström – S. Plotnikov, Světlakov, Okulov – V. Abramov, P. Karnauchov, Slepyšev (A) – Sorkin, Andronov (C), M. Guskov – Mingačov, Alexandr Popov.
    Trenér: Sergej Fjodorov

    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Dorožko) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, F. Zotov, Lisovec, Golovkov (A), Borodkin, K. Ljamin – Starkov, M. Aaltonen (A), Ojamäki – Audette, V. Popov, Barabanov – Malychin (C), Rasskazov, Arkalov – Šiksatdarov, I. Zinčenko, Ivaňuženkov.
    Trenér: Juri Babenko

    Rozhodčí: Sidorenko, Fraňo – Goljak, Poljakov

    Diváci: 2 865
    bahis siteleri