Salzburg – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:3 (1:0, 3:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Neděle 09.01.2022, 11:00DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    59:18
    Filip Tuček míří na střídačku a Piráti do útoku! Přihrávka z levé strany mířila na zadní tyčku, kde ji jeden z hostujících hráčů nezpracoval.
     
    50:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Já na bráchu, brácha na mě! Dominik Badinka vyslal přesnou přihrávku mezi kruhy, kde se nacházel osamocený DANIEL BADINKA. Tomu stačilo zvednout hlavu a trefit prostor u pravé tyče – 4:3! Asistence: Dominik Badinka a Jan Ekrt.
     
    48:00
    Mezi kruhy se nacházel Julius Sumpf, jehož přihrávka neprošla na pravou stranu. Ovšem puk se odrazil do levého kruhu, odkud nepřesně mířil Maxmilian Mackner.
     
    47:16
    Nahození od modré čáry vypadlo domácímu brankáři před sebe. S dorážkou tak přispěchal pohotový Matyáš Krasanovský, jenž trefil připravený beton Simona Wolfa.
     
    41:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši vyrazili do protiútoku a Jan Ekrt od pravého mantinelu prohodil obránce. Mezi kruhy se nacházel najetý TOMÁŠ ŠILAR, jehož pokus zamířil nad brankářovu vyrážečku a také ke vzdálenější tyči – 4:2. Asistence: Jan Ekrt a Daniel Badinka
     
    38:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ani dnes to ale na body pro Piráty příliš nevypadá! Přihrávku na modrou čáru dostal JESSE KAUHANEN, který na nic nečekal a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Julius Sumpf.
     
    37:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Střelecké smůla Chomutova je prolomena! Na pravou stranu dostal přihrávku JAN EKRT, který se s tím nemazal a zamířil přesně k první tyči – 3:1. Asistence: Martin Pöschl a Tomáš Šilar.
     
    33:35
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Maxmilian Mackner – 2 min., podrážení).
     
    30:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přihrávka zpoza branky zamířila mezi kruhy, kde se nacházel osamocený MAXMILIAN WURZER, který na nic nečekal a z jedné prostřelil Filipa Tučka. Asistence: Jakob Weber a Maxmilian Mackner.
     
    28:27
    Znovu se v samostatném úniku nacházel Jan Ekrt, který ani nezahýbal rameny a zamířil do hrudníku Simona Wolfa. Chomutov tak znovu doplácí na slabou produktivitu!
     
    25:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Otřepané nedáš – dostaneš znovu platilo! Přihrávku na spodní hranu kruhu dostal JULIUS SUMPF, který prostřelil bezmocného brankáře. Filip Tuček směrem k obráncům jen rozhodil rukama – 2:0. Asistence: Vadim Schreiner.
     
    24:53
    A znovu mohlo být vyrovnáno, jelikož v samostatném úniku se nacházel Jan Ekrt. Chomutovský útočník předvedl bekhendový blafák, který ale domácí brankář vystihl!
     
    22:25
    Ačkoliv Philip Ziesche neměl velkou rychlost, tak se vyhnul obránci a mířil sám na Tučka. Jeho zakončení sice neskončilo gólem, ale pokus se otřel o pravou tyčku.
     
    19:42
    Na druhé straně se pak za chomutovskou obranou nacházel Max Stiegler, který uháněl sám na branku. Domácí útočník mířil na lapačku Filipa Tučka, jenž byl znovu úspěšný.
     
    19:00
    Minutu před koncem první třetiny jeli Chomutovští ve třech na jediného obránce. Z druhé vlny totiž do situaci přijížděl Tadeáš Svoboda, na kterého přes beka neprošla přihrávka!
     
    18:30
    Další velká šance chomutovského výběru, ale stav zápasu se nemění. Jeden z hostujících hráčů se nacházel mezi kruhy, ale jeho prudkou střelu na dvakrát pokryl Simon Wolf!
     
    16:43
    A znovu Piráti, kteří ujížděli ve dvou na jediného obránce! Celou situaci na sebe vzal Tomáš Šilar, jenž střelou na brankářovu lapačku neuspěl. Puk se poté válel mezi kruhy, ale Piráti se k dorážce nedostali!
     
    15:50
    Obrovská šance Chomutova! Z pravé strany přebruslil soupeře Jan Ekrt, který mířil do bližší šibenice branky. Avšak Simon Wolf situaci ustál a skvěle zakročil!
     
    10:25
    Filip Tuček musel být pozorný, protože jeden z domácích hráčů se nacházel mezi kruhy a mířil do jeho protipohybu. Hostující gólman natáhl ruku a vyrážečkou situaci zachránil.
     
    09:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Vyroubal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:41
    Přihrávku před branku dával Tadeáš Svoboda, který nalezl spoluhráče. Josef Rykl nastavil hokejku a puk od ní směřoval těsně vedle pravé tyče!
     
    08:57
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Paul Vinzens – 2 min., hákování).
     
    01:11
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouský celek se velmi rychle ujímá vedení. Do pravého kruhu dostal přihrávku Max Stiegler, který se nerozpakoval a přihrál na zadní tyčku, kde už jen hůl nastavil MAXIMILIAN MACKNER. Asistence: Max Stiegler a Phillip Sinn.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Mackner (Stiegler, Sinn), 26. Sumpf (Schreiner), 31. Wurzer (Weber, Mackner), 39. Kauhanen (Sumpf) – 38. Ekrt (M. Pöschl, T. Šilar), 42. T. Šilar (Ekrt, Daniel Badinka), 51. Daniel Badinka (Dominik Badinka, Ekrt)


    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Kauhanen, Sinn, Schober, Weber, Hübner, Winkelmann, Kirchebner – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Mackner, Ziesche, Vinzens, Ruckdäschel, Schreiner.
    Trenér: Ilkka Pakarinen

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, J. Janda, M. Pöschl, Rykl, Dominik Badinka – Ekrt, T. Šilar, Krasanovský, Cháb, T. Svodoba, Vostiňák, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka, Jan Rindoš.
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Huber, Kellner – Rinker, Smeibidlo
    bahis siteleri