Salzburg – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:3 (1:0, 3:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Neděle 09.01.2022, 11:00DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    50:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Já na bráchu, brácha na mě! Dominik Badinka vyslal přesnou přihrávku mezi kruhy, kde se nacházel osamocený DANIEL BADINKA. Tomu stačilo zvednout hlavu a trefit prostor u pravé tyče – 4:3! Asistence: Dominik Badinka a Jan Ekrt.
     
    41:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši vyrazili do protiútoku a Jan Ekrt od pravého mantinelu prohodil obránce. Mezi kruhy se nacházel najetý TOMÁŠ ŠILAR, jehož pokus zamířil nad brankářovu vyrážečku a také ke vzdálenější tyči – 4:2. Asistence: Jan Ekrt a Daniel Badinka
     
    38:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ani dnes to ale na body pro Piráty příliš nevypadá! Přihrávku na modrou čáru dostal JESSE KAUHANEN, který na nic nečekal a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Julius Sumpf.
     
    37:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Střelecké smůla Chomutova je prolomena! Na pravou stranu dostal přihrávku JAN EKRT, který se s tím nemazal a zamířil přesně k první tyči – 3:1. Asistence: Martin Pöschl a Tomáš Šilar.
     
    30:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přihrávka zpoza branky zamířila mezi kruhy, kde se nacházel osamocený MAXMILIAN WURZER, který na nic nečekal a z jedné prostřelil Filipa Tučka. Asistence: Jakob Weber a Maxmilian Mackner.
     
    25:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Otřepané nedáš – dostaneš znovu platilo! Přihrávku na spodní hranu kruhu dostal JULIUS SUMPF, který prostřelil bezmocného brankáře. Filip Tuček směrem k obráncům jen rozhodil rukama – 2:0. Asistence: Vadim Schreiner.
     
    01:11
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakouský celek se velmi rychle ujímá vedení. Do pravého kruhu dostal přihrávku Max Stiegler, který se nerozpakoval a přihrál na zadní tyčku, kde už jen hůl nastavil MAXIMILIAN MACKNER. Asistence: Max Stiegler a Phillip Sinn.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Mackner (Stiegler, Sinn), 26. Sumpf (Schreiner), 31. Wurzer (Weber, Mackner), 39. Kauhanen (Sumpf) – 38. Ekrt (M. Pöschl, T. Šilar), 42. T. Šilar (Ekrt, Daniel Badinka), 51. Daniel Badinka (Dominik Badinka, Ekrt)


    EC Red Bull Salzburg: Wolf (Clara) – Kauhanen, Sinn, Schober, Weber, Hübner, Winkelmann, Kirchebner – Sumpf, Wurzer, Jelavic, Eckl, Stiegler, Mackner, Ziesche, Vinzens, Ruckdäschel, Schreiner.
    Trenér: Ilkka Pakarinen

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, J. Janda, M. Pöschl, Rykl, Dominik Badinka – Ekrt, T. Šilar, Krasanovský, Cháb, T. Svodoba, Vostiňák, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka, Jan Rindoš.
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Huber, Kellner – Rinker, Smeibidlo
    bahis siteleri