Colorado – Toronto 5:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:5 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (po pr.)
Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:4 (kon.)
Minnesota – Washington 3:2 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Ottawa 0:0 (odl.) | Vegas – Chicago 1:2 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:0 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
New York Rangers
Neděle 09.01.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Ryan LINDGREN - 1:4
     
    59:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, Rangers zvítězí! Barclay Goodrow vyhodil kotouč z obranného pásma přímo do jízdy RYANU LINDGRENOVI, jenž zrovna vylezl z trestné lavice a pohodlně dovezl kotouč až do prázdné svatyně Ducks – 4:1! Asistence: Barclay Goodrow.
     
    58:40
    Ducks jsou kompletní a budou hrát přesilovku šest na čtyři. Berou si ještě oddechový čas na poradu, Anthony Stolarz teď svému týmu nepomůže.
     
    57:49
    Ducks odvolávají brankáře a hrají přesilovku pět na čtyři s vědomím, že pokud ztratí kotouč, tak je definitivně po všem.
     
    57:23
    Po divném vyloučení se síly na ledě srovnají. Ryan Lindgren odchází na dvě minuty za nedovolené bránění, podle mě spíš byl faulován, než že by fauloval.
     
    56:38
    Ryan Strome nyní nádherně prokličkoval obranou Ducks a šel už sám na brankáře Stolarze, vracející se Fowler ho zahákoval a proti dvě minutám nic nenamítá.
     
    54:45
    Sonny Milano nyní dostal přihrávku na pravý kruh, Alexandar Georgijev se proti němu nestíhal přesunout, forvard Ducks však prázdnou klec minul!
     
    51:58
    Přesilovka Ducks končí, protože Kačeři ji chtěli hrát v šesti. Nyní si tedy zkusí hru čtyři na čtyři. Trest pro hráčskou lavici odpyká Sonny Milano.
     
    50:50
    Přesilovka pro Kačery je tu. Greg McKegg vyhodil kotouč z hrací plochy, takže fasuje dvě trestné minuty za zdržování hry.
    50:02 Ryan LINDGREN - 1:3
     
    50:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Krátce po konci přesilovky Rangers zvyšují na 3:1! Kotouč dostal na ose hřiště u modré čáry RYAN LINDGREN, jenž schoval svou ránu za bránícího Groulxe, skvěle před Stolarzem clonil i Timothy Gettinger, jenž uhnul až v poslední možné chvíli, New York zdvojnásobuje svůj náskok! Asistence: Adam Fox, Morgan Barron.
     
    49:40
    Nils Lundkvist si vyjel do mezikruží, jakoby snad ani nikoho nezajímal, jeho rána do pravého horního růžku svatyně Ducks však končí v lapačce Stolarze!
     
    49:26
    To rána z osy hřiště od modré čáry v podání Jacoba Trouby měla mnohem zajímavější parametry a Anthony Stolarz se musel pořádně ohánět, aby ji vytěsnil na zadní mantinel!
     
    48:00
    Jakob Silfverberg putuje na trestnou lavici, v rohu kluziště zezadu podrazil Filipa Chytila a nyní může zpytovat svědomí na lavici hanby.
     
    44:38
    Jamie Drysdale příšerně rozehrál a zároveň zlomil hůl, Alexis Lafreniere následně předložil puk na pravý kruh, kde na Ryana Stromea už už zívala poloprázdná klec, útočník Rangers ale zaváhal a Anthony Stolarz se tak proti jeho ráně stihl přesunout!
    41:46 Jarred TINORDI - 1:2
     
    41:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers otáčí zápas a vedou 2:1! Rooney s Chytilem zamotali hlavy obraně Kačerů v rohu kluziště a následně poslali puk k levé straně na modrou čáru, odkud vypálil JARRED TINORDI, jehož sražená rána prošla až za záda Stolarze! Asistence: Kevin Rooney, Filip Chytil.
     
    40:58
    Chris Kreider střílel z vrcholu levého kruhu, Anthony Stolarz jeho pokus vyrazil a poradil si i s dorážkou Kaapa Kakka!
     
    38:49
    Rangers opět kontrolují kotouč u vlastní klece a s výpadem nijak nespěchají, až nyní to zkusil Jonny Brodzinski od modré čáry, Anthony Stolarz jeho ránu vykopl betonem!
     
    35:44
    Anaheim si zahraje přesilovou hru, za katr putuje Barclay Goodrow, kterého tam rozhodčí posílají na dvě minuty za hákování.
    34:00 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    34:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers srovnávají na 1:1! Kakko dorážel v předbrankovém prostoru střelu Trouby od modré, Stolarz puk vyrazil za svou klec, odkud jej finský útočník přihrál na brankovou čáru, kde se do kotouče opřel MIKA ZIBANEJAD, který doslova z nulového úhlu umístil touš i s přispěním gólmana Ducks do sítě! Máme srovnáno! Asistence: Kaapo Kakko.
     
    32:27
    Sonny Milano šel na bránu s Jacobem Perreaultem, který předvedl, co vše se dá zpackat, přihrávku před prázdnou bránu nezpracoval a následně hlavou naboural do tyče. Poté se šel alespoň pošťuchovat do rohu hrací plochy, sudí vylučovat nebudou.
    31:05 Isac LUNDESTRÖM - 1:0
     
    31:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Špatná rozehrávka Millera byla na začátku úvodní trefy dnešního duelu. Obránce Rangers odstavil od puku Terry, který se s kotoučem rychle otočil a naservíroval jej před bránu, kde se zjevil ISAC LUNDESTRÖM, jenž ranou z bezprostřední blízkosti na přední tyč pokořil Alexandara Georgijeva, Kačeři vedou 1:0! Asistence: Troy Terry.
     
    25:58
    Jacob Perreault si najel na levé straně na kruh a svým projektilem orazítkoval bližší tyč svatyně Rangers, Alexandar Georgijev se jen ohlédl!
     
    24:58
    Sam Steel se hnal sám na klec Rangers, Georgijevovi dělal bekhendovou kličku, která skončila na betonu gólmana Rangers.
     
    15:02
    Trevor Zegras dostal kotouč na levý kruh a svou rychlou ranou orazítkoval brankovou konstrukci za zády Alexandara Georgijeva!
     
    12:26
    Morgan Barron se hnal z levé strany na klec Anaheimu, zvolil ránu na přední tyč, kterou však Anthony Stolarz sebejistě chytá do lapačky.
     
    10:27
    Jacob Trouba vypálil z levé strany od modré čáry, Anthony Stolarz vyrazil jen před sebe, kde dorážel Chris Kreider, brankář Ducks ale kotouč zastavil i podruhé.
     
    09:19
    Kaapo Kakko vletěl po střele z pravé strany do brankoviště, Anthony Stolarz měl kotouč pod betony a následně udělal pohyb, kterým si puk srazil do sítě. Teď jde o to, kdy sudí přerušili. Je možné, že jsme viděli první gól utkání.
     
    06:43
    Uvidíme první přesilovou hru tohoto utkání, Trevor Zegras trefil hokejkou do obličeje snad Kevina Rooneyho a dostane 2+2 minuty, jelikož zranění soupeře bylo krvavé.
     
    01:05
    Mika Zibanejad se dostal k odraženému puku v předbrankovém prostoru a přízemní ranou se snažil propálit Stolarze, neúspěšně, gólman Ducks měl betony k ledu přitisknuté pevně.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 32. Lundeström (T. Terry) – 34. Zibanejad (Kakko, Trouba), 42. Tinordi (K. Rooney, Chytil), 51. R. Lindgren (A. Fox, M. Barron), 60. R. Lindgren (Goodrow)


    Anaheim Ducks: Stolarz (Dostál) – Manson, Fowler, Drysdale, Pateryn, Shattenkirk, Benoit – Zegras, Milano, T. Terry – Lundeström, Comtois, Silfverberg – Steel, Rakell, B. Robinson – Groulx, Deslauriers, J. Perreault.
    Trenér: Dallas Eakins.

    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Tinordi, Lundkvist – Kakko, Zibanejad, Kreider – Goodrow, R. Strome, Lafreniere – M. Barron, Chytil, K. Rooney – McKegg, Gettinger, Brodzinski.
    Trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Brenk, Hanson – Tobias, Gawryletz.

    Diváci: 15 146
    bahis siteleri