Dortmund – Leverkusen 2:5 (kon.) | Wolfsburg – Fürth 4:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
2:5 (1:3)
Bayer Leverkusen
Neděle 06.02.2022, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Branka domácích je nakonec po zkoumání záznamu uznána! Moukoko si skvěle sběhl za obranu a posléze našel před bránou volného STEFFENA TIGGESE, který zakončil. Asistence: Youssoufa Moukoko.
     
    87
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    A je to už 5:1, což je velký debakl vestfálských vos. Bayer znovu předvedl rychlý brejk a Frimpong z pravé strany skvěle našel ve vápně MOUSSU DIABYHO a ten zakončil ve skluzu k pravé tyči. Asistence: Jeremie Frimpong.
     
    53
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 4:1! Po centru z rohu se Patrik Schick snažil dostat ke hlavičce, ale ta byla sražená a následně se míč dostal k JONATHANU TAHOVI, který se s ničím nepáral a ze záklonu z voleje levačkou vypálil pumelici do levé šibenice!
     
    28
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 3:1! Exekuce přímého kopu se ujal ROBERT ANDRICH, který poslal fantastickou střelu přes zeď k levé tyči, na kterou Kobel nedosáhl. Domácímu brankáři ale nepomohla ani zeď, ve které vyskočil pouze jeden hráč a balón letěl přes stojícího Meuniera.
     
    20
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu a po dvaceti minutách vedou v poměru 2:1! Bayer po zisku míče šel do rychlého protiútoku a následně z pravé strany vápna našel Bellarabi uvnitř šestnáctky FLORIANA WIRTZE, který v obrovské šanci zakončil chladně k levé tyči. Asistence: Karim Bellarabi.
     
    16
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1 a znovu to je vlastní branka! Po centru Brandta z volného kopu se snažil zakončit Thomas Meunier, ale míč nakonec hlavou tečoval k levé tyči JEREMIE FRIMPONG. Možná ještě balón tečoval český útočník Patrik Schick.
     
    10
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Dan-Axela Zagadoua, který naprosto namazal míč Patriku Schickovi, který následně vystřelil uvnitř vápna, jeho pokus sice vyrazil brankář Gregor Kobel, ale trefil pouze vracejícího se MANUELA AKANJIHO, jenž si srazil balón do své svatyně. Nepochopitelný zkrat Zagadoua při klidné rozehrávce na své polovině. Leverkusen tak zadarmo vede 1:0.

    Michal Raška

    Branky: 16. Frimpong (vla.), 90. Tigges (Moukoko) – 10. Akanji (vla.), 20. Wirtz (Bellarabi), 28. Andrich, 53. Tah, 87. Diaby (Frimpong)

    Karty:   25. Dahoud (DOR) – 46. Bellarabi (LEV)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:10.
    Borussia Dortmund: Kobel – Meunier (46. M. Wolf), Akanji, Zagadou, Guerreiro – Brandt, Dahoud, Bellingham – Reus (C) (85. Tigges), Malen (79. Moukoko), T. Hazard (61. Reyna).
    Náhradníci: Hitz – Hummels, Moukoko, Pongračić, Reyna, N. Schulz, Tigges, Witsel, M. Wolf.

    Trenér: Marco Rose

    Bayer Leverkusen: Grill – Frimpong, Tah (C), Hincapié, Bakker – Andrich – Bellarabi (68. Kossounou), Wirtz (81. Ch. Aránguiz), Demirbay, Diaby – Schick (81. Alario).
    Náhradníci: Lomb – A. Adli, Alario, Ch. Aránguiz, Fosu-Mensah, Kossounou, Paulinho, Sertdemir.

    Trenér: Gerardo Seoane

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    bahis siteleri