Carolina – Nashville 5:3 (kon.) | Minnesota – Florida 2:6 (kon.) | Chicago – Dallas 0:1 (1:2 po s.n.)
Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Buffalo – Colorado 3:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Edmonton Oilers
Sobota 19.02.2022, 22:10 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Dvě minuty za podrážení dostává Zach Hyman (EDM), ale dvě minuty dostává i Josh Morrissey (WPG), takže se na hře nic nemění.
     
    57:55
    Tak to je obrovská chyba hostů, protože na ledě nyní bylo hned šest bruslařů Edmontonu, a tak střídačka Olejářů dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Kailer Yamamoto (WPG).
     
    54:12
    Winnipeg dostává parádní příležitost k snížení, když dvě minuty za hákování dostává Ryan (EDM).
     
    47:38
    Edmonton čeká jejich třetí přesilová hra v tomto utkání, protože hodně zbytečným zákrokem se nyní prezentoval Jevgenij Svečnikov (WPG), který dostává dvě minuty za vražení na hrazení a navíc ještě vyfasoval dvě minuty za nesportovní chování.
     
    40:21
    Dylan DeMelo (WPG) je teprve druhým domácím hráčem, který putuje na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za podrážení.
     
    35:52
    Leon Draisaitl (EDM) daruje domácím jejich další přesilovou hru, protože dostává dvě minuty za sekání. Německý útočník může být možná i hodně rád, že si odpyká jen dvě minuty, protože sekl Connora do velmi nepříjemných míst.
     
    30:10
    Tak přesilovka Winnipegu končí předčasně, protože dvě minuty taktéž za držení dostává Josh Morrissey (WPG), který musel přidržet Nugenta-Hopkinse.
     
    29:48
    Zach Hyman (EDM) putuje po druhé v tomto utkání na trestnou lavici, když nyní dostává dvě minuty za držení.
     
    11:57
    První přesilovou hru v utkání si zahraje i Edmonton, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Dominic Toninato (WPG). Přesilovka začne po reklamní pauze.
     
    05:57
    A tak pozor Edmonton jde do tří! Zach Hyman (EDM) zasáhl Duboise svou holí do obličeje a míří na dvě minuty na trestnou lavici. Minutu a půl budou hrát Jets proti třem!
     
    05:28
    Brendan Perlini (EDM) nyní předvedl hodně zbytečný zákrok v útočné třetině, kde zahákoval Pionka, a tak za své počínání dostává dvě minuty. Uvidíme první přesilovku Winnipegu.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 51. Lowry (Toninato, Hellebuyck), 55. Connor (Morrissey, Wheeler) – 13. Hyman (Barrie, McDavid), 28. Yamamoto (McDavid), 31. McDavid (Draisaitl, Barrie), 60. Nurse


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler, Scheifele, P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Lowry, K. Reichel, Vesalainen – Poganski, Toninato, Harkins.
    Trenér: Dave Lowry

    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bouchard, Lagesson, Ceci, Broberg, Barrie, Niemeläinen – Hyman, McDavid, Yamamoto – E. Kane, Draisaitl, R. McLeod – Foegele, Nugent-Hopkins, D. Ryan – Brendan Perlini, Benson.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: Hebert, Skilliter – Smith, Hunt

    Diváci: 12 360
    bahis siteleri