Singapur – Kuvajt 4:0 (kon.) | Kyrgyzstán – Malajsie 22:1 (kon.)
konec
Singapur
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Kuvajt
Sobota 05.03.2022, 12:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - IV. Divize
Partner:
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše, já doufám, že jste si dnešní zápas užili, děkuji za pozornost a zase se budu někdy těšit. Třeba právě u hokejového "pralesa".

    Hezký zbytek víkendu. (14:26:05)
     
    Střely na branku: 30 – 27
     
    Jak v současné chvíli vypadá tabulka?


    1. Kyrgyzstán: 1 zápas, 3 body
    2. Malajsie: 1 zápas, 3 body,
    3.Írán: 2 zápasy, 3 body,
    4.Singapur: 2 zápasy, 3 body
    5.Kuvajt: 2 zápasy, 0 bodů

    * Ve 20:00 ještě zaryté hokejové nadšence čeká bitva doposud stoprocentních týmů Kyrgyzstánu a Malajsie. Volný den má naopak Írán.
     
    Je konec!

    Nakonec jsme byli svědky vskutku zajímavého zápasu, i když propastný rozdíl mezi dnešními soky a zbytkem hokejově vyspělého by samozřejmě patrný na první pohled....

    Singapur žádné drama nepřipustil, využil dvoubrankové výhody, kterou si přenesl již z první třtiny, v asi nejatraktivnější periodě – 2. dvacetiminutovce svůj náskok zdvojnásobil a v závěrečné část už své vítězství aktivně bránil. Jinými slovy, držel se na kotouči, útočil, ale nikam se nehnal. Klíčem bylo udržet hru co nejdále od vlastní branky a to se povedlo.

    Pochvalu jistě zaslouží oba brankáři, Jasem Alsarraf sice inkasoval čtyřikrát, svůj tým však dokázal podržet. Především jeho zákrok minutu a patnáct vteřin před koncem byl fenomenální!

    To Joshua Lee nekapituloval ani jednou, v brankovišti až na několik málo výjimek hýřil jistotou a výrazně pomohl svému týmu. Především při nevyzpytatelných přečísleních a únicích, které Kuvajt zakládal nejraději při vlastním oslabení!

    Suma sumárum: Singapur vs Kuvajt 4:0!
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Fantastický Jasem Alsarraf! Kuvajtský brankář si teď smlsnul na Joshuu Chanovi, jehož střelu ze samostatného úniku ukryl do své lapačky!
     
    58:38
    Ofsajd Kuvajtu.
     
    58:24
    Už běží poslední dvě minuty zápasu, Singapuru už výhru nikdo nevezme, v podstatě už se jen dohrává.
     
    56:27
    Rychlý kontr Singapuru, lapačkou zasahuje jistý brankář Alsarraf
     
    56:23
    Abdulaziz Alkhasan se teď při průchodu středem hřiště chytil do pasti mezi dva beky, přichází o kotouč a padá.
     
    54:51
    Singapur při vlastním oslabení v přečíslení 2 na 1, centr před branku však zůstane nevyslyšen. Dopředu jde znovu Kuvajt.
     
    53:57
    Singapur se po dlouhé obranné činnosti osvobozuje, brankář Lee si po sérii těžkých a důležitých zákroků může oddychnout.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu Singapur (Shao Bryan Lee – 2 min., vražení na hrazení).
     
    52:42
    Ostrá střela z levé strany směr singapurská branka, Lee zasahuje!
     
    50:45
    Výborná práce Salama Alajmiho, jenž viděl že Ryan Goh po pravém křídle peláší do samostatného úniku, vyskočil a obětavou rybičkou vypíchl singapurskému forwardovi puk! Parádní defenzivní činnost!
     
    49:20
    Singapur nehodlá pustit soupeře k puku aby se vydal k poslednímu pokusu smazat vysoké čtyřbrankové manko. Borci v bílém drží otěže zápasu a nadále vyvíjí iniciativu tak aby soupeř neměl žádné myšlenky na útočení.
     
    48:36
    Těsný ofsajd Singapuru.
     
    Kuvajt kompletní
     
    48:03
    Sprška střel na brankáře Alsarrafa! Kotouč letěl od modré, z levé i pravé strany a znovu od modré. Gólman v modrém teď vytasil několik výborných zákroků a podržel svůj tým!

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 7. Tan (Chua), 17. Redden, 22. Chan, 31. Redden (Chew, Wong)


    Singapur: J. Lee (Liang) – Hamnett, Chew (C), Chua, Huang, Ch. Reddden – Goh, Tan (A), Cahan – E. Redden, Wong, B. Lee – Lam (A), S. Lee, Kok – Low, Muthukumar
    Trenér: Robert Martini

    Kuvajt: J. Alsarraf (Alesaegh) – Alzidan, Alawadhi, Aldaei, Khalaf, Alduaij, Alfoudari – A. Alsarraf, A. Alajmi, Mohamed Alajmi (C) – Masahari Alajmi, Alkhasan, Almari – S. Alajmi (A), Almaraghy, Alkandari (A) – Aldeai, H. Alajmi
    Trenér: Marko Zidarevič

    Rozhodčí: Mihai Pou – Edmond Ng, Alexandr Yandryshinkov
    bahis siteleri