Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Florida Panthers
Středa 09.03.2022, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:51 Sidney CROSBY - 3:4
     
    57:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí již hráli v šesti hráčích, Jeff Carter z pravého rohu nejspíš na náhodu prudce poslal puk na druhou stranu. Tam byl SIDNEY CROSBY, který z ostrého úhlu dokázal přesně zamířit a zdramatizovat konec třetí třetiny. Asistence: Jeff Carter a Brian Rust.
    51:11 Carter VERHAEGHE - 2:4
     
    51:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Zrovna když si Pittsburgh vytvářel útočný tlak, ujeli do přečíslení dva hosté. CARTER VERHAEGHE se z levé strany rozhodl nepřihrávat, namísto toho vypálil zápěstím nad beton přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Maxim Mamin.
    27:02 Anthony DUCLAIR - 2:3
     
    27:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Barkovovu střelu z pravého rohu ještě Jarry dokázal vyrazit, jenže přesně k Jonathanu Huberdeauovi. Ten se neunáhlil, všimnul si mezi kruhy ANTHONYHO DUCLAIRA, jenž bleskově dorazil puk za dezorientovaného brankáře. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    23:16 Jake GUENTZEL - 2:2
     
    23:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění, takže se vhazovalo v jejich pásmu. Crosby vyhrál buly čistě doprava, odkud z první přesně pálil JAKE GUENTZEL, takže je během devíti sekund srovnáno. Asistence: Sidney Crosby.
    23:07 Bryan RUST - 1:2
     
    23:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po Petterssonově přihrávce posílal zprava BRIAN RUST před branku chytrou nabídku na teč Zachu Astonu-Reesovi. Puk ale nad Bobrovského beton ztečoval vracející se Aaron Ekblad, a tak je gól připsán Rustovi. Asistence: Marcus Pettersson a Brian Dumoulin.
    14:38 Aaron EKBLAD - 0:2
     
    14:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Zpoza branky přihrál Aleksander Barkov puk až na modrou, kde čekal AARON EKBLAD. Jeho střela zápěstím doplachtila přesně do šibenice za Jarryho, který nemohl vůbec nic vidět. Asistence: Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe.
    12:43 Sam REINHART - 0:1
     
    12:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Už ve vlastním pásmu si ze vzduchu stáhnul puk SAM REINHART, předvedl pěknou sólovou jízdu směrem k Jarrymu, kde nakonec dostal puk do sítě baseballovým úderem. Bylo to těsně pod úrovní horní tyčky, takže gól platí. Bez asistence.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 24. Rust (M. Pettersson, Dumoulin), 24. Guentzel (Crosby), 58. Crosby (J. Carter, Rust) – 13. S. Reinhart, 15. Ekblad (Barkov, Verhaeghe), 28. Duclair (Huberdeau, Barkov), 52. Verhaeghe (Mamin)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, D. Simon – B. McGinn, Blueger, Aston-Reese.
    Trenér: Mike Sullivan

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – Mamin, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Hörnqvist (A), Acciari, Vatrano.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Furlatt, Schlenker – Gawryletz, Gibbons.

    Diváci: 17 876
    bahis siteleri