Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:9 (1:3, 1:4, 0:2)
Arizona Coyotes
Středa 09.03.2022, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Vladislav Koljačonok i Sam Gagner vyfasovali dvojky za hrubost. Oba zamířili rovnou do šaten, takže na trestnou usedli Crouse a Raymond.
     
    52:33
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Nick Ritchie – 2+2 min, bodnutí špičkou hole).
    50:53 Clayton KELLER - 2:9
     
    50:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Desítka se nebezpečně blíží! Strälman zastavil Raymondovo nedůrazné vyhození podél mantinelu. CLAYTON KELLER obdržel puk na levou stranu, stahovačkou vycvičil Lindströma a parádní střelou zápěstím k horní tyči i Nedeljkovice. Asistence: Anton Strälman.
    44:18 Christian FISCHER - 2:8
     
    44:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teprve 21. hostující střela vyústila v osmý gól! Crouse vyhrál závod o Chychrunem odhozený puk. V rohu se zbavil Leddyho tím, že ho rukavicí zasáhl do obličeje. Následovala přihrávka na modrou a zastavenou střelu Chychruna z pohotové otočky prodloužil do sítě CHRISTIAN FISCHER. Asistence: Jakob Chychrun, Lawson Crouse.
    39:00 Nick SCHMALTZ - 2:7
     
    39:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Boydem zablokovaná střela Zadiny započala gólový protiútok! Keller ujel Seiderovi, jenž kvůli hrozícímu faulu raději upustil hokejku. Nedeljkovic hostující devítku vychytal, ale zároveň nestačil na dorážku NICKA SCHMALTZE. Asistence: Clayton Keller, Travis Boyd.
    37:00 Jakub VRÁNA - 2:6
     
    37:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    I druhá přesilovka Red Wings končí gólem! Moser byl v kruhu sám na bránění Zadiny a Rasmussena. Puk měl v jeden moment za sebou, kde si ho přivlastnil JAKUB VRÁNA a pohotově zavěsil ke střeše brány. Skvělý návrat po operaci ramene! Asistence: Filip Zadina, Michael Rasmussen.
     
    36:12
    Dvojky za hrubost se Staalovi a Ritchiemu vykrátily. Útočník Arizony byl ale trestán i za krosček a na Detroit čeká přesilová hra.
     
    24:49
    Thomas Greiss dostal dva góly ze tří střel a už je zpátky na střídačce! Během time-outu se do branky vrací Nedeljkovic.
    24:49 Nick RITCHIE - 1:6
     
    24:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům padá do brány vše, na co sáhnou! Je to zároveň další bod pro Schmaltze, který jel z pravého mantinelu na střed. Tam přenechal kotouč Moserovi a bekhendové střele drobnou tečí pomohl do brány NICK RITCHIE. Asistence: Janis Moser, Nick Schmaltz.
    21:55 Jakob CHYCHRUN - 1:5
     
    21:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je start druhé třetiny jako z noční můry pro fandy a hráče Red Wings! Greiss kapituluje rovnou z první střely, kterou mohl JAKOB CHYCHRUN vyslat z vrcholku pravého kruhu díky bekhendovému pasu Haytona. Asistence: Barrett Hayton, Nick Ritchie.
     
    21:04
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Alex Nedeljkovic, přichází Thomas Greiss.
    21:04 Nick SCHMALTZ - 1:4
     
    21:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Devátý bod za necelých pět třetin pro NICKA SCHMALTZE! Skvělou přihrávkou z levé strany mu 15. gól v sezóně nachystal Clayton Keller. Obrana Red Wings na střelce zapomněla a věnovala se hlavně Boydovi s Gostisbeherem, kteří se pohybovali u mezikruží. Asistence: Clayton Keller, Shayne Gostisbehere.
    13:19 Jakob CHYCHRUN - 1:3
     
    13:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým z Glendale pokračuje ve výborné efektivitě! Hayton převzal Erikssonovu přihrávku zpoza branky. Zleva Nedeljkovice neprostřelil, ovšem JAKOB CHYCHRUN si všiml puku sedícího u brankové čáry a vpádu jej jednoruč dorazil. Asistence: Barrett Hayton, Loui Eriksson.
     
    09:57
    Z potyčky resultuje hostující přesilovka. Seider dostal kromě společného menšího trestu s Nashem dvojku navíc za faul loktem.
    08:15 Nick RITCHIE - 1:2
     
    08:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes si berou zpět ztracený náskok. Nahození od modré Nedeljkovic ustál, zpoza branky mu ale vyjel Hayton a bekhendem přihrál k zadní tyči na NICKA RITCHIEO, za kterým už se domácí gólman nestihl přesunout. Asistence: Barrett Hayton, Loui Eriksson.
     
    07:10
    Phil Kessel si odskočil na led na jedno jediné střídání a tím pro něj zápas plánovaně skončil. Okamžitě se přesouvá za manželkou, která je v očekávání potomka.
    06:06 Robby FABBRI - 1:1
     
    06:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem přesilovky domácí udeřili! Bertuzzi si napravo od branky vyměnil puk s Larkinem. Poté přihrál přes utaveného Maye před brankoviště a na ROBBYHO FABBRIHO už zívala odkrytá klec. Asistence: Tyler Bertuzzi, Dylan Larkin.
     
    04:07
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Travis Boyd – 2 min., držení).
    01:06 Travis BOYD - 0:1
     
    01:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Už ve druhé minutě střílejí hosté premiérový gól zápasu! Mayovu střelu Nedeljkovic vyrazil a zatímco dorážka Schmaltze gólové parametry neměla, tak TRAVIS BOYD už síť napnout dokázal. Asistence: Nick Schmaltz, Dysin Mayo.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Fabbri (Bertuzzi, Dylan Larkin), 37. J. Vrána (Zadina, M. Rasmussen) – 2. T. Boyd (N. Schmaltz, Mayo), 9. N. Ritchie (Hayton, L. Eriksson), 14. Chychrun (Hayton, L. Eriksson), 22. N. Schmaltz (Keller, Gostisbehere), 22. Chychrun (Hayton, N. Ritchie), 25. N. Ritchie (J. Moser, N. Schmaltz), 39. N. Schmaltz (Keller, T. Boyd), 45. Ch. Fischer (Chychrun, Crouse), 51. Keller (Strälman)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (22.–25. Greiss) – Seider, Leddy, Hronek, Oesterle, G. Lindström, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Fabbri – J. Vrána, P. Suter, Bertuzzi – Zadina, Veleno, Gagner – Erne, M. Rasmussen, Naměstnikov.
    Trenér: Jeff Blashill

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Chychrun (A), Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Riley Nash, Galchenyuk – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Crouse, Ch. Fischer, Maccelli.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Gawryletz, Nansen

    Diváci: 14 621
    bahis siteleri