Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:4 (2:1, 1:2, 3:1)
Seattle Kraken
Středa 09.03.2022, 02:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Auston MATTHEWS - 6:4
     
    59:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čepice dolů, AUSTON MATTHEWS přidává šestý hattrick kariéry, třetí v sezoně a potvrzuje neskutečnou střeleckou formu i v dnešním zápase. Toronto se hodně soustředilo na to, aby právě jemu věnovalo patrně poslední gól tohoto utkání. Poté, co puk získal Timothy Liljegren, okamžitě směřoval svou pozornost na amerického útočníka, který se znovu neplete. Asistence: Timothy Liljegren a Michael Bunting.
    49:43 Mitchell MARNER - 5:4
     
    49:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovku už po pěti sekundách, utkání jako na houpačce pokračuje v nastaveném ofenzivním rytmu. John Tavares vyhrál vhazování a vše ostatní už obstaral MITCHELL MARNER. S pukem nejprve několikrát zakvedlal, aby následně využil nechtěné teče bránícího hráče. Grubauer jen nechápavě nadzdvihl svá ramena, s tímto pokusem nemohl vůbec nic dělat. Seattle rázem znovu prohrává. Asistence: John Tavares.
    49:03 Auston MATTHEWS - 4:4
     
    49:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Vyloženě žonglérské číslo předvedl u modré čáry Michael Bunting. Krkolomně se mu podařilo vyhnout se ofsajdu. Pak už rutinně našel AUSTONA MATTHEWSE, který pohodlnou kličkou do forhendu vyřadil Philippa Grubauera ze hry. Maple Leafs dávají gól, takže potřetí od prvního zásahu v utkání na výsledkové tabuli vidíme vyrovnané hodnoty. Asistence: Michael Bunting a Mitchell Marner.
    45:57 Jaden SCHWARTZ - 3:4
     
    45:57
    Seattle právě vstřelil branku!
    Jako když se na chvíli zastaví svět. Obránce Jérémy Lauzon poslal puk od modré čáry rovnou do branky, jenže střela se neodrazila zpátky, takže oba týmy chvíli sledovaly, kde se nachází kotouč. Radost zadáka Seattlu je okamžitě rozpohybovala. Kraken slaví obrat. Velkou zásluhu na tomto úspěchu má i před brankou clonící JADEN SCHWARTZ, který ještě lehce do dráhy touše zasáhnul a po dodatečné kontrole byl označen jako střelec. Asistence: Jérémy Lauzon a Calle Järnkrok.
    31:49 Colin BLACKWELL - 3:3
     
    31:49
    Seattle právě vstřelil branku!
    Povětšinou se Toronto v přesilovce může opřít o údernou útočnou sílu, teď ale forvardi pokazili vše, co mohli. Nylanderův pas naslepo nedošel až k Riellymu, protože proti přihrávce dobře vyrazil Yanni Gourde. V nejlepší možné chvíli předal puk do jízdy COLINU BLACKWELLOVI, který se z první nemýlí. Je to jeho druhý gól v oslabení v rámci této sezony. Seattle se vynořil nad hladinu a podruhé srovnává výsledek zápasu. Asistence: Yanni Gourde.
    29:20 Alexander WENNBERG - 3:2
     
    29:20
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kompletní první útok hostů nyní ukázal, jak se hraje hokej. ALEXANDER WENNBERG si s Marcusem Johanssonem vyměnil kotouč, prvně jmenovaný pak mohl pohodlně zasouvat za ležícího Jacka Campbella do sítě. Seattle byl od druhého inkasovaného gólu trochu opařený a tato trefa bude vítanou vzpruhou. Asistence: Marcus Johansson a Jordan Eberle.
    25:14 William NYLANDER - 3:1
     
    25:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí už mají dvoubrankový polštář. Znovu se ukázala důležitost Ondřeje Kašeho. Nejprve předal kotouč Brodiemu, aby okamžitě zamířil stínit před branku. Nahození WILLIAMA NYLANDERA šlo dokonce přes dvojitou clonu a brankář Grubauer marně hledal prostor ke klidnému výhledu. Tohle nemohlo skončit jinak než třetí vstřelenou brankou v podání Toronta. Asistence: TJ Brodie a Ondřej Kaše.
    09:55 John TAVARES - 2:1
     
    09:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další přímo mňamózní trefa. Zadák TJ Brodie dobře vystihnul možnost k tomu založit brejk. Jeho žabička se snesla k Pierru Engvallovi, který zvládl klíčový souboj u modré čáry a uvolnit najetého JOHNA TAVARESE. Kapitán Toronta mohl pohodlně postupovat až k brankovišti, kde zkušeně vymíchal zkoprnělého Grubauera a znovu dostal kanadský celek do vedení. Asistence: Pierre Engvall a TJ Brodie.
    05:21 Carson SOUCY - 1:1
     
    05:21
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken svižně odpovídá. Svou první střelu vyslal obránce CARSON SOUCY podle všeho jen do chráničů protivníka. V situaci na ledě se ovšem velmi rychle stihl zorientovat a nechytatelně dorazil kotouč pod víko. Puk se odrazil tak prudce, že Jack Campbell si nemohl být zprvu jistý, že skutečně inkasoval. Seattle srovnává krok. Asistence: Mason Appleton a Colin Blackwell.
    03:18 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    03:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nádherná přesilovková kombinace slaví úspěch. Morgan Rielly našel od modré čáry Williama Nylandera, který okamžitě přenesl těžiště hry na AUSTONA MATTHEWSE. Americký snajpr se z podobných pozic často nemýlí. Viděl prostor v Campbellově postavení na přední tyčce a bez problémů tuto skulinu vyhledal. Maple Leafs se proti outsiderovi zápasu ujímají vedení. Asistence: William Nylander a Morgan Rielly.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Matthews (W. Nylander, Rielly), 10. Tavares (Engvall, Brodie), 26. W. Nylander (Brodie, O. Kaše), 50. Matthews (Bunting, Marner), 50. Marner (Tavares), 60. Matthews (Liljegren, Bunting) – 6. Soucy (Appleton, Blackwell), 30. Wennberg (Marcus Johansson, Jordan Eberle), 32. Blackwell (Gourde), 46. Schwartz (Lauzon, Järnkrok)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Rielly (A), Liljegren, Brodie, Holl, Dermott, Ljubuškin – Bunting, Matthews (A), Marner (A) – N. Robertson, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kämpf, Engvall – Simmonds, Kerfoot, O. Kaše.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – Giordano (C), Soucy, Oleksiak, A. Larsson (A), Vince Dunn, Lauzon – Marcus Johansson, McCann, Jordan Eberle (A) – Schwartz (A), Wennberg, Järnkrok – Appleton, Gourde (A), Blackwell – Geekie, Sheahan, Donskoi.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Joannette, Rank – Kovachik, Cherrey

    Diváci: 17 547
    bahis siteleri