Salzburg – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
3:1 (2:0, 0:0, 1:1) Stav série: 1:0
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 09.03.2022, 19:15 • Eisarena, Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Zubov.
     
    59:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg rozhoduje o své výhře v prvním čtvrtfinále trefou do prázdné klece protivníka! Před opuštěnou svatyň Znojma dostal touš z rohu kluziště THOMAS RAFFL, jenž velice pohodlně upravuje na 3:1 pro Red Bull. Asistence: Peter Schneider.
     
    58:36
    Znojmo půjde do čtyř, to je asi konec nadějí Tesly. Za nedovolené bránění v třetině Red Bullu je vyloučen Filip Ahl.
     
    56:31
    Brittain se nyní dostal ke střele z levého kruhu krátce po vhazování, jenže brankář Lamoureux krotí jeho pokus na svém hrudníku!
     
    46:14
    Ostrý střet v rohu kluziště, kde se Tejnor holí dopustil podrážení, což neuniklo pozornosti sudích. Salzburg si zahraje první přesilovku v utkání.
     
    45:20
    Järvinen nyní dostal příliš mnoho prostoru na pravém kruhu a jeho ránu na zadní tyč musí chytit Pavel Kantor, jenž však v tomto souboji uspěl!
     
    43:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na 1:2! TOMÁŠ SVOBODA dostal od pravého hrazení kotouč do mezikruží a ostrou ranou na lapačku nedal Lamoureuxovi nejmenší šanci! Znojmo ztrácí na svého soupeře už jen jeden gól! Asistence: Michal Kvasnica, Radim Matúš.
     
    35:37
    O černou pryž se nyní bojuje za klecí Orlů, do předbrankového prostoru ji nakonec dostal Ty Loney, jenž však z bezprostřední blízkosti nepokořil skvělého Kantora, jenž mu lapačkou sebral tutovku!
     
    34:37
    Dva na jednoho šli nyní hráči Znojma, Anthony Luciani ale ostrou přihrávku na pravou stranu nezpracoval a je po akci!
     
    33:28
    Red Bull nyní ve hře zřetelně dominuje, nyní to z modré čáry zkusil přízemní ranou Schneider a jeho projektil jen těsně minul klec Kantora!
     
    28:15
    Dominik Tejnor se dostal k ostré ráně od modré čáry a Lamoreux si chvilku nebyl jist tím, kde má pod betony puk.
     
    26:38
    Salzburg je kompletní, kupředu se nyní vydal Thomas Raffl a jeho bekhendovou kličku ustál Pavel Kantor jen se největšími problémy, když si na puk musel lehnout zády! Následuje komerční pauzička.
     
    24:18
    Potřetí se vylučuje na straně Salzburgu a Orli budou mít další početní výhodu. Thaler je vyloučen za podrážení před vlastní klecí.
     
    23:05
    Tomáš Svoboda dostal na levém křídle spoustu prostoru a jeho rána z kruhu jen těsně minula brankovou konstrukci za Lamoureuxem.
     
    20:37
    Kvasnica se následně na levém hrazení dostal do střelecké pozice a jeho ostrý projektil musí lapačkou chytat Lamoureux!
     
    17:58
    A na druhé straně Culkin neudržel na zádech Dalhuisena a ten z bezprostřední blízkosti zkusil procpat puk pod betony Kantora do sítě. Ten je však měl k ledu pevně přitisknuté.
     
    14:08
    Druhá přesilovka pro Orly v tomto utkání. Na trestné lavici již sedí Keegan Kanzig, jenž před vlastní svatyní zahákoval protivníka, kterému znemožnil zakončení.
     
    13:37
    Rakouský celek se usadil v prostoru před klecí Znojma a Lebler pálil z vrcholu kruhů, Kantor jeho pokus vyrazil betony a o zbytek se postarala obrana.
     
    12:48
    Znojmo začne s další akcí zpoza vlastní svatyně, nyní se rychle kupředu vydal Ilja Zubov, jenž však ostrou ranou z mezikruží minul klec Red Bullu!
     
    11:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg zdvojnásobuje své vedení! Ihned po vhazování se ke střele na levém kruhu dostal PETER SCHNEIDER, jenž propálil Pavla Kantora na bližší tyči, když trefil přesně bližší horní roh svatyně Znojma! Red Bull vede 2:0! Asistence: Thomas Raffl, Charles Lo Verde.
     
    09:08
    A tohle byla další dobrá možnost Orlů, když se Radek Prokeš uvolnil na levém hrazení po zadovce Tejnora a svou ranou řádně protáhl Lamoureuxe!
     
    08:38
    Tomáš Svoboda vystřelil tvrdě z levé strany od modré čáry a Lamoureux měl co dělat, aby jeho prudký projektil udržel v náruči!
     
    06:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg jde do vedení, když otevírá skóre tohoto utkání! Po střele od modré čáry, kterou Kantor pouze vyrazil před sebe, vznikl v brankovišti Znojma velký závar, v němž se nejlépe zorientoval JAN-MIKAEL JÄRVINEN, jenž dorazil kotouč do svatyně Tesly! 1:0 Pro Red Bull! Asistence: Ty Loney, Brian Lebler.
     
    01:24
    Přesilovka pro Znojmo. Ty Loney se dopustil v útočném pásmu nedovoleného bránění a už sedí na trestné lavici.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. Järvinen (Loney, Lebler), 12. Schneider (Raffl, Lo Verde), 60. Raffl (Schneider) – 44. T. Svoboda (Kvasnica, Matúš)


    EC Red Bull Salzburg: Lamoureux (Tolvanen) – Heinrich (A), Pallestrang, Dalhuisen, Brennan, Kanzig, Lo Verde, Harnisch, Zündel – Raffl (C), Nissner, Schneider (A) – Lebler, Järvinen, Loney – Wukovits, Baltram, Hochkofler – Huber, Leonhardt, Thaler.
    Trenér: Matt McIlvane.

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák (A), Culkin, Tejnor, Bartko, Younan, Hrabal, Stránský – T. Svoboda (A), Matuš (C), Kvasnica – Gorčík, Prokeš, Luciani – Ahl, Zubov, Eriksson – Köver, Brittain, Neumann.
    Trenér: Glen Hanlon.

    Rozhodčí: T. Berneker, K. Nikolić – F. Martin, D. Sparer.

    Diváci: 1733
    Salzburg 4 0 Znojmo
    #1 Středa 09.03.2022 • 19:15
    Salzburg - Znojmo 3:1
    #2 Pátek 11.03.2022 • 18:30
    Znojmo - Salzburg 2:3
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:30
    Salzburg - Znojmo 5:3
    #4 Úterý 15.03.2022 • 19:45
    Znojmo - Salzburg 0:1
    bahis siteleri