Bílina – SHK Hodonín 2:12 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
2:12 (2:1, 0:5, 0:6)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 16.03.2022, 18:00 • Bílina, Zimní stadion • 2. liga - O udržení • 5. kolo
Partner:
     
    58:43
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté nemají dost, dvanáctá branka je na světě. Hodonín tak svého soupeře zatížil dvanácti góly, ten poslední vsítil MAREK RŮŽIČKA – 2:12. Asistence: Michal Romančík a Tomáš Sedláček.
     
    57:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Brankostroj Hodonína pokračuje dále, ještě se přeci jen hosté prosazují a domácí by se už asi nejraději viděli po gólu VLASTIMILA HEFKY v kabině – 2:11. Asistence: Erik Hložánek a Tomáš Komínek.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Dan Handl – 2 min., faul loktem).
     
    53:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Desátá branka hostů je na světě a ze zápasu se tak stává v hostujícím podání doslova exhibice – 2:10. MICHAL ROMANČÍK zužitkoval pas od Tomáše Komínka a nemýlil se. Asistence: Tomáš Komínek a Matěj Mikulík.
     
    52:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru čtyři na tři a blíží se dvojcifernému vedení – 2:9. Mezi tři tyče se opět prosazuje agilní TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistence: Dominik Hohl a Michal Romančík.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jan Bittner – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    50:50
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Michal Daniel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Pavel Pchalin – 2 min., hrubost).
     
    47:06
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Matěj Mikulík – 2 min., krosček).
     
    45:38
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čepice na led, druhý hattrick utkání. O ten se po Komínkově přihrávce postaral ERIK HLOŽÁNEK, který zblízka nedal domácímu brankáři šanci – 2:8. Asistence: Tomáš Komínek.
     
    40:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hned na začátku třetí třetiny udeřili hosté už posedmé a domácí čelí debaklu. Tomáš Komínek načasoval přihrávku pro ERIKA HLOŽÁNKA, jenž se tváří v tvář Štěpkovi nemýlil – 2:7. Asistence: Tomáš Komínek a Vlastimil Hefka.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Karel Šefl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Tomáš Sedláček – 2 min., hrubost).
     
    36:59
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Michajlov, přichází Štěpka.
     
    36:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rozjeté hosty nic nezastaví a nyní se znovu trefují. Další pohledná kombinace, kterou zakončil TOMÁŠ KOMÍNEK, jenž je dnes hlavním strůjcem průběžného stavu na straně Drtičů – 2:6. Asistence: Erik Hložánek a L'ubomír Škápik.
     
    36:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Draci byli opět nedisciplinovaní a opět na to doplatili. Hosté přetavili další početní výhodu v přesnou střelu a vedou už o tři góly. Od modré čáry střílel TOMÁŠ SEDLÁČEK a jeho pokus zapadl za záda Michajlova – 2:5. Asistence: Erik Hložánek a Tomáš Komínek.
     
    35:27
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Karel Šefl – 2 min., hrubost).
     
    29:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra a hosté mají dvougólový náskok. Krásně vyšachovaná obrana domácích a na konci této hezké kombinace byla přesná trefa ERIKA HLOŽÁNKA – 2:4. Asistence: Tomáš Komínek a Marek Růžička.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Karel Šefl – 2 min., podrážení).
     
    26:47
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Erik Hložánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Další puk se třepotá v domácí síti, Drtiči během chvilky znovu skórují a otáčejí misky vah na svou stranu. Z podobného místa se znovu trefuje TOMÁŠ KOMÍNEK a kotouč letí do rohu Michajlovovy branky. Hostující hráč je tak zatím jediným střelcem hostů a zaznamenal tak hattrick – 2:3. Asistence: Marek Růžička a Michal Romančík.
     
    23:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru střelu a je vyrovnáno. TOMÁŠ KOMÍNEK dostal nabito na levý kruh a pohotovou střelou pak touš zametl za záda Arťoma Michajlova – 2:3. Asistence: Erik Hložánek a Marek Růžička.
     
    22:27
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Petr Mašek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté jsou zpět v utkání a jsou Bílině na dostřel jediného gólu. Ve vlastním oslabení překonal Arťoma Michajlova TOMÁŠ KOMÍNEK a hosté tak budou usilovat o vyrovnáni – 2:1. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    16:16
    Vyloučení v týmu SHK Drtiči Hodonín (Pavel Pchalin – 2 min., faul kolenem).
     
    08:41
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Urban – 2 min., podrážení).
     
    07:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Hodně rychlý protiútok Bíliny a ta jde do dvoubrankového náskoku. Zblízka zakončil před Kořénkem JAKUB ZDENĚK a hosté mají co dohánět – 2:0. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    05:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení, střela ALEŠE MACKA z levé strany skončila za zády Michala Kořénka a ten tak poprvé loví kotouč ze své sítě – 1:0. Asistence: Vojtěch Kubinčák.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Macek (Kubinčák), 8. Zdeněk (Kubinčák) – 19. Komínek (Hefka), 24. Komínek (Hložánek, Růžička), 25. Komínek (Růžička, Romančík), 30. Hložánek (Komínek, Růžička), 37. Sedláček (Hložánek, Komínek), 37. Komínek (Hložánek, Škápik), 41. Hložánek (Komínek, Hefka), 46. Hložánek (Komínek), 53. Komínek (Hohl, Romančík), 54. Romančík (Komínek, Mikulík), 58. Hefka (Hložánek, Komínek), 59. Růžička (Romančík, Sedláček)


    HC Draci Bílina: Michajlov (od 37. Štěpka) – Bittner, Druxa, Polata, Šefl, Urban (C), Nerad, Klatt – Kubinčák (A), Zdeněk (A), Mašek, Kolíček, Kučera, Macek, Konášek, Daniel, Fábry, Uher
    Trenér: Miroslav Kanis

    SHK Drtiči Hodonín: Kořének (Martinčík) – Mikulík, Pchalin, Hohl, Škápik, Miklík (A), Sedláček – Růžička, Handl, Janás, Hefka, Komínek (A), Marek, Hložánek (C), Romančík
    Trenér: Tibor Janás

    Rozhodčí: Wagner, Zavřel – Kurtin, Juránek
    bahis siteleri