Monaco – PSG 3:0 (kon.) | Angers – Brest 1:0 (kon.) | Lorient – Štrasburk 0:0 (kon.)
Rennes – Méty 6:1 (kon.) | Bordeaux – Montpellier 0:2 (kon.) | Remeš – Lyon 0:0 (kon.)
Marseille – Nice 2:1 (kon.)
konec
AS Monaco
3:0 (1:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 20.03.2022, 13:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Vítám vás u přenosu, který přinese šlágr devětadvacátého kola francouzské Ligue 1 Uber Eats, v němž se proti sobě postaví AS Monaco FC a Paris Saint-Germain FC. V těžkém souboji bude knížecí klub odolávat největšímu aspirantovi na titul. Kdo se bude radovat z vítězství, nebo se zrodí remíza?
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Paris Saint-Germain vede francouzskou ligu už o patnáct bodů, na druhém místě se nachází Marseille. Hvězdné mužstvo získalo již pětašedesát bodů, ale jeho poslední výsledky jsou jako na houpačce. PSG po vypadnutí z Ligy Mistrů je pod palbou kritiky a dokonce vlastní fanoušci na hráče pískají. V médií se navíc objevila zpráva, že hvězdný Leo Messi zjišťuje podrobnosti k přesunu do známé Barcelony. Naopak Monaco letos nezáří a je hodně za svým očekáváním. Knížecí klub posbíral jednačtyřicet bodů, což mu aktuálně stačí až na devátou příčku. V případě, že by PSG porazilo, posunulo by se na sedmou pozici. Aktuálně AS na evropské poháry ztrácí šest bodů. Ale ani domácí celek neoplývá dobrou formou, vždyť v posledních pěti zápase porazil je Marseille, dvakrát remizoval a přidal stejný počet porážek.
     
    Souboj dvou gigantů francouzského fotbalu startuje v neděli od 13 hodin. Ze střetnutí je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Doufejme, že uvidíme napínavé utkání, které přinese i několik gólů. Pojďme se společně bavit fotbalem!
     
    Do startu souboje mezi Monacem a PSG schází zhruba třicet minut, a tak vás ještě jednou vítám u dnešního přenosu. Oba celky již odtajnily sestavy, které si za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco FC: Nübel – R. Aguilar, Disasi, B. Badiashile, Caio Henrique – Tchouaméni – G. Martins, Y. Fofana, Jean Lucas, Golovin – Ben Yedder (C).
    Náhradníci: Mannone – Boadu, Diop, Jakobs, Maripán, Matazo, Matsima, Sidibé, Volland.
    Trenér: Philippe Clement

    Paris Saint-Germain FC: G. Donnarumma – Hakimí, Marquinhos (C), Kimpembe, N. Mendes – Danilo Pereira, Paredes, Verratti – Wijnaldum, Mbappé, Neymar.
    Náhradníci: Letellier – Bitshiabu, A. Diallo, Dina Ebimbe, Draxler, I. Gueye, Icardi, Kehrer, Simons.
    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurélien Berthomieu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Šlágr devětadvacátého kola francouzské nejvyšší soutěži právě začalo, domácí celek se chopil výkopu, ale na útočnou polovinu prošel s komplikacemi.
     
    2
    Pro Monaco jsou následující dny rozhodující, jelikož by mohlo dopadnou jako Chelsea. Také knížecí klub vlastní ruský majitel, ale my už se vrátíme na hrací plochu, kde domácí tým vybojoval standardní situaci.
     
    3
    K rozehrání standardní situace se postavili Caio Henrique a Alexandr Golovin. Centru se chopil první jmenovaný, ale hostující obrana byla připravená. PSG poté zamířilo do protiakce, která byla u půlící čáry zastavená taktickým faulem.
     
    5
    Domácí celek vybojoval rohový kop, který rozehrál Alexandr Golovin, Jeho centr mířil na zadní tyčku, odkud balon odvrátil Marquinhos. Poté se snažil pasem vrátit hru před branku Ruben Aguilar, ale hostující obrana byla znovu připravená.
     
    6
    Na levé straně se uvolnil Alexandr Golovin, který našel v náběhu spoluhráče. Balon poté putoval před branku, kde už se po balonu natahoval Gelson Martins, ale obránce byl rychlejší. Následně to zkusil zpoza vápna Youssouf Fofana, jenž tlačil míč do levého spodního rohu branky, kam se ve správný okamžik dostal také Gianluigi Donnarumma.
     
    7
    Monaco je v úvodu zápasu mnohem aktivnější a vybojovalo další rohový kop. Caio Henrique poslal balon před branku, odkud hlavou situaci uklidnil Presnel Kimpembe. Následným nepřesným pokusem se prezentoval Aurélien Tchouaméni.
     
    8
    Knížecí klub je při chuti a znovu vybojoval rohový kop. Jenomže v pokutovém území se postrkovali Youssouf Fofana a Nuno Mendes, a tak se musí chvíli s rozehráním počkat.
     
    9
    Další centr od rohového praporku putoval před branku, tentokrát na první tyčku. K hlavičce se dostal Alexandr Golovin, který našel jen rukavice hostujícího brankáře.
     
    10
    Paris Saint-Germain přišlo znovu o balon, a tak to zpoza vápna vyzkoušel také Gelson Martins. Portugalský útočník zamířil jen nad branku.
     
    11
    Obrovská chyba při rozehrávce hostujícího mužstva, kdy zpracování nezvládl Leandro Paredes. A tak se balonu na hranici vápna chopil Jean Lucas, který si položil i Presnela Kimpembeho, ale v jasné příležitosti nezamířil přesně.
    11. Jean Lucas využil chyby soupeře, ale následně nemířil přesně
     
    12
    Hostující celek se poprvé v utkání ocitl u pokutového území soupeře. Kylian Mbappé nejprve centroval a poté nezpracoval Neymarův oblouček. Bude se jen odkopávat od branky Monaca.
     
    13
    Z levé strany odcentroval Alexandr Golovin, který viděl v šestnáctce spoluhráče. Youssouf Fofana se po balonu natahoval, ale nedoskočil na něj, a tak v pohodě zasáhl Gianluigi Donnarumma.
     
    15
    Na pravé straně se pohyboval Gelson Martins, jehož obtěžoval Nuno Mendes. Domácí záložník balon ideálně nezpracoval a balon mu utekl mimo hrací plochu.
     
    16
    Šestnáct minut je minulostí a zcela jistě můžeme říct, že Monaco je aktivnějším týmem. Domácí zaznamenali další dobrou příležitost, když se na pravé straně uvolnil Ruben Aguilar. Před brankou došlo k souboji kapitánů, v němž byl úspěšnější Marquinhos.
     
    17
    Poprvé se zapojují také fanoušci domácího mužstva, které hraje opravdu skvěle. PSG vymyslelo pas na pravou stranu, kde se nacházel Ašraf Hakimí, jehož úspěšně zastavil ruský ofenzivní záložník Alexandr Golovin.
     
    18
    Na druhou stranu znovu putoval Kylian Mbappé, který se snažil šajtlí přihrát před branku, avšak trefil nohu soupeře. Monaco se na útočnou polovinu nedostalo, ale nepřesnou přihrávku poté dostal také hostující Nuno Mendes.
     
    20
    Dvacet minut je minulostí a stále čekáme na první vážnější příležitost PSG. Naopak Monaco je nebezpečné, ale na gólovou radost čeká.
     
    21
    Gelson Martins posunul míč pod sebe, odkud se střelou zpoza vápna prezentoval Jean Lucas. Jeho pumelice mířila jen doprostřed branky, kde se nacházel pozorný Gianluigi Donnarumma.
     
    23
    Domácí celek se snadno dostal k míči a znovu rychle mířil k vápnu soupeře. Z levé strany spíše centroval Caio Henrique, ale zamířil pouze na branku, kde byl pozorný italský brankář.
     
    24
    Paris Saint-Germain nastoupilo do zápasu v modrých dresech, tentokrát obranu chtělo překonat pasem za obranu. Jenomže Kylian Mbappé byl odzbrojen a hosté budou kopat pouze roh.
     
    25
    Po rohovém kopu se k zakončení dostal Neymar, jehož pokus za moc nestál a Monaco znovu otáčí kormidlem hry.
     
    25
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě jde knížecí klub do vedení! Na pravé straně se uvolnil Youssouf Fofana, jehož centr mířil na první tyčku. Zatímco Presnel Kimpembe zaspal, tak WISSAM BEN YEDDER pokračoval v pohybu a levačkou zamířil do bližšího horního rohu branky – 1:0. Asistence: Youssouf Fofana.
    25. Wissam Ben Yedder - 1:0
     
    27
    Po brance se Kylian Mbappé svlékl, jelikož měl dvě vrstvy. Ale vraťme se na hrací plochu, kde jsou hosté sice na útočné polovině, avšak schází jim pohyb.
     
    28
    Monaco se tentokrát zkoušelo dostat před branku po levé straně, jenomže obrana si situaci pohlídala. Od branky tak bude rozehrávat Gianluigi Donnarumma.
     
    30
    Po třiceti minutách už je Monaco zaslouženě ve vedení. Favorit zápasu je ještě na cestě v autobusu, jelikož vůbec nezachytilo úvod zápasu. Tentokrát před vápnem upadl Neymar, a tak uvidíme přímý kop PSG. Navíc žlutou kartu dostává Gelson Martins (Monaco).
     
    31
    K rozehrání přímého kopu se postavil sám faulovaný Neymar, který přestřelil zeď a mířil k levé tyči. Jenomže na nadýchanou střelu v pohodě dosáhl Alexander Nübel, jenž míč vyrazil na roh.
     
    32
    Po rohovém kopu Monaco otočilo kormidlem hry a mířilo do akce. Jenomže přihrávku zachytil Marco Verratti, jenž podle rozhodčího zahrál rukou.
     
    34
    Hostujícímu celku chybí kreativita a větší pohyb. Navíc PSG po pomalé rozehrávce znovu nepřešlo přes půlící čáru a musí se znovu bránit. Navíc knížecí klub vybojoval další rohový kop.
     
    35
    Centr od rohového kopu mířil na zadní tyčku, kam se vydal Gianluigi Donnarumma. Italský brankář míč zachytil a začal akci PSG. Jenomže favorit zápasu znovu nepřešel na útočnou polovinu.
     
    36
    Caio Henrique poslal centr na přední tyč, kde se nacházela hned trojice obránců. PSG mířilo do rychlého protiútoku, ale Georginio Wijnaldum dostal nepřesnou přihrávku. Poté Monaco poslalo na brankáře malou domů, ale Alexander Nübel nezvládl zpracování. Německý brankář si vybral obrovskou porci štěstí, jelikož mu míč uskočil těsně vedle levé tyče!
     
    38
    V posledních minutách se hostující celek přeci jen trochu vzchopil. PSG je více u balonu a kombinuje na útočné polovině, ale zatím toho nijak nedokáže využít.
     
    39
    Nuno Mendes posílal balon na střed hrací plochy, kde se nacházel Kylian Mbappé. Jenomže míč před ním odkopl jeden ze stoperů a následně situaci uklidnil pozorný Alexander Nübel.
     
    40
    Před Caioem Henriquem obrana PSG ustupovala, a tak to brazilský krajní obránce zkusil z hranice šestnáctky. Avšak zakončení mu vůbec nesedlo a mířilo hodně vedle pravé tyče.
     
    41
    Z dobrých dvaceti metrů se napřáhl Youssouf Fofana, jehož snažení mířilo do pravého spodního rohu branky, kam se dostal Gianluigi Donnarumma. Italskému brankáři míč vypadl, a tak musel rychle zaváhání napravit, protože se k němu blížil Wissam Ben Yedder.
     
    43
    Hráči PSG byli znovu bez pohybu, a tak Marquinhos předvedl další nákop za obranu, kam mířil Kylian Mbappé. Jenomže situaci odvrátil Benoît Badiashile, a tak to pak zpoza vápna zkusil nepřesně Marco Verratti.
     
    44
    V závěru prvního poločasu zahrozilo také hostující mužstvo. Ašraf Hakimí vystřelil z pravé strany na zadní tyč a jeho pokus vyrazil jen před sebe Alexander Nübel. Německému brankáři znovu pomohli obránci, kteří balon odehráli na roh.
     
    45
    Po rozehrání rohového kopu mířil balon za vápno, odkud přišla hodně nepřesná střela. Monaco tak nejspíše vyhraje první poločas, nutno říct, že zaslouženě.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Asi trochu překvapivě dominovalo prvnímu poločasu Monaco, které se vypracovalo několik zajímavých příležitostí. Ovšem mezi střelce se zapsal pouze kapitán Wissam Ben Yedder. Dobrých třicet minut bylo PSG úplně bez zájmu, ale v posledních minutách začalo trochu hrát. Jenomže Ašraf Hakimí střeleckým pokusem ze strany neuspěl, a tak knížecí klub vede v přestávce 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ještě před úvodním výkopem se dobře bavili Kylian Mbappé a Neymar. Jakoby oběma ani nevadilo, že s Monacem prohrávají. V tuto chvíli už je rozehráno a PSG začíná kombinací na vlastní polovině.
     
    47
    Při pohledu na zelený pažit to vypadá, že ani jeden z trenérů ke změně nesáhl. Hostující celek už se přesunul na útočnou polovinu, kde trpělivě kombinuje.
     
    48
    Na levé straně pokutového území se uvolnil Kylian Mbappé, který následně dával míč pod sebe. Zakončením se prezentoval Nuno Mendes, který netrefil prostor tří tyčí – tohle už vypadalo mnohem zajímavě, než situace PSG v prvním poločase.
     
    50
    Ruben Aguilar byl nejprve faulován a následně sám rozehrál, ale jeho pas za obranu neslavil úspěch. Balonu se ve vzduchu totiž chopil Presnel Kimpembe.
     
    51
    Kylian Mbappé si zvedl balon a patou dal míč za sebe, kde se nacházel Neymar. Brazilský kouzelník ale šel velmi ochotně na zelený pažit a dožadoval se pokutového kopu. Jenomže rozhodčí situaci dobře viděl a nechává hru plynout dál.
     
    52
    Také Monaco ve vlastní šestnáctce chybovalo a k míči se u penaltového puntíku dostal Kylian Mbappé. Jemu zakončení vůbec nesedlo, a tak se balonu chopil Benoît Badiashile.
     
    52
    Na hranici vápna došlo k souboji, jehož se účastnili Axel Disasi a Kylian Mbappé (PSG). Francouzský útočník spadl na zem a dožadoval se pokutového kopu. Když viděl, že z toho nic nebude, pustil si pusu na špacír a uviděl žlutou kartu.
     
    53
    Dalším hvězdným hříšníkem je Neymar (PSG), jehož Youssouf Fofana předskočil a sebral mu míč. Brazilský superstar soupeře pak zezadu podrazila, za což přišla další žlutá karta.
     
    55
    Domácí celek aktuálně kombinuje na útočného pásma, ale následně do vápna zamířil Jean Lucas, jenž si naběhl do bránícího soupeře.
     
    56
    Na druhou stranu se vydal velmi rychlý Kylian Mbappé, který se snažil utancovat Axele Disasiho, jemuž přišel na pomoc spoluhráč. Již zmíněný obránce celou situaci ustál a zakončení francouzského soupeře zablokoval.
     
    57
    Přenesení hry Monaca mířilo na levou stranu, kde se v náběhu nacházel Alexandr Golovin. Jenomže výborně se vrátil Georginio Wijnaldum, jemuž následně ještě vypomohl Presnel Kimpembe.
     
    59
    Wissam Ben Yedder posunul míč doprava, kde se nacházel Gelson Martins. Ten dlouho přemýšlel, co provede. Tím se k němu dostal soupeře, který nepříjemnou situaci zažehnal.
     
    60
    Hodina hry už je minulostí a Monaco je stále v těsném vedení. Ve druhém poločase se hra PSG výrazně zlepšila, ale ke vstřelení vyrovnávací trefy to zatím nestačí.
     
    62
    Knížecí klub už chystá první změnu, když u střídačky už je připravený německý útočník Kevin Volland. Ovšem na hrací ploše jsou u balonu hostující hráči, kteří se pomalu blíží k soupeřově brance.
     
    63
    Marquinhos vypomohl s kombinací na pravé straně, kde viděl v náběhu Ašrafa Hakimího, jehož ale spolehlivě dostoupil Caio Henrique.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Kevin Volland.
     
    64
    PSG vybojovalo rohový kop, který rozehrál na zadní tyčku Neymar. K hlavičce se dostal Presnel Kimpembe, jehož pokus mířil jen nad branku.
     
    66
    Před malou chvíli Kevin Volland (Monaco) přišel na hrací plochu a už uviděl žlutou kartu. Hříšník totiž dostoupil jako třetí Marquinhose, kterého udeřil nechtěně do obličeje.
     
    67
    Na levé straně se rychlými kličkami uvolnil Kylian Mbappé, který si dal míč kousek od nohy, s čímž už si obrana domácího mužstva poradila. Na druhou stranu se vydal zase Wissam Ben Yedder, ale jeho přihrávka byla nepřesná.
     
    68
    Náběhem za obranu si o přihrávku říkal Neymar, avšak Leandro Paredes Brazilce nenašel. K balonu se tak dostal Alexander Nübel a Monaco míří do otevřené obrany!
     
    68
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrazil do rychlého protiútoku a obranu soupeře rozebral do posledního kousíčku! Wissam Ben Yedder přihrával zprava do vápna, odkud celou situaci vyšperkoval krajní obránce Ruben Aguilar. Na hranici malého vápna pak do protipohybu zamířil střídající KEVIN VOLLAND, jenž posílá knížecí klub do dvoubrankového vedení. Asistence: Ruben Aguilar.
    68. Kevin VOLLAND - 2:0
     
    69
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Ismail Jakobs.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Mauro Icardi.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Idrissa Gueye.
     
    72
    Pokud chce PSG myslet na body, tak musí velmi rychle zabrat a vsítit branku. Zatím tomu ale nic nenasvědčuje, jelikož Monaco se velmi dobře brání.
     
    73
    A málem jsem to zakřikl! Kylian Mbappé dával přihrávku do zadní části šestnáctky, kde se nacházel osamocený Ašraf Hakimí, jehož pokus mířil do protipohybu brankáře, ale Alexander Nübel vytáhl parádní zákrok!
     
    74
    Žlutou kartu dostává Aurélien Tchouaméni (AS Monaco FC).
     
    75
    Marco Verratti dlouhou dobu držel míč u vlastního rohového praporku, kde jej napadala hned dvojice soupeřů. Faulem se provinil až Kevin Volland, a tak hostující celek může zamířit do akce.
     
    76
    Hráči v červených dresech jsou kousek od cenného vítězství, PSG je dnes horším týmem. Vraťme se na hrací plochu, kde Marco Verratti obloučkem hledal spoluhráče, ale domácí obrana byla znovu připravená.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Nuno Mendes, přichází Abdou Diallo.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Neymar, přichází Julian Draxler.
     
    78
    Na levé straně se Rubena Aguilara snažil zbavit Kylian Mbappé, který se dočkal souboje. PSG rychle rozehrálo a zakončoval Mauro Icardi, proti němuž výborně vyrazil Alexander Nübel a míč srazil na roh.
     
    80
    Jdeme do koncovky zápasu, v němž stále vede Monaco o dvě trefy. Změnit to mohl Wissam Ben Yedder, jenž dával příliš čitelnou přihrávku do strany, kterou si pohlídal Marquinhos.
     
    81
    Wissam Ben Yedder znovu podstupoval souboj, v němž do předčil Presnel Kimpembe. Právě od hostujícího obránce se hra otáčí na druhou stranu.
     
    81
    Pokutový kop pro Monaco!
     
    82
    Marco Verratti dlouho otálel s rozehrávkou a o míč ho připravil Wissam Ben Yedder, který kolmicí do brejku poslal Kevina Vollanda, jehož zezadu podrazil Presnel Kimpembe (PSG).
    82. Penaltový zákrok Presnela Kimpembeho
     
    84
    Monaco právě vstřelilo branku!
    O osudu zápasu je definitivně rozhodnuto! K pokutovému se jako správný kapitán postavil WISSAM BEN YEDDER, jehož pumelici sice vystihl Gianluigi Donnarumma. Avšak balon stejně za brankovou čáru zamířil – 3:0.
    84. Wissam Ben Yedder - 3:0
     
    85
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Jean Lucas, přichází Guillermo Maripán.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Myron Boadu.
     
    86
    Na levé straně šestnáctky se snažil prosadit Kylian Mbappé, proti němuž stál nově příchozí Guillermo Maripán. Hostující hvězda po kontaktu šla ochotně na trávník, ale pokutový kop se rozehrávat nebude.
     
    88
    Na pravé straně se uvolnil Ašraf Hakimí, jehož centr mířil před branku, kde ve vzduchu vládne Alexander Nübel. Troufám si s jistotou říct, že Monaco zapíše důležité tři body do tabulky.
     
    90
    Běží poslední minuta normální hrací doby, v níž si na levou stranu velkého vápna naběhl Mauro Icardi. Hostující útočník se pokusil dát přihrávku před branku, které si ale pohlídal německý gólman Monaca.
     
    90+1
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli avizuje, že se budou hrát ještě tři minuty.
     
    90+2
    Domácí celek snadno získal balon a už nikam spěchat nebude. Hráči Monaca si užívají kombinace a sami couvají na vlastní polovinu hrací plochy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Asi málokdo čekal, že by Monaco mohlo porazit PSG rozdílem třídy! Dneska většina fanoušků ale musela být překvapená, jelikož domácí AS podalo asi nejlepší výkon v sezóně a od úvodní minuty tahala ze správný konec provazu. Naopak vedoucí celek tabulky se neměl čeho chytit, a tak zaslouženě prohrál.
     
    S konstatováním, že Monaco přejelo PSG, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (14:53:51)

    Michal Luxa

    Branky: 25. Ben Yedder (Y. Fofana), 68. Volland (R. Aguilar), 84. Ben Yedder (pen.)

    Karty:   30. G. Martins (ASM), 66. Volland (ASM), 74. Tchouaméni (ASM) – 52. Mbappé (PSG), 53. Neymar (PSG), 82. Kimpembe (PSG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:10.
    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Disasi, B. Badiashile, Caio Henrique – Tchouaméni – G. Martins (64. Volland), Y. Fofana, Jean Lucas (85. Maripán), Golovin (69. Jakobs) – Ben Yedder (C) (85. Boadu).
    Náhradníci: Mannone – Boadu, Diop, Jakobs, Maripán, Matazo, Matsima, Sidibé, Volland.

    Trenér: Philippe Clement

    Paris Saint-Germain: G. Donnarumma – Hakimí, Marquinhos (C), Kimpembe, N. Mendes (77. A. Diallo) – Danilo Pereira, Paredes (69. I. Gueye), Verratti – Wijnaldum (69. Icardi), Mbappé, Neymar (77. Draxler).
    Náhradníci: Letellier – Bitshiabu, A. Diallo, Dina Ebimbe, Draxler, I. Gueye, Icardi, Kehrer, Simons.

    Trenér: Mauricio Pochettino

    Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Aurélien Berthomieu
    bahis siteleri